- הוסף לסימניות
- #5,201
אם הבנתי נכון אז צריך נוסחת XLOOKUP.מקפיץ
אם הבנתי נכון אז צריך נוסחת XLOOKUP.מקפיץ
אבל אני רוצה שיופיע רק פעם אחתאם הבנתי נכון אז צריך נוסחת XLOOKUP.
אולי תצרף קובץ דוגמא כי אני לא כ"כ מבין את כוונתך.אבל אני רוצה שיופיע רק פעם אחת
ובטבלה המקורית זה רשום כמה פעמים
XLOOKUP זה כמו VLOOKUP רק שזה מביא מכל הצדדים בשורה
לא?
אם בגליון 1 תמיד יהיה כתוב משה ליד יעקב וכן הלאה, אז באמת תשתמש ב- XLOOKUP, הוא מביא תוצאה רב תאית.אני רוצה שבגיליון 2 ליד יעקב יופיע משה מגיליון 1
ליד אהרן יופיע ישראל מגליון 1
פעולת חילוק פשוטה של מחיר המכירה חלקי מחיר קנייה. (ועיצוב של אחוזים)הי,
אשמח לעזרה
אני צריכה לעשות טבלה של שלוש עמודות
בעמודה אחת אני כותבת מחיר עלות
בעמודה שניה מחיר ללקוח
ובעמודה השלישית אני רוצה שאקסל יחשב לי כמה אני מרוויחה באחוזים.
איך אפשר לעשות את זה?
מכיון שאני ממש טיפשה באקסל, אשמח אם תסביר לי איך לעשות זאת בפירוט.פעולת חילוק פשוטה של מחיר המכירה חלקי מחיר קנייה. (ועיצוב של אחוזים)
מכיון שאני ממש טיפשה באקסל, אשמח אם תסביר לי איך לעשות זאת בפירוט.
את כותבת בעמודה השלישית 100 לחלק למחיר עלות כפול מחיר לקוח - 100 זה הרווח באחוזיםהי,
אשמח לעזרה
אני צריכה לעשות טבלה של שלוש עמודות
בעמודה אחת אני כותבת מחיר עלות
בעמודה שניה מחיר ללקוח
ובעמודה השלישית אני רוצה שאקסל יחשב לי כמה אני מרוויחה באחוזים.
איך אפשר לעשות את זה?
יש לי קובץ מוכן כזהאני מנסה לבנות לו"ז לבית כנסת
בסיס החישוב הוא זמן השקיעה
לשעת השקיעה אני צריכה להוסיף / להחסיר דקות -
איך אני כותבת את הנוסחא לחישוב הזמנים האחרים?
לדוגמא - ערבית 30 דקות אחרי השקיעה וכו'
קובץ>>הורדה>>אקסליש אפשרות להפוך גוגל שיטס לאקסל רגיל?
(לא מבינה הרבה באקסל)
א. לא צריך לעשות עמודה שלמה, מספיק תא אחד ולהפנות אליו את כולם.יש לי קובץ מוכן כזה
אוכל לשלוח לך
בגדול יש שם עמודות נסתרות של ערך של 20 דק', 30 דק' וכו' ואז מוסיפים לעמודה של השקיעה את העמודה המתאימה
MPTאיך עושים מחשבון שפיצר באקסל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים