שאלה דחופה
יצרתי כמה תאים מזוגגים,
אני צריכה להוסיף מלל בשורה נוספת בתוך התא,
ירדתי שורה בתוך התא (alt+enter שמאלי)אבל כשאני יוצאת מהתא הוא לא מראה לי את כל הטקסט אלא שורה ראשונה,
יש דרך לראות הכל?
1670968745612.png

זה גלישת טקסט? לא מצאתי את הסימן הזה אצלי
גלישת קטסט לא עזרה

זה גלישת טקסט? לא מצאתי את הסימן הזה אצלי
גלישת קטסט לא עזרה
באקסל מיקרוסופט אם גובה השורה עודכן ידנית, גלישת טקסט לא משנה אותו.
נסי בעיצוב ללחוץ על 'התאם אוטומטית גובה שורה' ולהפעיל גלישת טקסט.
1670973174583.png

אני רוצה לעשות קישור הפניה לתא בתוך הגיליון הנוכחי,
אבל שישתנה ע"י נוסחה.
זאת אומרת שיהיה ניתן לבחור לאיזה תא לקפוץ. (נצרך לי בגלל טבלה ארוכה מאוד ואני רוצה לעבור בקלות לרשומה מסויימת בתוך הטבלה מבלי לחפש ולגלול אחריה).
מדובר על אקסל אופיס.
בתודהמראש

אני רוצה לעשות קישור הפניה לתא בתוך הגיליון הנוכחי,
אבל שישתנה ע"י נוסחה.
זאת אומרת שיהיה ניתן לבחור לאיזה תא לקפוץ. (נצרך לי בגלל טבלה ארוכה מאוד ואני רוצה לעבור בקלות לרשומה מסויימת בתוך הטבלה מבלי לחפש ולגלול אחריה).
מדובר על אקסל אופיס.
בתודהמראש
מצאתי את הפתרון:
נוסחה: hyperlink
ההפניה היא כדלהלן: קובץ זה = #
שם הגליון מיד אחריו ולסיום סימן קריאה !
ואחריו כתובת התא.
למשל:
קוד:
=hyperlink("#גליון1!A1","קישור")

לא הבנתי את השאלה.

כך זה בגוגל שיטס -
צפה בקובץ המצורף 1267490
הבעיה היא לא הגלישה ומעבר שורה. התאים הממוזגים מהווים בעיה. אקסל לא יודעת להתאים את גובה השורות אוטומטית בתאים ממוזגים ולכן לא רואים את כל השורות בתא. זו הסיבה שצריך להתאים ידנית (או בקוד).

רוצה לפצל כתובת מספר ועיר
לדוגמה,
סמטת מנשה 4 בני ברק
רחוב בנפרד, מספר בנפרד ועיר בנפרד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה