איך מסמנים V באקסל ?
תודה מראש
בgoogle sheets אפשר להוסיף תיבות סימון כך:
1674412842455.png

שלום רב,
אודה מאד לעזרה לנוסחה בקובץ המצ"ב, נלאיתי למצוא פתרון..
תודה מראש

1674572784723.png

קבצים מצורפים

• סוג מוצרים לפי סוכנים.xlsx
    KB 10.9 · צפיות: 45
יש אפשרות לשתף רק גיליון אחד מתוך הקובץ של sheets?

@מאסטר באקסל אני רוצה לנהל קופה משפחתית באקסל -
10 משפחות, הפקדה תקופתית של סכום מסוים, כל מתנה כולם משלמים חוץ מבעל השמחה...

מחפשת איזה קובץ אקסל מוכן או הנחיה לנוסחאות המתאימות.... אולי יש לך?

אפשר לפרט
לא הבנתי מה זה אומר פרקטית
מסתמן שכיום - אין אפשרות לבצע שיתוף של גיליון בודד
אך ניתן לפתוח חוברת שיטס חדשה - ושם למשוך את הנתונים עם הפונקציה הנ"ל Importrange
קוד:
(כתובת URL - ושם הגיליון והטווח - חשוב להוסיף פסיק בינהם - וכן מרכאות " לפני ואחרי הכתובת וכן לפני ואחרי שם הגיליון והטווח)
ואת החוברת הזו לצרף - שזה מכיל רק גיליון בודד

תודה על המאמץ,
אבל אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק,
נדרש סינון כפילויות, כלומר כמה "סוגי" מוצרים מכר כל סוכן ולא כמה יחידות
כלומר ספירת סוגימוצר בטור A לפי התנאי בטור B
מצ"ב התוצאה נדרשת לפי ספירה ידנית, אבל אני צריך כמובן נוסחה שתדע לחשב את זה.
אולי מישהו יודע.

1674650803652.png

יש לי גליון בגוגל שיטס שאשמח אם תוכל לעזור לי
איך אפשר לשלוח לך?

מסתמן שכיום - אין אפשרות לבצע שיתוף של גיליון בודד
אך ניתן לפתוח חוברת שיטס חדשה - ושם למשוך את הנתונים עם הפונקציה הנ"ל Importrange
קוד:
(כתובת URL - ושם הגיליון והטווח - חשוב להוסיף פסיק בינהם - וכן מרכאות " לפני ואחרי הכתובת וכן לפני ואחרי שם הגיליון והטווח)
ואת החוברת הזו לצרף - שזה מכיל רק גיליון בודד
מה אני עושה לא נכון?

קבצים מצורפים

• מסלול לסמינר.png
    מסלול לסמינר.png
    KB 18.8 · צפיות: 63
אפשר להטמיע גיליון בודד בתוך אתר.

סליחה על הבורות,
אבל איך עושים שהתוכן יכתב בשתי שורות ולא בשורה אחת ארוכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה