- הוסף לסימניות
- #5,781
מצרף לך סירטון על כל האפשרויות בגרירה ומילוי "סדרות" באקסלכמו עמודה A
מצרף לך סירטון על כל האפשרויות בגרירה ומילוי "סדרות" באקסלכמו עמודה A
לא לזה התכוונתי. אני רוצה שיהיה לי לדוג' 50 שורות שיופיע ינואר ועוד חמישים פברואר ועוד חמישים מרץ וכן הלאה. אני רוצה שבמקום בכל פעם אצטרך לגרור 50 ולשנות וכו וכו פשוט לתת לו הוראה תן לי 50 מינואר ועוד 50 מפברואר וכו.מצרף לך סירטון על כל האפשרויות בגרירה ומילוי "סדרות" באקסל
צפה בקובץ המצורף 1325249
אם הבנתי נכון את שאלתךלא לזה התכוונתי. אני רוצה שיהיה לי לדוג' 50 שורות שיופיע ינואר ועוד חמישים פברואר ועוד חמישים מרץ וכן הלאה. אני רוצה שבמקום בכל פעם אצטרך לגרור 50 ולשנות וכו וכו פשוט לתת לו הוראה תן לי 50 מינואר ועוד 50 מפברואר וכו.
בכ''א תודה.
לא לזה התכונתי.אם הבנתי נכון את שאלתך
מצורף דרך פשוטה.
במקרה ויש לך תבנית מוכנה של 50 ימים לכל חודשי השנה.
במקום 50 עשיתי בטבלה 2 מכל חודש.אבל הוא הדין ל50 ולכל מספר אחר.
אני לא מכיר דרך כזו באקסל הרגיל.סורילא לזה התכונתי.
משהו פשוט לדעתי.
אני רושם ינואר בשורה 1 ואני רוצה שהוא יוכפל ל50 שורות לבד. וכך כל החודשים הלאה.
לכתוב 1 ו2 כמו בתמונהאני מנסה לרשום מספרים ולגרור כדי שהמספר יעלה 1.2.3.וכו'
וזה נשאר אותו מספר
אני יודע שאמור להיות לי סימון שיפתח לי חלון כזה
צפה בקובץ המצורף 1327508
ונפתח לי רק כזה
צפה בקובץ המצורף 1327509
מה אני אמור לעשות?
זה מה שאני עושה וזה מעתיק את המספר ולא עולהלכתוב 1 ו2 כמו בתמונה
ופשוט לגרור למטה עם הסמן השחור בצורת פלוס
שכחתי להוסיף שצריך לבצע העתק אחרי כתיבה של תאים a1 a2 על ידי לחיצה על הפלוס הלבן בין התאים ואז לבצע גרירה למטה עם הסמן השחורזה מה שאני עושה וזה מעתיק את המספר ולא עולה
שכחתי להוסיף שצריך לבצע העתק אחרי כתיבה של תאים a1 a2 על ידי לחיצה על הפלוס הלבן בין התאים ואז לבצע גרירה למטה עם הסמן השחור
את מה להעתיק?שכחתי להוסיף שצריך לבצע העתק אחרי כתיבה של תאים a1 a2 על ידי לחיצה על הפלוס הלבן בין התאים ואז לבצע גרירה למטה עם הסמן השחור
אפשר לשלוח פה את הקובץ או איזה דוגמא?יש לי 2 שאלות
1 יש לי טבלה של מילוי V אני רוצה שיהיה לי למטה סה"כ כמה V יש לי
2 אחרי שיש לי טבלה מסוימת שבכל סוף עמודה יש את המספר של אותו עמודה
ובטבלה מתחת אני רוצה שייתן לי בסדר עולה את שם העמודה שבתחתיה יש את הציון הגבוה ביותר עד להכי נמוך כיצד עושים את זה
אשמח לתגובה מהירה תודה רבה
@ממוקד @מרובע @אפר
לא לזה התכוונתי. אני רוצה שיהיה לי לדוג' 50 שורות שיופיע ינואר ועוד חמישים פברואר ועוד חמישים מרץ וכן הלאה. אני רוצה שבמקום בכל פעם אצטרך לגרור 50 ולשנות וכו וכו פשוט לתת לו הוראה תן לי 50 מינואר ועוד 50 מפברואר וכו.
בכ''א תודה.
העניין הוא שלרוב (למעט בפעולה שחוזרת שוב ושוב) אין טעם להגיע למאקרו כדי לחסוך כמה פעולות פשוטותראשית.כל הכבוד.חישוב יפה וחכם.
אבל החישוב פה הוא לא אין סופי.
ולכן.שנרצה למלא שוב עוד שנה נוספת.יהיה צורך לבצע גרירה /העתק הדבק .עבור שורות 14 ומטה בשטחי עמודות A:C
כך שאין מנוס מפעולות גרירה.
לחיצה בודדת(כלחיצת פעמון) שתעשה את כל העבודה לבד .תתאפשר עם פקודת מאקרו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים