שלום לךשלום וברכה! אני צריך עזרה עם קובץ אקסל לחישוב שעות עבודה, (לא אני הכנתי אותו...) שפועל על ידי לחצן 'התחלה' ו'סיום'. הוא מזהה לבד את שעת הכניסה ואת שעת היציאה, ומחשב את היציאה פחות הכניסה ומכפיל עם הסכום שרשום למעלה כמה לשעה.
אממה, שמשום מה בשני תאים משום מה הנוסחה לא עבדה, וגם כשניסתי לעשות קופי פייסט ולשנות את שמות התאים לא הצלחתי.
מצ"ב צילומסך
צפה בקובץ המצורף 1333641
לשם הדגמה, הנוסחה שמופיעה בתא e10 היא:
=IF(D10="","",SUM(D10*($B$2*24)))
מה אני צריך לכתוב בתא e9 ובתא e15 שמשום מה לא פועלים כדבעי?
תודה רבה מראש, מקווה שהסברתי את עצמי נכון...
תודה רבה!שלום לך
מכיר את הקובץ הזה.קיימות שם מספר שגיאות.
תיכנס ללינק פה תגלגל למטה.תיקח את הקובץ שהכנתי.
גיליון מסודר עם עוד הוספות חשובות והשמטת חישובים מיותרים ומסורבלים.
אם תרצה משהו נוסף.נא לעדכן
את הבעיות העיקריות ציינתי בתגובתי שםתודה רבה!
הורדתי את הקובץ ההוא, ויתכן שאתחיל לעבוד איתו. לע"ע אני מעוניין להמשיך עם המוכר והאהוב, אם יש לך הסבר מה גרם לבעיה שהצגתי לעיל, אשמח ללמוד. (בכל מקרה אני תמיד יכול לחשב לבד ולהוסיף את השעות בסוף החודש...).
ושוב פעם, תודה רבה!
תראה בגיליון המצורףנניח שלקחתי הלוואה של 400 שקל לארבעה חודשים צמודת מדד ובחודש הראשון שילמתי 105 ובשני 110 ובשלישי 112 וברביעי 116
איך אני מחשב כמה ריבית שילמתי סכ"ה על ההלוואה?
כתבת כמה ריבית שילמתי בשקלים אבל לא כמה אחוזי ריביתתראה בגיליון המצורף
בשטח הצהוב
| 4.145% |
חסום בנטפרי, יש פתרון אחר?
באפליקציה של שיטס אם תא מוגדר בפורמט תאריך .נפתח לוח שנה לבחירהאשמח לעזרה
אני מעוניין להוסיף כפתור בגוגל שיטס
שיפתח לוח שנה עם התאריך הנוכחי, על מנת שלא יצטרכו להקליד את התאריך אלא יבחרו מתוך לוח שנה.
הדף תורגם אוטומטיתחסום בנטפרי, יש פתרון אחר?
יישר כח
עברו מספר ימים ולאחר סיעור מוחות מתמשך בנושא זה. @שימי .ב מצא פתרון לבעיה שציינתי פה.באמצעות indirect
זו משימה בלתי אפשרית
בצילום מסך המצורף תא d1 מוזן מאימות נתונים בתא a12
כאשר תא a12 מוזן מנתונים מתאים a1 עד a10
תא d1 יציג את התוצאות כמו המקור הראשון.כפי שהדגשתי שוב ושוב לעיל.
והואיל וברשימה המקורית הפריסה היא מa1 עד a10
חייבים לתת "ספייס" ושטח ריק מתחת לתא d1
על מנת לאפשר להציג את הנתונים בפריסה.
אם קיימת חסימה בדרך .תחטוף הודעת שגיאה.
לשבר את האוזן זה כמו שקיימת חניה פרטית לסמי טריילר .ונכנסו שם מכוניות פרטיות ותפשו לו את השטח.בעלי המכוניות היו אדיבים והותירו שטח פנוי של 2 מטר.נו מה יעשה נהג הסמי טריילר עם השטח הקטן הזה?
יצפור להם שיפנו את השטח!
זה בדיוק מה שהאקסל מתריע על הודעת שגיאה פה.זו צפירה לפנות את השטח!
מציאות של "לעייל פילא בקופא דמחטא" קיימת רק באימות נתונים סטנדרטי.אימות נתונים על אלגוריתם מתוחכם ויחודי וככה הוא בנוי.
צפה בקובץ המצורף 1333036
ההצעה לפיתרון לא רלוונטית בתא d1 בצילום מסך הנל
תודה רבה!הדף תורגם אוטומטית
שאלה לא מספיק ברורהאיך אני מגדיל טבלה של A4 באקסל שיהיה על כל הדף
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים