מוחזרת שגיאה או תא ריק?בניתי קובץ שכולל נוסחת VLOOKUP
החל מהשורה 400 הוא הפסיק להחזיר נתונים
מה יכולה להיות הסיבה לכזה?
השורות האלו המשיכו את הנוסחה כשגררתי אותם בדיוק כמו השורות הקודמות, להבנתי לא אמור להיות הבדל ביניהם
תא ריקמוחזרת שגיאה או תא ריק?
אשמח שתשלחו צילום מסך מתא שהפונקצייה עובדת בו
וצילום מסך מתא שהפונקציה לא עובדת
לא הוחזרה כאן שגיאת n/aתא ריק
אין לי אפשרות לשלוח צילום מסך, מדובר בנתונים אישיים
זה הנוסחאות:
בתא התקין: =VLOOKUP($A401,'עריכת רשימה'!$H$1:$W$500,2)
בתא הריק: =VLOOKUP($A402,'עריכת רשימה'!$H$1:$W$500,2)
לא מובן איך זה קשור אבל כשהוספתי את ה-0 זה פתר את הבעיהלא הוחזרה כאן שגיאת n/a
זה אומר לנו שהערך שכתוב בתא A402
מופיע בגיליון המקור בעמודה H
האם בגיליון המקור בעמודה I התא ריק.באותה שורה הרלוונטית?
תוכלו לבדוק שוב?
בלי קשר לכל זה.אם אני לא טועה בקריאת הפונקצייה (שלא כסדרה..) הארגומנט הרביעי חסר.
נא להוסיף בפונקצייה שבתא העליון בארגומנט הרביעי את הספרה 0.
ולגרור שוב למטה
יש לכך קשר.לא מובן איך זה קשור אבל כשהוספתי את ה-0 זה פתר את הבעיה
אכן כן..ולגבי הסדר- זה מה שקורה בהעתק-הדבק
העיקר שהסתדר..הודו לה'תודה רבה!
א.אני לא בטוח לגמרי לגבי גרסת 2016.אני רוצה לעשות רשימה נפתחת מותנת
[תא מס1 יש לו רשימה נפתחת ולפי מה שבחרתי בתא מס' 1 אני יכול לבחור מרשימה נוספת בתא 2]
השתמשתי באימות נתונים/רשימה/ נוסחה =indirect($F5)
הוא כותב לי ערכו הנוכחי של המקור הוא שגיאה
[הגדרתי מראש שמות לרשימות]
עשתי את הנ"ל צעד צעד אחרי הדרכה בסרטון, יש מצב שזה קשור לגרסה של אקסל [2016]?
סליחה על השאלה.מה זה בולד?סוג פונט?יש לי רשימת מספרים שחלק מהם בבולד
יש אפשרות לעשות מיון רק לרשומות שהם בבולד
יעזור מאוד!!!
@יעקב ויצמן
אין מיון ישיר לכך.זה פונט מודגש
דרך סרגל כלים לא הצלחתי
אולי מיון דינאמי עם פונקציה
היו בגיליון מספר תיקונים ושיפוציםמצו"ב קובץ
אני מעוניין שעמודת פירוט יהיה רשימה מותנת בעמודת סיווג
תודה
דבר ראשון תודה רבההיו בגיליון מספר תיקונים ושיפוצים
אני מצרף לך גיליון מתוקן
תראה קודם כל שהכל עובד מצוין כפי שביקשת...ותעדכן
בטווחים בעלי שם אם יש שני מילים חייב חיבור בינהם של מקף תחתון.2. היה חסר המקף התחתון, מה שגרם לאקסל חוסר ידע איפה המקור.
לצערי לא..לי לא ידוע על דרך כזו.למעשה המקף תחתון די מציק לי
אקסל מוכן לחיות בלעדיו? [גם בשם השדה]
זה נראה לי היה מיותר מכיוון שלא השתמשתי במה ששלחתה רק בדקתי מה עשיתה ותיקנתי אצליכמו למשל ביטול אימות נתונים בשורה 1 ומחיקת שורה 2 ו3 שהרשימה נפתחת תהיה צמודה לכותרת.
אני לא זוכר בדיוק את כל הפעולות שביצעתי.
היה צורך גם באימות נתונים בעמודת "פירוט"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים