אה, אצלי זה הפוך, אני מורידה קובץ CSV ואז עובדת עליו.הבעיה שאני צריכה להעלות את הקובץ למערכת שקולטת רק קבצים מסוג csv...
אנא עזרתכם..
למה לא מופיע לי UTF-8?
צפה בקובץ המצורף 1474067
האם התכוונת למשהו כזה?שאלה דחופה, אשמח לעזרה
יש לי קובץ אקסל של עשרות כתובות מייל. אך בחלק מהמיילים יש את השמות לפני המייל. יש דרך לבודד רק את כתובות המיילים לרשימה?
נכון, רק שיש סימון < לפני הכתובת ואחריה >;
שכחתי לשאולנכון, רק שיש סימון < לפני הכתובת ואחריה >;
שלחתי. תודה רבהשכחתי לשאול
1.האם השמות הן בעברית או באנגלית או גם וגם?
2.האם קיים רווח בין סימון >< לכתובת המייל?
3.האם הגיליון באקסל או בשיטס?
חשוב פה מאוד רמת הדיוק בהבנת מבנה התוכן בתאים.לצורך הרכבת הפונקציות.
אני אשמח שתשלחי גיליון עם כמה מיילים אנונימים כדוגמא .
(לחילופין תוכלי לשלוח לי במייל את הגיליון
yv0528174820 שטרודל גימייל)
תודה
תודה
אם כך.אין לי פיתרון להציע.לא עזר לי כל כך....
1. אני רוצה שהמשותף לא תוכל ג"כ לראות את חלק מהנתונים,
אם זו בלבד היתה הבעיה.אז התשובה לכך שניתן להגדיר טווח של שורות/עמודות /שניהן.2. וגם שמדובר באותו טבלה רק שיוכל לערך ולראות רק חלק מהשורות..
לא עשיתי שמור על קובץ אקסלחברים תקשיבו טוב,
אני, מאסטר באקסל, מאוד רוצה לעזור לכם,
ולכן כל שאלה שיש לכם באקסל תכניסו לפה,
אני לא הולך לשום מקום, ובעזרת השם אענה לכם על כל השאלות,
נוסחאות, תאים שמתמלאים אוטמטית, עיצובים וכל הנדרש
תנסו אותי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים