- הוסף לסימניות
- #7,381
מה זה המסך הזה?
לאיפה להיכנס כדי להגיע אליו?
דרך כאן
קובץ>אפשרויות>שפה
מה זה המסך הזה?
לאיפה להיכנס כדי להגיע אליו?
דרך כאן
כאן המחשב נמצא.דרך כאן
קובץ>אפשרויות>שפה
ההורדה וההתקנה מחייבת בהחלט חיבור לרשת.
תלחצי היכן שסימנתי בתמונה על
Add a language
>Hebrew
>device
לאחר ההתקנה יש לסמן את השפת עברית כמועדפת בלחצן Set as favorite
וכמובן לסגור את האקסל .ולפתוח מחדש
צפה בקובץ המצורף 1506014
ואם כל השפות זמינות ורק עברית כבוי-ואי אפשר ללחוץ עליו?צפה בקובץ המצורף 1508308
היכן שסימנתי להמשיך עם ההוראות שכתבתי כאן
ואם כל השפות זמינות ורק עברית כבוי-ואי אפשר ללחוץ עליו?
תודה רבה רבה!!צפה בקובץ המצורף 1508313
בחלק המסומן בצהוב אמור להופיע עברית.יש ללחוץ עליו ולבצע התקנה
מצוין.ב"התודה רבה רבה!!
בסוף הצלחנו.

שאלה מעין זו נשאלה בפורום זה מספר פעמים.יש לי גליון אקסל עם חמש מחשבוני הלוואה מקבילים עם לוחות סילוקין עם תאריכים שונים שחלקם חופפים וחלקם לא, לצורך העניין הלואה אחת מתחילה בינואר והשניה במאי.
אני רוצה לעשות טבלה שתסכום את הסכום הסופי לכל חודש.
השאלה אם יש דרך לעשות נוסחה שתאתר את תאריך התשלום בכל מחשבון ותחבר אותם יחד.
מקווה שהובנתי.
מצרף דוגמא
אני רוצה טבלה שתאתר בכל טבלה את התאריך (למשל: אפריל 2023 ותסכום את ההחזר.
יש נוסחה שתקצר לי הליכים?
SUMIF/S אני מכיר מצויין.שאלה מעין זו נשאלה בפורום זה מספר פעמים.
בגדול,הפונקצייה הבסיסית לחישוב כאן היא sumif
מצורף כאן לינק עם מדריך מפורט
תוכל לראות גיליון שהכנתי בזמנו לשאלה דומה(תוכל לדלג שם על עמודת החישוב עם פונקציית countif .זה לא רלוונטי לשאלתך)![]()
How to Sum by Month in Excel (Step-by-Step Example)
This tutorial explains how to sum values by month in Excel, including a step-by-step example.www.statology.org
https://www.prog.co.il/threads/לא-אקסל-רק-גוגל-שיטס.856465/post-11875502
לשם הנוחות (לדלג על ההפניות לתא עם גרש בודד וסימן קריאה )אני מציע לבצע את החישובים כשלב ראשוני בגיליון הנוכחי הנ"ל.ולאחר שהכל יהיה מוכן ומושלם לבצע גזור לכל טבלת הפילוח ולהדביק אותה בגיליון נפרד.
עד כמה שהבנתי.בצילומי מסך ששלחת מדובר במקטעים שנמצאים אחד מעל השני.
אך אם המקטעים מפוזרים על פני עמודות שונות בגיליון .יהיה צורך להוסיף כאן עוד פונקצייה מתקדמת (VSTACK) למשוואה.נא עדכן.
אם נתקלת בקושי כל שהוא.אשמח שתשלח את הגיליון כלינק לגיליון שיטס במייל שלי ואסייע בשמחה
המייל yv0528174820 @ גימייל
בהצלחה רבה!
תפתח עמודת עזר לתאריך.וכן עמודת unique כפי שמוסבר בלינק לעיל.SUMIF/S אני מכיר מצויין.
הטבלאות שלי נמצאות בעמודות שונות, כל טבלה היא לוח סילווקין אחד, אני מעוניין לקבץ את כל הסכומים של ינו23 מתאים A5,A12,A20 וכן הלאה.
תפקידה העיקרי להערים טווח תאים אחד על השני.(או מערך עמודות זהות בתבניתן)מה זו פונקציית VSTACK?
מחילה אבל טעיתי.תפתח עמודת עזר לתאריך.וכן עמודת unique כפי שמוסבר בלינק לעיל.
תשלח לכאן גיליון דוגמא עם הסבר מפורט אלו עמודות לסכוםמחילה אבל טעיתי.
אני לא צריך תאים מעמודה אחת עם שורות שונות אלא מעמודות שונות.
למשל: A2, O5,P10 וכן הלאה
תודה.תשלח לכאן גיליון דוגמא עם הסבר מפורט אלו עמודות לסכום
או את גיליון המקור למייל לעיל
בזמנו שאלתי שאלה דומה.שלום וברכה
אני מנסה לחבר באקסל שתי תאים באחד יש מספר ואחד יש מילה וזה רושם כל פעם את המילה לפני המספר
יש אפשרות לשנות את זה
בזמנו שאלתי שאלה דומה.
ידידינו הרב @עמיק כתב פיתרון נפלא לגבי ישור הטקסט לימין בלינק כאן
https://www.prog.co.il/threads/רוצה-לעזור-לכם-באקסל.499341/post-12169041
האם זה פתר אצלך את הבעיה?
אם לא אשמח לגיליון דוגמא עם הפונקציית מיזוג (או אמפרסנדים)
המקף באמצע הוא המקור לכל המורכבות כאן.לא פתר
איך אפשר לפתור שיופיע קודם המספר?
תודה
רק באופיס 365 או דרך השיטסהפונקציה הנ"ל זמינה רק באינטרנט?
לא מוצא אותה באקסל שלי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים