את רוצה רק לדעת את מספר השורה?תודה רבה
נראה לי מסובך מידי בשבילי
ניסיתי עם עיצוב מובנה אבל מסתבכת עם הנוסחא
הפיתרון הכי טוב ומוצלח הוא עם מאקרו.ראשית תודה על המענה
אני צריכה לערוך גיליון גדול מאד, באופן כזה
שכל תא שאעמוד עליו ידגיש לי את כל השורה.
בקישור ששלחת אחת הדרכים היא דרך עיצוב מותנה
אך לא הצלחתי להבין כיצד
האם שייך לפנות לבנקים שונים (לפחות פאג"י) שיהיה אפשר לעשות סוג של מחשבון מעשרות באתר הבנק בתוך העובר ושב?מצו''ב קובץ מעודכן לשנת 2024 לסידור מעשרות
מחולק לפי מעשרות וחומש
מאוד קלה ונוחה לשימוש
יש כאן גם תאריך עברי וגם תאריך לועזי
מומלץ מאוד להעביר ולפרסם לכולם
בשאלה זו מדובר במקרה הכי קלאסי ופשוט בשימוש בפונקצייה זו.היי
אני רוצה לעשות רשימה אוטומטית של מספרים מ0001 - 1000
מה הדרך?
תודה!
אני רוצה לעשות עמודה עם תאריכים עוקבים כל ה15 לחודש
לדוגמא:
15/05/2023
15/06/2023
איך ממלאים את זה בקלות?
@מאסטר באקסל
אחד מהשניים.שלום רב, האם יש דרך ליצור קובץ אקסל ליצירת הזמנת מוצרים?
אני אסביר, לצורך מכירה ביתית אני רוצה ליצור טבלת אקסל שכל אחד שרוצה להזמין פשוט ימלא אותה ואני אקבל רשימה מפורטת של ההזמנות, יש כזה דבר?
מצאתיאני חושבת שזו שאלה גם אקסל -
איך מוספים סימן מפתח כתו באקסל?
דחוף לי במיוחד
אני חושבת שזו שאלה גם אקסל -
איך מוספים סימן מפתח כתו באקסל?
דחוף לי במיוחד
www.spectra.co.il
ראו תשובתי כאןאפשר לעשות עיצוב מותנה שאם יהיה כתוב במשבצת מסוימת כל השורה תצבע בצבע צהוב לדוג׳?
זה לא היה ב - Webdings ,סימנים מיוחדים באקסל – אקסל-פדיה
כיצד למצוא ולהשתמש בסימנים מיוחדים באקסל כמו צורות, תווים מיוחדים, סמלים, אותיות יווניות ועוד, סימנים מיוחדים באקסלwww.spectra.co.il
תשלח כאן בבקשה גיליון דוגמא של שני הטבלאות (בגיליון אחד או בשני גיליונות)מי יכול לעזור לי בפונקציית VLOOKUP, יש לי שני טבלאות עם עמודת פריטים ועמודת מק"ט ועמודת מחיר שאותו אני רוצה לעדכן במחירון חדש הנמצא בטבלה אחרת, המק"ט הוא המכנה המשותף, הסתבכתי איך לעשות את הנוסחה הנ"ל במקרה כזה!
אני רוצה לעשות ציר זמן בגוגל שיטס,
ובהוספה (שם זה אמור להיות) זה לא מופיע,
מה הסיבה שיכולה להיות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים