תשתמשי בנוסחה SUM ופשוט תסכמי לפי הטווח הרצויתודה על המענה.
זה ברור לי שישנה נוסחה לכך, רק שאיני יודעת איך ומה היא.
אם תוכלי להסביר זה יעזור
ככה טוב?שלום רב,
ראשית כל, תבורכו על היוזמה!
שנית, אקסל מוכן עם שורות של סכומים מצטברים,
איך אפשר לעשות שכשאני מוחקת שורה, הסכומים יסתנכרנו בהתאם?
למשל באקסל המצורף, אם אני מוחקת את שורה 10, אני רוצה שהעמודה של יתרה תשתנה בהתאם.
מקווה שהובנתי...
יש לך עמודה של יתרה?אחדד את השאלה,
אני לא צריכה שיהיה סכום סופי,
אני צריכה שבעמודה השמאלית של היתרה כל שינוי של מחיקת שורה יתעדכן שם.
העליתי טבלה בהודעה הקודמתאחדד את השאלה,
אני לא צריכה שיהיה סכום סופי,
אני צריכה שבעמודה השמאלית של היתרה כל שינוי של מחיקת שורה יתעדכן שם.
הבנתי אני רוצה שיעלה אוטמטי ס"ה זה אפשרי?
אם משום מה אין לך מקום בטבלה לשני טורים, הפתרון הכי קל זה לזכור בכל הוצאה לכתוב את הסכום עם מינוס,
ואז פשוט לעשות ס"ה
אם אתה לא רוצה שהמשבצת סיכום תהיה בסוף העמוד אתה יכול לעשות אותו דבר רק במשבצת העליונה בטור ליד,אתה עומד במשבת למטה מתחת לכל הטור כותב SUM= ואז או שאתה לוחץ על המילה הזאת שקופצת לך באפשרויות או שאתה פותח סוגריים לבד
ואז אתה עומד על התא הראשון של הטור וגורר עם העכבר עד לתא האחרון של הטור, וכל התאים נבחרים.
ואתה סוגר סוגריים, או לוחץ על אנטר.
תנסה למלא ותראה שמתעדכן לך הסכום
תודה רבה עכשיו זה הלך לי, תודה לכל העוזרים.אם אתה לא רוצה שהמשבצת סיכום תהיה בסוף העמוד אתה יכול לעשות אותו דבר רק במשבצת העליונה בטור ליד,
לכתוב =SUM ואז ללחוץ על כל הטור ע"י לחיצה באות במשבצת העליונה.
מי יכול לעזור לי בנוסחת חישוב אחוז לתא ביצוע מול יעד.
אכן. יש פונקצייה של IF שאתה יכול להגדיר תוצאה של TRUE או FALSE שבתנאי אתה יכול להגדיר מה שאתה רוצה@יעקב ויצמן @א1122
אשמח לדעת אם יש אפשרות להגדיר תנאי בפונקציית IF לטווח של מספרים
למשל, אם אני רוצה לעשות שאם התוצאה היא בין 20 ל- 30 זה יהיה TRUE
ואם התוצאה היא בין 30 ל- 40 זה יהיה FALSE
יש דבר כזה?
בגוגל שיטס יש גם אתאכן. יש פונקצייה של IF שאתה יכול להגדיר תוצאה של TRUE או FALSE שבתנאי אתה יכול להגדיר מה שאתה רוצה
איך אני עושה את זהאכן. יש פונקצייה של IF שאתה יכול להגדיר תוצאה של TRUE או FALSE שבתנאי אתה יכול להגדיר מה שאתה רוצה
אפשר לרשום כך:איך אני עושה את זה
ניסיתי לכתוב בתנאי 20 - 30 ואז כל מספר שהוא לא גם 20 וגם 30 הוא מגדיר כFALSE אפילו 20
=IF(AND(A1>=20, A1<=30), TRUE, IF(AND(A1>30, A1<=40), FALSE, "מחוץ לטווח"))איך אני עושה את זה
ניסיתי לכתוב בתנאי 20 - 30 ואז כל מספר שהוא לא גם 20 וגם 30 הוא מגדיר כFALSE אפילו 20
תנסי להשתמש באופרטור <=תודה לכל העוזרים
יש לי שאלה נוספת, ניסיתי להגדיר תנאי שם מספר בתא כלשהו הוא 30 אז זה TRUE
אבל אז - אם המספר זה 30.1 וכדו' הוא כותב לי FALSE
ומבחינתי זה כן TRUE
מה אפשר לעשות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים