yehudah rothshild
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פמ"ג DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
- #8,761
עשיתי את זה והוא נותן לי 0אפשר בעיקרון ככהקוד:=SUMIFS(B:B,B:B,">0",E:E,"ILS - ₪")
עשיתי את זה והוא נותן לי 0אפשר בעיקרון ככהקוד:=SUMIFS(B:B,B:B,">0",E:E,"ILS - ₪")
אם הבנתי נכון.ר' @יעקב ויצמן, אני מחפש נוסחה באקסל שתחזיר לי את מיקום הסכום שמופיע בתא מסוים ביחס לתאים אחרים המרוכזים בטווח מסוים.
לדוגמא, בתצוגת הטבלה שיש כאן במודעה קודמת הערך +2000 ב-B1 הוא הגדול ברשימה, לכן הייתי רוצה שאקסל יציין לי בתא C1 שזה 1 כלומר הגבוה ברשימה.
הבא ברשימה ב-B2, -2000, הוא הערך הנמוך ביותר ברשימה מתוך 8 המוצגים, הייתי רוצה שיופיע לי לידו 8.
נוסחת LARGE איננה יעילה דיה במקרה זה, כי היא מחפשת הפוך, אני קובע איזה מיקום יחסי אני מעוניין, והנוסחה מחזירה את הערך הגבוה ביותר, או השני וכו', אבל לא מחזירה את מיקום גובה הערך עצמו.
תודה רבה
הנוסחה הזאת לא פותרת לי.אם הבנתי נכון.
תוכל ליצור רשימה ממוספרת כרצונך
ולבצע הפניית תאים על רשימה זו.
כמו כאן בדוגמא
צפה בקובץ המצורף 1761752
האפשרות הפשוטה שכל הנל יהיה בטבלת עזר.הנוסחה הזאת לא פותרת לי.
בעמודה D אני לא רוצה לדעת מה המספר הגדול ביותר. אלא ה"2000" שמופיע בשורה זו באיזה מיקום הוא נמצא ( תשובה: 2, כי 4000 הוא הגבוה ביותר)
כלומר, בנוסחה שכתבת התשובה שתהיה ב-D2 תהיה 4000, ואני רוצה לקבל את התשובה 2.
הבנתי. תודה רבה. חסכת לי זמן רב. תבורך משמים.האפשרות הפשוטה שכל הנל יהיה בטבלת עזר.
ואז לבצע xlookup למשל כמו העמודה הצהובה פה
צפה בקובץ המצורף 1761835
סרגל הכלים הראשי:עיצוב תאים - בגוגל שיטס איפה נמצא ? (לא עיצוב מותנה)
תודה
יש כאן כמה שאלות.ולא הכל ברור דיו.@יעקב ויצמן
איך אפשר לעשות IMPORTRANGE עם תנאים
לדוגמה כל שורה שמסומנת בוי להציג ב...
אפשר לעשות IF לכל שורה אבל אז יש רווחים אני בטוח שאפשר להתגבר על הרווחים האלה אבל השאלה האם יש פתרון יותר טוב
ואם לא איך לעשות עם הIF ללא רווחים בין השורות כלומר שאם זה לא עם וי שיעבור לשורה הבאה וכו'
תודה
פונקציית countif לתנאי אחד.או countifs למספר תנאים.@יעקב ויצמן וכל חכמי הפורום
יש לי עמודה עם נתונים שונים על תלמידים
איך אני יכול לדעת כמה תלמידים יש בכל נתון
למשל, נניח שמצוינת העדה של כל תלמיד ליטאי חסיד או ספרדי
איך אני יכול לדעת כמה חסידים יש וכמה ליטאים וכמה ספרדים
כמובן בלי לספור ידנית...
אשמח לעזרה
תודה מראש
פונקצייה יפה! היה שווה להכיר...פונקציית countif לתנאי אחד.או countifs למספר תנאים.
ניתן לבחור את שמות העובדים מתוך רשימה באימות נתונים.שלום
אשמח לדעת אם יש אפשרות באקסל בגוגל שיטס,
לעשות טבלה של מערכת למשל, ובאותה שורה לא יהיה אפשר לכתוב את אותו השם??
ז"א אני בונה מערכת שעות בית ספרית, ואני רוצה שלא יתן לי באותה שעה להכניס עובד פעמיים,
תודה רבה!!!
יש נוסחה לזה:שלום
אשמח לדעת אם יש אפשרות באקסל בגוגל שיטס,
לעשות טבלה של מערכת למשל, ובאותה שורה לא יהיה אפשר לכתוב את אותו השם??
ז"א אני בונה מערכת שעות בית ספרית, ואני רוצה שלא יתן לי באותה שעה להכניס עובד פעמיים,
תודה רבה!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים