שלום אני צריכה עזרה בגוגל שיטס
יש לי טבלה ואני רוצה לעשות סיכום ביניים
באקסל אני יודעת איך לעשות את זה אבל בגוגל שיטס לא הצלחתי להכין איך עושים את זה
אשמח לעזרה זה ממש דחוף לי
תודה רבה.

שלום אני צריכה עזרה בגוגל שיטס
יש לי טבלה ואני רוצה לעשות סיכום ביניים
באקסל אני יודעת איך לעשות את זה אבל בגוגל שיטס לא הצלחתי להכין איך עושים את זה
אשמח לעזרה זה ממש דחוף לי
תודה רבה.
מה הכוונה סיכום ביניים ?
sum ?

מה הכוונה סיכום ביניים ?
sum ?
1730735177949.png

זה עושה סכום ביניים בטבלה על פי הקריטריונים שאני אומרת לו
לדוגמה בטבלה הזאת זה עפ"י מספר מוצר
באקסל זה ממש פשוט לוחצים על נתונים > אח"כ על סכום נתונים > ומגדירים עפ"י קריטריונים
בגוגל שיטס לא הצלחתי למצוא משהו כזה

יש לי קובץ אקסל שבאחד הטורים אני אמור למלא סכומים במאות (100, 200, 300, וכו') עד היום האקסל היה ממלא לי בדיוק את מה שרשמתי. פתאום האקסל ממלא לי בנקודה עשרונית לדוג' במקום 100 הוא ממלא 1.0 ובמקום 200 הוא ממלא לי 2.0 איך מתקנים את זה?

ניסיתי את הכפתור הזה כבר, וזה לא פתר. דוגמא: כתבתי 250, והוא הציג בתיבה את המס' 2.5 וכשלחצתי על הכפתור שציינת הוא הפך את המספר ל - 3. ובקוביות הקודמות הוא משאיר לי את זה על 250. זה כנראה משהו בהגדרות של האקסל שנגעתי בלי שימת לב.

צריך סיוע דחוף באקסל.
יש לי 2 רשימות טלפונים שונות באקסל, רשימה אחת X ורשימה שנייה Z ואני רוצה לעשות שימחק מרשימה Xכל מי שרשום ברשימה איך עושים זאת ?
תודה ענקית מראש.

צריך סיוע דחוף באקסל.
יש לי 2 רשימות טלפונים שונות באקסל, רשימה אחת X ורשימה שנייה Z ואני רוצה לעשות שימחק מרשימה Xכל מי שרשום ברשימה איך עושים זאת ?
תודה ענקית מראש.

צריך סיוע דחוף באקסל.
תודה ענקית מראש.
תוכל לשלוח גיליון דוגמא?

צריך סיוע דחוף באקסל.
תודה ענקית מראש.
VLCUP פשוט ואז סינון ומחיקה

בטח התכוונת vlookup
(שימצאו את הנוסחא הנכונה, ככה כותבים את זה)
כל מי שיוצא לא NA צריך למחוק- כי הוא נמצא ברשימה השניה.

צריך סיוע דחוף
יש לי 17 קבצי אקסל אונליין (אופיס 365) משותפים דרך מייקרוספט
בכל אחד מהקבצים יש 100 גליונות
ואני חייב ליצור גליון אחד בו יהיו קישורים לפתוח כל אחד מה-1700 גליונות!
ניסיתי את הדרכים הרגילות דרך היפר קישור
יש לי עם זה 2 בעיות
1. אי אפשר להשלים את הסדרה ל1700 גילונות, אלא ליצור קישור נפרד לכל גליון, וזה בלתי אפשרי
2. זה נתקע לי כל הזמן

מישהו יודע על פתרון?
אני מוכן לשלם על פתרון
@יעקב ויצמן

שאלה (נראה לי...) פשוטה-
איך ניתן למזג שני תאים/שני עמודות?
כלומר, יש לי עמודה אחת שמכילה שמות פרטיים, ועמודה נוספת שמכילה שמות משפחה,
איך ניתן לעשות ששם המשפחה והשם הפרטי יהיו באותו תא?

שאלה (נראה לי...) פשוטה-
איך ניתן למזג שני תאים/שני עמודות?
כלומר, יש לי עמודה אחת שמכילה שמות פרטיים, ועמודה נוספת שמכילה שמות משפחה,
איך ניתן לעשות ששם המשפחה והשם הפרטי יהיו באותו תא?
תראה את תשובתי בלינק המצורף
https://www.prog.co.il/threads/האשכול-המרכזי-לשאלות-באקסל-גוגל-שיטס.499341/post-12388149
3 שיטות
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה