מה הכוונה סיכום ביניים ?שלום אני צריכה עזרה בגוגל שיטס
יש לי טבלה ואני רוצה לעשות סיכום ביניים
באקסל אני יודעת איך לעשות את זה אבל בגוגל שיטס לא הצלחתי להכין איך עושים את זה
אשמח לעזרה זה ממש דחוף לי
תודה רבה.
מה הכוונה סיכום ביניים ?
sum ?
צפה בקובץ המצורף 1811621
זה עושה סכום ביניים בטבלה על פי הקריטריונים שאני אומרת לו
לדוגמה בטבלה הזאת זה עפ"י מספר מוצר
תוכל לשלוח גיליון דוגמא?צריך סיוע דחוף באקסל.
יש לי 2 רשימות טלפונים שונות באקסל, רשימה אחת X ורשימה שנייה Z ואני רוצה לעשות שימחק מרשימה Xכל מי שרשום ברשימה איך עושים זאת ?
תודה ענקית מראש.
VLCUP פשוט ואז סינון ומחיקהצריך סיוע דחוף באקסל.
יש לי 2 רשימות טלפונים שונות באקסל, רשימה אחת X ורשימה שנייה Z ואני רוצה לעשות שימחק מרשימה Xכל מי שרשום ברשימה איך עושים זאת ?
תודה ענקית מראש.
יש אפשרות לשלוח לך במייל או בפרטי ?תוכל לשלוח גיליון דוגמא?
תודה רבה ל @יעקב ויצמן הוא עזר לי בנושאאפשרי ע"י טבלת ציר ..
בשמחה רבה!
כן בשמחהיש אפשרות לשלוח לך במייל או בפרטי ?
תראה את תשובתי בלינק המצורףשאלה (נראה לי...) פשוטה-
איך ניתן למזג שני תאים/שני עמודות?
כלומר, יש לי עמודה אחת שמכילה שמות פרטיים, ועמודה נוספת שמכילה שמות משפחה,
איך ניתן לעשות ששם המשפחה והשם הפרטי יהיו באותו תא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים