שלום
בנוסחת פילטר אני רוצה למיין לפי טווח אחר (ולכן לא מספיק לי נוסחת SORT)

באקסל יש נוסחת SORTBY - ראה כאן
אולם בגוגל שיטס זה לא נמצא...

תודה מראש!!

יתכן וכבר דובר על זה רק לא הצלחתי לחפש
אני רוצה שכל פעם שאני פותח מחדש קובץ מסוים יכתב לי בתא כל שהוא מספר הפעמים שהקובץ נפתח
ובתא אחר מספר הפעמים שערכו את הקובץ
איך עושים את זה
תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
שלום
בנוסחת פילטר אני רוצה למיין לפי טווח אחר (ולכן לא מספיק לי נוסחת SORT)

באקסל יש נוסחת SORTBY - ראה כאן
אולם בגוגל שיטס זה לא נמצא...

תודה מראש!!
עובד גם עם sort.
ב range ציין עמודה לסנן.
וב sort_column ציין טווח לפי מה לסנן.

ניסיתי לערוך קובץ נוכחות, הבעיה שבסיכום השעות הוא שוב מחלק את זה ל24. (אחרי 24 שעות עבודה הוא שוב מתחיל מספור מחדש, איך אפשר לעדכן זאת?

ניסיתי לערוך קובץ נוכחות, הבעיה שבסיכום השעות הוא שוב מחלק את זה ל24. (אחרי 24 שעות עבודה הוא שוב מתחיל מספור מחדש, איך אפשר לעדכן זאת?
בסיכום שעות תחשב שעת יציאה פחות שעת כניסה ולהכפיל ב24
אם לא הסתדר נא שלח גיליון דוגמא

עיצוב תאים צריך להיות אחד מהמסומנים בצהוב (שהh בתוך סוגריים מרובעים):
1733383522031.png

שלום,
אודה לעזרה כיצד לשנות את שפת התצוגה לעברית.
למרות שהשפה המועדפת היא עברית
1733393395799.png

עדיין שפת התצוגה עומדת על אנגלית
1733393441881.png

אודה לעזרה לשנות את שפת התצוגה לעברית.

חברי הפורום! יש לנו הזדמנות נהדרת להוקיר תודה למנהל הנפלא, @יעקב ויצמן לרגל הולדת בתו. זו הזדמנות מצוינת להביע את הערכתנו על המסירות הבלתי נגמרת שלו, שעובד יומם ולילה כדי לסייע לכולנו כאן בפורום. בין אם מדובר בשאלות פשוטות או מורכבות, בין עם המאמרים המקצועיים אקסלומדע'ס ויעקב תמיד נמצא כאן לתת מענה, אנו מאחלים לו המון נחת ושמחות > בלי חישובים מסובכים! :$+<>=

@יעקב ויצמן
מזל טוב
שילך בקלות מעתה ועד עולם.
עם מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא נחת יהודית אמיתית

אני עושה פרויקט שהתשלום הוא לפי שעות
אבל שעות העבודה אינם קבועות וגם יכולות להיות רבע שעה פה וחצי שעה שם
אני רוצה קבוץ אקסל שכל משבצת שאני מסמן נחשב כ15 דקות
ומוציא לי סכיום כללי בסוף יום ובסוף חודש כמה שעות עבדתי
יש משהו כזה מוכן?
או שזה פשוט לעשות לבד?

אפשר לבקש מchat GPT
צריך לכתוב את כל הדרישות והחישובים ושיעשה את זה באקסל

קובץ גוגל שיטס
יש לי הרבה שמות של אנשים
כשאני מזין להם מספרי טלפון בטור סמוך לשמות זה מוריד לי לכולם את ה-0 בהתחלה
למה?

אפשר לבקש מchat GPT
צריך לכתוב את כל הדרישות והחישובים ושיעשה את זה באקסל
תודה אכן ממש כך
אבל נטפרי חוסמים את הקישור להורדת הקובץ
אשמח אם מישו יוכל להוריד ולהעלות את הקובץ כאן
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה