תודה

אבל זה לא נותן את התוצאה, זה מה שקבלתי:

צפה בקובץ המצורף 1878605
זה מה שנותן:

1737583401744.png

וואו, תודה רבה, עזרת לי מאד.

למדתי כעת קיצור דרך שיכול להיות שימושי

נגיד שיש טבלה/רשימה גדולה, ורוצים לקפוץ למעלה או למטה או לצדדים , יש לכך קיצור דרך ע"י CTRL והחצים,
אפשר גם ע"י קליק על גבול הדק של כל תא - ולפי כל צד של הקליק זה קופץ לתחילת צד זה של הטבלה (בעצם לתא הריק הקרוב)

איך אני מושכת תאריך לועזי בסדר רץ בעמודה - בלי קפיצות, כאשר מופעל סינון, כרגע הוא מושך לי כולל התאים שיש בסינון וזה לא טוב
נא לשלוח גיליון דוגמא עם הסבר בגוף הגיליון על התוצאה הרצויה

שאלה
ניסיתי לשנות שם בשמור בשם, ולא הספקתי לשנות את השם, רק נמחק השם הקודם והרובץ נעלם מה עושים?
תודה

אני צריך שהאקסל יחשבן לי מספר שורות,
ואני רוצה שאני יוכל לשנות את זה

האם אפשרי?

אני צריך שהאקסל יחשבן לי מספר שורות,
ואני רוצה שאני יוכל לשנות את זה

האם אפשרי?
ללא שום תנאי (עם /בלי תאים ריקים /טקסט מספרי /טקסט רגיל)
יש להשתמש בפונקציית rows
Screenshot_20250130_223653_Sheets.jpg

לא לזה התכוונתי,
אסביר יותר,
אנחנו בשנת 2025, אני רוצה שיהיה לי תא ובו ארשום מספר, אם ארשום 10 הוא יחשב לי את הנוסחא עד שנת 2035,
ואם ארשום 15 הוא יחשב עד 2040 וכן הלאה

תודה ענקית

לא לזה התכוונתי,
אסביר יותר,
אנחנו בשנת 2025, אני רוצה שיהיה לי תא ובו ארשום מספר, אם ארשום 10 הוא יחשב לי את הנוסחא עד שנת 2035,
ואם ארשום 15 הוא יחשב עד 2040 וכן הלאה

תודה ענקית
איזה נוסחא מדובר?
נא לשלוח גיליון דוגמא
בגדול, יש כאן תנאי של עד תאריך x ויש להציב תנאי זה בארגומנט של הפונקציות (filter/sumif וכדומה)

עצם ההפנייה לתא יכולה להתבצע בטכניקה כמו בדוגמא פה
Screenshot_20250131_000134_Sheets.jpg

בתא הצהוב יש לכתוב את סך השנים שנרצה לחשב "קדימה"
התא הירוק מחשב זאת אוטומטית החל מהשנה הנוכחית

א. איך אני עושה שהאקסל יציג לי רק את העמודות שיש בהם תוכן למשל שמעמודה h ואילך למחוק הכל?
ב. איך מחלקים טבלה אחת לכמה טבלאות ז''א שיהיה נראה כמה טבלאות אחד ליד השני למרות שיש קשר בין הטבלאות

אני רוצה לשתף עם לקוח קובץ שיטס ואני צריך שהוא יוכל למלאות נתונים (ולכן אני חייב לתת אפשרות עריכה)
האם יש אפשרות שהוא לא יוכל לראות את הנוסחאות?
וכמובן שלא יוכל לעשות יצירת עותק לגליון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה