תמיד בשמחה !!!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #9,921
= A1 * 1.05זה נותן לי תוצאה 0, צריך לכתוב משהו בראש הטור או מה שכתוב שם מקודם?
= A1 * 1.05זה נותן לי תוצאה 0, צריך לכתוב משהו בראש הטור או מה שכתוב שם מקודם?
אם זה ב G אז לכתוב GA1 זה דוגמא
השאלה באיזה טור הנתונים נמצאים
לחצת בשיטס על "פרסם באינטרנט"?שאלה פשוטה בבקשה:
לא הצלחתי למשוך נתונים מגוגל שיטס לאקסל
דרך Power Query
עשיתי קבל נתונים מרשת
הזנתי את הכתובת של הקובץ (הוא פתוח לכולם)
הגעתי לנווט
וזה החלון שקיבלתי
בקובץ שלי אין גיליון document, ואין את הנתונים שהוא שם כאן
צפה בקובץ המצורף 2064544
יופי מצוין.שמח לשמועעכשיו הבנתי.
להגדיר פורמט csv בהגדרות השיתוף בגוגל שיטס
זה אכן עובד!
תודה רבה
רק למי שיהיה את הלינק השיתופיאבל זה מותנה בכך שהקובץ יהיה גלוי (משותף) לכולם?
לא הבנתי מספיק.סורידרך אקסל באינטרנט אפשר לסנכרן עם אקסל עם המחשב
באופן שזה משותף רק למי שיש הרשאה?
אפשר גם באקסל, אבל צריך להעלות את הקובץ לענן (בONE DRIVE או בגוגל דרייב) ואז לערוך את זה באקסל אונליין (צריך לזה חשבון במייקרוסופט). ולשלוח לינק למי שאתה רוצה שיוכל לראות \ לערוך \ להוריד. במצב הזה כנראה יותר קל בשבילך גוגל שיטסשלום לכולם
רציתי לשאול יש עוד סוג חוץ מגוגל שיטס שכמה אנשים יכולים לכתוב שם בו זמנית
אני צריך סוג אקסל שכמה אנשים יכולים לערוך אותו בו זמנית האם יש כזה דבר
תודה רבה
אני לא מתעסק הרבה עם מיזוג דואר, אז אני לא מבין בזה מספיק, אבל גם באקסל צריך להעביר לוורד בשביל למזג דואר.בעצם אני רוצה לעשות מיזוג דואר ובשיטס זה הרבה יותר קשה מאקסל אז אני רוצה לדעת אם יש עוד אופציה שזה קל כאקסל אבל אפשר לכמה אנשים לערות כמו שיטס
"הפיצ'ר הישראלי" של מיקרוסופט יהפוך אתכם לאלופי אקסל בשנייה
מיקרוסופט ישראל מרכז ופיתוח מציגה פיצ'ר חדש ל-Excel שמאפשר לכם ליצור פורמולות בדרך חדשה, ומבלי בהכרח לדעת מה אתם עושים
אקסל.
אני לא חושב שיש אפליקציה אחת בעולם שכל כך מקטבת אנשים וגורמת להם או להתלהב כל כך, או לקבל דופק מואץ וחרדת ביצוע בכזאת מהירות. אין יותר מדי ספק שמדובר בכלי עוצמתי, אבל כזה שמעט מרתיע את מי שלא היה אוהב לסדר טבלאות ולבנות פורמולות למרחקים כבר בצהרון. אבל כעת, מרכז המחקר והפיתוח הישראלי של מיקרוסופט משיק פיצ'ר חדש ומאוד מגניב שיהפוך כל אחד לגאון האקסל של המשרד.
הפיצ'ר החזק של אקסל מקבל חיזוק
אחד הפיצ'רים החזקים ביותר של אקסל הוא כמובן הפורמולות והפונקציות השונות, שמאפשרות לכם לחשב ערכים ונתונים באופן אוטומטי והופכות את הטבלאות שלכם לחכמות ודינאמיות באמת. עם זאת, גם משתמשי אקסל מנוסים יעידו שמדובר בתהליך שהוא לא בדיוק אינטואיטיבי, פשוט או בהכרח מהיר. אז בדיוק בשביל זה מיקרוסופט משיקה פיצ'ר חדש בשם Formula Completion, ומי שעומד מאחוריו הוא הצוות של מיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח, כשהוא כמובן רותם לידיו, איך לא, AI.
כעת, במקום להתחיל לחשוב בעצמכם על פורמולות מורכבות, כל מה שאתם צריכים לעשות זה להקליד את הסימן = המוכר, ו-Copilot, כלי ה-AI של מיקרוסופט, ינתח את הגיליון שלכם ויציג את הנוסחה המומלצת. כדי לעשות זאת, הפיצ'ר החדש בודק את הכותרות, התאים הסמוכים, פורמולות אחרות וטבלאות נוספות, ואז מציג לכם את הפורמולה שהוא חושב שאתם רציתם ליצור – בתוספת תצוגה מקדימה והסבר מילולי קצר עליה.
כך למשל, בהדגמה של מיקרוסופט, המשתמש פשוט יותר עמודה חדשה בשם "חודש", ומיד לאחר הלחיצה על =, אקסל מציע לו פורמולה מתאימה שתשלוף את החודש הרלוונטי מתאריך הרכישה שנמצא בסמוך לו. בנוסף, תוכלו להמשיך לכתוב תווים אחרי הסימן, ואקסל ימשיך לעדכן את ההצעות שלו בהתאם. מנגנון ההשלמה יכול לעזור לכם גם עם מערכים דינמיים, וגם עם נתונים בטווחים וטבלאות אחרות.
![]()
נכון לעכשיו, במיקרוסופט מסבירים כי המגבלה העיקרית של Formula Completion טמונה בעובדה שהוא לא יכול להציע לכם הצעות על גיליונות אחרים, אלא יכול להבין רק את ההקשר של הגיליון שבו אתם נמצאים – אך טוענים שהם עשויים להוסיף את הפיצ'ר הזה בהמשך הדרך.
![]()
תמר צרויה בר זכאי, Head of Excel Product במיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח: "הקבוצה הישראלית נרגשת מאוד מהפיצ'ר החדש, אחרי 40 שנה אנחנו משנים באופן מהותי את אופן השימוש והדרך שבה כותבים ומשתמשים בנוסחאות Excel. במקום לנסות ולהבין איך כותבים את הנוסחה המדויקת, פשוט מקלידים "=" ו-Copilot משלים את הנוסחה המתאימה לפי הקשר העבודה שלכם".
עכשיו מעניין לדעת האם הפיצ'ר הזה יהיה מותר לשימוש באליפות העולם באקסל.
גיקטיים
מה התוצאה שאתה רוצה שיהיה מהקובץ הזה?שלום
רציתי לשאול אני עושה מיזוג דואר אבל זה עושה לי הרבה באגים זה לא מביא טוב את התוצאות אולי אחד יודע למה צריך להיות ככה מצורף פה שני קבצים רציתי להעלות גם קובץ וורד אבל הוא לא מרשה לי
אודה על עזרה בשיתוף אקסל באינטרנט לאקסל במחשב.עכשיו הבנתי.
להגדיר פורמט csv בהגדרות השיתוף בגוגל שיטס
זה אכן עובד!
תודה רבה
אבל זה מותנה בכך שהקובץ יהיה גלוי (משותף) לכולם?
דרך אקסל באינטרנט אפשר לסנכרן עם אקסל עם המחשב
באופן שזה משותף רק למי שיש הרשאה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים