- הוסף לסימניות
- #1,321
ללמוד או ללמד לא הבנתישלום אני לא יודעת אם זה המקום אבל אני מעוניינת בשיעורים פרטיים באקסל כמובן בתשלום.
אשמח לקבל הצעות
ללמוד או ללמד לא הבנתישלום אני לא יודעת אם זה המקום אבל אני מעוניינת בשיעורים פרטיים באקסל כמובן בתשלום.
אשמח לקבל הצעות
זה פעולות של כמה שנים אחורהאתה לא יכול להוריד מחדש?
תמיין לפי תאריך ותעשה עמודה שמחשבת את היתרה לפי הסדר כעת ותעשה עיצוב מותנה אם שונה מהעמודה הנוכחית וכך תדע איך לסדר
אפשר לעשות לכאורה רק בקודזה פעולות של כמה שנים אחורה
ואני אצטרך לעבור על כל יום בנפרד ולבדוק מה לפני מה - זה הרבה זמן
ובאם יש לי כמה פעולות ביום אז יהיו לי כמה וכמה ניסיונות
ומסתבר שאם אני שואל כנראה אין לי אפשרות להוריד מחדש
אשמח לעזרה
הי,
רציתי לדעת לגבי שליחת ווסטאפ/ מייל/ סמס מגוגל שיטס האם זה אפשרי?
והאם אפשרי שמספרים שאינם מקבלים הודעות סמס (כשרים) יסומנו נגיד בצבע שונה...
אם הבנתי אותך נכון - צריך לגרור את הסמן (- מצ"ב תמונה) מעל השורות שאתה רוצה שיהיו חלק מהטבלה.שאלה נוספת,
יש לי טבלה שמשפיע על טבלאות אחרות באותו מסמך בגיליונות שונים.
דבר ראשון, כשמוסיפים לטבלה העיצוב לא ממשיך לשורות הבאות (יש צבעים מתחלפים) כאילו זה לא קשור לטבלה
וככה גם קורה בטבלאות שמושפעות ממנה,
זה מעדכן נתונים אבל כביכול לא קשור לטבלה
תודה רבה
לא מוצאת את הסמן,אם הבנתי אותך נכון - צריך לגרור את הסמן (- מצ"ב תמונה) מעל השורות שאתה רוצה שיהיו חלק מהטבלה.
צפה בקובץ המצורף 678456
יש המון אופציות מצלחות וחינמיותשלום אני לא יודעת אם זה המקום אבל אני מעוניינת בשיעורים פרטיים באקסל כמובן בתשלום.
אשמח לקבל הצעות
אם הסדר חשוב רק בשביל לבדוק שלא חסרה שורה אז אפשר לבדוק שלא חסרות שורות ע"י הוספת עמודה של 'יתרה שלפני' (יתרה פחות זכות ועוד חובה), להוסיף עמודת countif שסופרת כמה פעמים 'יתרה שלפני' מופיעה בעמודת יתרה, ועמודת countif נוספת לכמה פעמים 'יתרה שלפני' מופיעה בעמודה 'יתרה שלפני', ועמודת הפרש בינהן.עו"ש של בנק
שהתבלבל לו הסדר
והסדר חשוב לי כדי שאוכל לבדוק אם לא נמחק שורה
Filter כמדומנירק אני ללא מסתדרת עם סינון בגוגל שיטס?
איך מסננים סינון פשוט כמו באקסל-
מכניסים ערך לתיבה והקובץ מחזיר רק שורות רלוונטיות?
תודה מראש
להכניס לתוך max.יש לי נוסחה כזו:
5000=
(SUM(A1:A5-
(ה5000 קופץ אז העלתי אותו שורה, הוא אמור לעמוד לפני ה- SUM)
כאשר התוצאה אמורה להיות שלילית אני צריכה שהיא תחזיר 0
איך אני מנסחת
=MAX(5000-SUM(A1:A5),0)
יש לי נוסחה כזו:
5000=
(SUM(A1:A5-
(ה5000 קופץ אז העלתי אותו שורה, הוא אמור לעמוד לפני ה- SUM)
כאשר התוצאה אמורה להיות שלילית אני צריכה שהיא תחזיר 0
איך אני מנסחת
=IF(SUM(A1:A5)>5000,0,5000-SUM(A1:A5))
מספר פשוט ולא נוסחהבעיצוב מותנה- האם יש אפשרות:
1. להגדיר שאקסל יעצב כל מה שהוא מספר פשוט ולא נוסחה?
2. להגדיר שאקסל יעצב רק מה שגדול מ A1+1000?
תודה
מספר פשוט ולא נוסחה
צפה בקובץ המצורף 680063
צריכה תיקון:
אם התא ריק - שלא יקבל עיצוב, רק אם יש בו מספר שהוא לא נוסחה
תודה רבה
=NOT(OR(ISFORMULA(A1),ISBLANK(A1)))
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים