עיינו במעלה האשכולאני מעוניינת לעשות קובץ אקסל שבעמודה A כשאני לוחצת עליה הוא כותב לי את התאריך והשעה מדויק וכן בעמודה B
בעמודה C אני רוצה שהוא יכתוב לי כמה זמן היה בין עמודה A לעמודה B.
אני עובדת לפי שעות וצריכה את זה....
אם יש רעיון נוסף בתחום אשמח שתייעצו לי
איזה עמוד?עיינו במעלה האשכול
יש לי קובץ כזה, אבל א"א להעלות ישיר לכאן.נכתב ע"י .....:
אני מעוניינת לעשות קובץ אקסל שבעמודה A כשאני לוחצת עליה הוא כותב לי את התאריך והשעה מדויק וכן בעמודה B
בעמודה C אני רוצה שהוא יכתוב לי כמה זמן היה בין עמודה A לעמודה B.
אני עובדת לפי שעות וצריכה את זה....
אם יש רעיון נוסף בתחום אשמח שתייעצו לי
תודה רבה, עזר לי מאוד!!!
אם כך, אפשר גם להוסיף אימות נתונים>בחירה מרשימה, להפנות לתא יחיד שמכיל את הנוסחה today() .לא זה ולא זה.
אקסל 365 זה חלק מאופיס 365 של מיקרוסופט שיושב בענן.
ניסיתי את העזרה שלהם, באמת אין אופציה של מאקרו.
מצאתי פתרון פרימיטיבי, בעמודה של תאריך העדכון בכל תא רשמתי "לחץ CTRL + ף"
ואז ברגע שיוזן, ויפתחו את הקובץ שוב התאריך יישאר לפי הבחירה הראשונה?מה שיתן חץ בתא שמאפשר בחירת תאריך של היום בלבד.
כן. ברגע שבחרת משהו מרשימה באימות הוא הופך להיות קבוע בתא.ואז ברגע שיוזן, ויפתחו את הקובץ שוב התאריך יישאר לפי הבחירה הראשונה?
אם ישאר פתוח בלילה (אחרי 00:00) לא יעבור תאריך עד לחישוב מחדשכן. ברגע שבחרת משהו מרשימה באימות הוא הופך להיות קבוע בתא.
מה הכוונה?איך ניתן לבצע העלאה של קבצים לתא באקסל/בשיטס?
לא,מה הכוונה?
תמונות?
לא ידוע לי שאפשר לעשות כזה דברלא,
יש לי טבלה ועל כל שורה בטבלה אני רוצה שתהיה אפשרות למשתמש להעלאות קובץ לדוגמא קבלה
תודה!לא ידוע לי שאפשר לעשות כזה דבר
אולי תוכלו לומר להם לאחסן בדרייב ולעשות עמודה שמדביקים קישור למסמך בדרייב
באקסס יש אפשרות לצרף את הקבצים עצמם אבל היא לא מומלצת
זה אוטומטי הופך לקישור בשיטס, באקסל אכן יצטרכו את העמודה הנוספתתודה!
כביכול הם ידביקו ת הקישור ואני אשתמש בקישור בעמודה נוספת בשביל ה hyperlink?
יצא לי לעשות כך עם חשבוניות.לא,
יש לי טבלה ועל כל שורה בטבלה אני רוצה שתהיה אפשרות למשתמש להעלאות קובץ לדוגמא קבלה
הוספת כתמונה?יצא לי לעשות כך עם חשבוניות.
אפשר בהוספת אובייקט. אבל צריך להתאים לגודל התא. אח"כ לסמן שנה גודל עם גודל התא.
הוספת אובייקט. לא תמונה.הוספת כתמונה?
לא רואה את התמונה ואין לי אפשרות לשנות גודל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים