כל פעם הוא מגדיל לי אוטומטית את רוחב העמודה אני רוצה להפסיק את זה
יש כאן מישהו ששולט באקסל?
אולי תעשה ב VBA שיחזיר לאחר שינוי לרוחב שאתה רוצה

אולי תעשה ב VBA שיחזיר לאחר שינוי לרוחב שאתה רוצה
אני רוצה את זה ללא פקודות מאקרו

ראיתי בדוגמאות של מייקרוסופט (תקציב אישי למשל) שזה לא קורה וגם לי עצמי זכור שפעם זה לא קרה לי אלא נהיה ###

אני רוצה את זה ללא פקודות מאקרו

ראיתי בדוגמאות של מייקרוסופט (תקציב אישי למשל) שזה לא קורה וגם לי עצמי זכור שפעם זה לא קרה לי אלא נהיה ###
אולי כשזה דרך נוסחה
ולא דרך הקלדה

אולי כשזה דרך נוסחה
ולא דרך הקלדה
גם בהקלדה בדוגמה של מייקרוסופט נהיה ####
כלומר בכל הגיליון שלהם איפה שלא תקליד העמודה לא תתרחב אוטומטית

עכשיו אני רואה שההגדרה היא ברמת עמודה
בכל אופן איך עושים את זה?

נערך לאחרונה ב:
גיליתי את הסיבה, אכתוב אותה לתועלת המשתמשים האחרים
אם מגדירים את הגודל של כל הגיליון יחד או שלא שינינו אותו מהמקור הוא משתנה אוטומטית (ייתכן וזה קשור לערך ברירת המחדל)
אם מגדירים את הגודל באופן פרטני אפילו כמה עמודות יחד אבל לא את הכל זה נשאר קבוע

נערך לאחרונה ב:
גיליתי את הסיבה, אכתוב אותה לתועלת המשתמשים האחרים
אם מגדירים את הגודל של כל הגיליון יחד או שלא שינינו אותו מהמקור הוא משתנה אוטומטית (ייתכן וזה קשור לערך ברירת המחדל)
אם מגדירים את הגודל באופן פרטני אפילו כמה עמודות יחד אבל לא את הכל זה נשאר קבוע
לא עובד בדיוק.

שאלה: בפונקציית IF כיצד נותנים הוראה שבמילוי תו כלשהוא יהיה TRUE ?
מובן?

זה פקודת מאקרו?
נא להסביר ברגיל
זה רגיל, זה רק דוגמא
A1 זה התא שאתה רוצה לבדוק אם יש בו A יחזיר את מה שתכתוב במקום ifYes ואם לא יחזיר את מה שתכתוב במקום ifNot

אני רוצה שמשבצת X יגיב רק אם ימלאו את משבצת Y .
תודה

חשבון מסוים. לא חשוב
בתא X תשים
קוד:
=if(isblank(A1),yes,no)
את A1 תחליף בשם של תא Y
במקום yes תשים את החשבון המסוים
במקום no תשים את מה שאתה רוצה שיהיה אם תא Y ריק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה