- הוסף לסימניות
- #1,761
מה הפונקציה הזאת?isblank
[שאלת התעניינות: איך אתה מעתיק את ה'קוד'?]
מה הפונקציה הזאת?isblank
עכשיו אני שם לב שהפכתי הyes זה אם ריקמה הפונקציה הזאת?
[שאלת התעניינות: איך אתה מעתיק את ה'קוד'?]
לא ענית על השאלה: עם איזה פונקציה השתמשת? isblankעכשיו אני שם לב שהפכתי הyes זה אם ריק
כי הנוסחה מחזירה true אם התא ריק
כפי שכתבתי מחזירה אם התא ריק - true ואם לא falseלא ענית על השאלה: עם איזה פונקציה השתמשת? isblank
Vba ככל הנראה אפשר צריך למצוא את האירוע המתאיםהאם יש אפשרות שאקסל ישנה את פונקציית התאריך והשעה הנוכחיים כל שניה? (יעני שעון פועל בתוך תא אקסל).
אולי בקובץ > אפשרויות היכנשהוהיה זכור לי שבלי VBA יש אופציה לתת הוראה לאקסל לבדוק את הנוסחה כל זמן מסויים שמגדירים מראש.
INDIRECT?אני מחפש את השם של הפונקציה בסקריפט של גוגל שיטס,
ששואב נתונים מתוך תא בטבלה,
מי יודע?
(זה דבר שא"א לעשות עליו הקלטה...)
אני מחפש את השם של הפונקציה בסקריפט של גוגל שיטס,
ששואב נתונים מתוך תא בטבלה,
מי יודע?
(זה דבר שא"א לעשות עליו הקלטה...)
spreadsheet.getRange('A1').getDisplayValue()
מעניין שאצלי אין את השורה בהגדרות.קובץ > אפשרויות > מתקדם
צפה בקובץ המצורף 710081
תלוי באיזה אקסל את/ה משתמש/ת 2019, 2016, וכומעניין שאצלי אין את השורה בהגדרות.
תעשה עמודת קוד לקוחיש לי קובץ שמשמש כאלפון
ויש לו גליון נוסף שלקוחים משם קבוצה מסויימת מתוך הקובץ הגדול
איך עושים שכשאני מעדכן בגליון 2 לדוגמא מספר טלפון של בנ"א
זה יעדכן לו גם בגליון 1 הראשי??
שיחפש בגוגל את תוכן תא X ויתן את התוצאה הראשונהאיך לעשות חיפוש בגוגל מתוך גוגל שיטס?
הפונקציה 'IMPORTXML' משום מה לא עובדת על עמוד החיפוש של גוגל.שיחפש בגוגל את תוכן תא X ויתן את התוצאה הראשונה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים