אני מנסה להשתמש באקסל לצורך ניהול חשבונות הבית הפשוטים וגם בזה מסתבכת.
יש לך אולי להמליץ לי על מקום שאוכל להוריד קובץ הדרכה בסיסית לאקסל, למתחילה ממש.
לא נעים לי להטריח את כבודו המאסטר בשביל זה....
יש לו תבנית מוכנה למכירה.
ראי כאן:
https://www.prog.co.il/classifieds/קנייה-שמחזירה-את-עצמה-במהירות.1144/

אני מנסה להשתמש באקסל לצורך ניהול חשבונות הבית הפשוטים וגם בזה מסתבכת.
יש לך אולי להמליץ לי על מקום שאוכל להוריד קובץ הדרכה בסיסית לאקסל, למתחילה ממש.
לא נעים לי להטריח את כבודו המאסטר בשביל זה....
אם יש לך גישה לקישור הזה , יש פה גם טבלאות מצוינות לניהול כלכלי משפחתי, וגם סרטוני הדרכה כיצד להשתמש בהם.
יש צורך להתאים את הטבלאות לסעיפים יותר מתאימים למשפחה חרדית, אחרי שתראי סרטון מס' 3 שהוא הדרכה בסיסית באקסל, תוכלי כבר לעשות זאת לבד.

אני מודה לך מאוד
ובשביל להשתמש ב"גוגל שיטס" אני צריכה אינטרנט זמין כל הזמן
או שאפשר להעתיק ולהתקין את התוכנה על מחשב ללא אינטרנט?
גוגל שיטס הוא אכן אינטרנטי, כמובן שפתוח בנטפרי (אם שאלו את זה קודם), אבל ישנה אפשרות להתקין את התוסף הזה ולעדכן בהגדרות של הקובץ הפעלה במצב אופליין, ואז יהיה אפשר לעדכן גם ללא חיבור לאינטרנט והשינויים ישמרו בשרת בחיבור הבא לאינטרנט, (יש להשאיר את הדפדפן פתוח עד לחיבור לאינטרנט).

אה, כן, אין לי גישה בכלל ליוטיוב...
לא אפתח בשביל זה....
אל תפתחו!
שווה לי לזכות להיות שותף בזכות של מי שמגביל את האינטרנט שלו ולשלוח לכם את כל הסרטים משם בדרייב או ג'מבו מייל.
אז אם אתם מעוניינים בזה תפנו אלי כאן ואשלח לכם בלי נדר.
בהערכה

שאלה אקסליסטית פשוטה
יש לי מכירה שאני עושה, ואני קונה כמובן במחיר מסויים ומוכר במחיר מסויים אחר
איך אני מגייס את הרב/נית אקסל בשביל לחשבן לי אחוזים
זאת אומרת שאם אני כותב שהמחיר שעלה לי הוא 20 ש"ח שיחשבן לבד כמה יעלה ללקוחותיי הנאמנים
תודה מראש לעוזרים
ואם תרצו תבואו גם לקנות, זה ממש זול חחחחחחח

נניח שאתם מוכרים בעשרים אחוז יותר והמחיר שזה עלה נמצא בתא A1 אז כותבים ב A2 את הקוד:
קוד:
=A1*1.2

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 1.6 · צפיות: 49
תעלו קובץ אקסל לא תמונה, אי אפשר לראות את הקוד ולא את מספרי השורות/עמודות

תעשו קובץ דוגמא ותכתבו בו רק מספרים סתם,
או שאני אעלה לכאן תמונה של קובץ.
הנה דוגמא.
כך נראית הנוסחה:
1603196746113.png

וכך נראית התוצאה:
1603196757559.png

תעלה גם את שלך בצורה כזו שרואים את המספרים של העמודות והשורות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה