אם הבנתי נכון, לא צריך נוסחה. מספיק שתרשמו 01/12/19 ובשורה הבאה 01/11/19 ותגררו למטה, אקסל יעשה לכם את זה אוטמטישאלה -
יש לי קובץ שיש בו טבלה עם 60 שורות ו-2 עמודות,
בעמודה הראשונה אני שמה תאריכים, ובעמודה השנייה באמצעות VLOOKUP אני מייבאת את המדד שלהם. (יש לי את המדדים בלשונית אחרת).
השאלה שלי היא - איך אני מגדירה בטבלה של התאריכים כך, שהתאריך ששמתי במשבצת הראשונה, במשבצות שאחר כך יהיו התאריכים שלפני.
שנניח שמתי בתחילת הטבלה תאריך 01/12/2019, ואז אני רוצה שבכל 59 השורות מתחת הוא ייתן לי 01/11/2019, 01/10/2019 ומטה. מה הנוסחה לכך?
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי...
כן, אפשר לסנן גם לפי עיראם הבנתי נכון, לא צריך נוסחה. מספיק שתרשמו 01/12/19 ובשורה הבאה 01/11/19 ותגררו למטה, אקסל יעשה לכם את זה אוטמטי
והסבר למיספור שעשית זה אפשרי?כן, אפשר לסנן גם לפי עיר
קשה לי להעלות הסבר על הכתב, תעלה לפה אני אראה לך
למעשה בקובץ שהעלתי הייתה טעות קטנה מצ"ב הקובץ הנכון.והסבר למיספור שעשית זה אפשרי?
בכללי יש לאקסל את בית>מילוי>למטה/לימין/למעלה/לשמאל/סידרה/ישר לשני הצדדים/מילוי מהיר שיכולים לעזור גם בעניין הזה ודברים דומיםלמעשה בקובץ שהעלתי הייתה טעות קטנה מצ"ב הקובץ הנכון.
הנוסחה אומר כך (בתא A3)- אם C3 הוא כמו C2 אז תן לי את A2 +1, וכך מתקבלת הספרה 2, 3, 4, וכו', אך אם C3 הוא לא כמו C2 אז תן לי את הספרה 1. וכך מתחיל מספור מחדש.
אח"כ אתה 'גורר' את A3 גם לתאים הבאים אחריו כדי לקבל שם נוסחה זהה
אפשר בנוסחת SUBTOTALשהבת הראשונה של ט1 תהיה מס' 1 והבת האחרונה של ט-2 תהיה מס' 20,
ואז כשאסנן רק את ט-2 אז הבת הראשונה בט2 תהיה מס' 1
=SUBTOTAL(103,$B$2:B2)
נתונים > החל מסנןאני לא מבינה בגוגל שיטס (זה היה בשביל שתענו לי בעברית...)-
השאלה שלי: האם יש אפשרות להחיל מסנן על מספר תאים מסוים ואיך עושים את זה?
תודה מראש
תבחר אותם ואזאני רוצה מספר תאים מסוים ולא עמודה שלימה.
כנ"לאני מדברת על גוגל שיטס, זה עובד אחרת...
גאוני!למעשה בקובץ שהעלתי הייתה טעות קטנה מצ"ב הקובץ הנכון.
הנוסחה אומר כך (בתא A3)- אם C3 הוא כמו C2 אז תן לי את A2 +1, וכך מתקבלת הספרה 2, 3, 4, וכו', אך אם C3 הוא לא כמו C2 אז תן לי את הספרה 1. וכך מתחיל מספור מחדש.
אח"כ אתה 'גורר' את A3 גם לתאים הבאים אחריו כדי לקבל שם נוסחה זהה
עוד שאלה ותודה מראש:
איך אני מוסיפה בגוגל שיטס איש קשר בתור נתון?
(יש לי עמודה 'שם' ואני רוצה שיוכלו להיכנס לשם רק מאנשי קשר של גוגל)
Java Scriptאהיה יותר ממוקדת:
האם אפשר ליצור טבלת sheets מנתונים של אנשי קשר או של יומן גוגל?
למה הוא מוסיף אוטומטיתיש לי שאלה פשוטה אבל מאוד חשובה לי
אני עובד על קטלוג באקסל ובמהלך המשחקים שלי בתוכנה הקטלוג נהיה עם 1,038,077 שורות
איך אני גורם לו שלא יוסיף שורות אוטומטית, כלומר שהוא יציג רק את הקשורות המוקלדות? וימחק את שאר השורות?
(מקווה שהובנתי נכון)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים