- הוסף לסימניות
- #2,301
חידשת לי. תודה. ניסיתי ונראה ממש פשוט. רק שלא זיהה שם מניות בעברית. רק באנגלית. אז צריך לשים לב לכתוב רק באנגלית.או לחלילופין נראה לי שבגירסאות החדשות של אופיס (365 ואולי 2019) ניתן להשיג מידע על מניות בצורה מובנית באקסל
חידשת לי. תודה. ניסיתי ונראה ממש פשוט. רק שלא זיהה שם מניות בעברית. רק באנגלית. אז צריך לשים לב לכתוב רק באנגלית.או לחלילופין נראה לי שבגירסאות החדשות של אופיס (365 ואולי 2019) ניתן להשיג מידע על מניות בצורה מובנית באקסל
www.prog.co.il
נראה לי שהכוונה לסינון.אשמח לעזרה איך
אני בודק בקובץ שיש לי עשרות אלפי שורות
ואני רוצה למיין כל שורה שיש לי בעמודה אחת יותר מ100 ועמודה שניה 0
תוסיף עמודה עם הנוסחה הבאה ותבצע סינון TRUE = עומד בתנאי FALSE = לא עומד בתנאיאסביר שוב
אני מתכוון אתן דוגמא
יש לי מוצר מסוים
שנמכר ביום מסוים(עמודה אחת) מעל 100וביום אחר(עמודה אחרת) 0
אבל רק עם יש את שתי התנאים בשתי העמודות אני רוצה את זה בתוצאות הסינון
שבמשבצת אחת יש מעל 100 ובמשבצת השני 0
=AND(A2>0,B2=0)
מה שהסברתי. לסנן עמודה אחת על 0 ועמודה שניה על גדול מ100.אסביר שוב
אני מתכוון אתן דוגמא
יש לי מוצר מסוים
שנמכר ביום מסוים(עמודה אחת) מעל 100וביום אחר(עמודה אחרת) 0
אבל רק עם יש את שתי התנאים בשתי העמודות אני רוצה את זה בתוצאות הסינון
שבמשבצת אחת יש מעל 100 ובמשבצת השני 0
=OR(AND(A2=0,B2>100),AND(A2>100,B2=0))
באמת זה כוונתי ,ותדה רבה רבהאלא אם כן כוונתך היא שיכול להיות פעמים שעמודה ראשונה היא 0 ועמודה שניה גדולה מ100 ולפעמים הפוך, שעמודה ראשונה גדולה מ100 ועמודה שניה 0, וצריך את שניהם.
אם כך אז נרחיב את הנוסחה של @אפר כך
תיכנס אל תוך התא ואז תדביקבאמת זה כוונתי ,ותדה רבה רבה
רק איך אני מעתיק את הנוסחה לתוך קוביית האקסל בלי שיצא שגיאה?
באיזה תאים הדבקת את זה?
#REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! #REF! TRUE FALSE FALSE FALSE
אני לא מצליח
אולי יש אפשרות להעלות לי את זה בקובץ אקסל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים