- הוסף לסימניות
- #2,561
זה רק עניין של עיצוב אם המשבצת ליד לא תהיה ריקה אז לא יברחאני צריך שהנתון לא יברח לתוך הקוביה הבאה
או שתגדירו גלישת טקסט לתא
זה רק עניין של עיצוב אם המשבצת ליד לא תהיה ריקה אז לא יברחאני צריך שהנתון לא יברח לתוך הקוביה הבאה
אני לא מוצא את ביטול הגלישת טקסט בפונקציותזה רק עניין של עיצוב אם המשבצת ליד לא תהיה ריקה אז לא יברח
או שתגדירו גלישת טקסט לתא
צריך להפעיל לא לבטלאני לא מוצא את ביטול הגלישת טקסט בפונקציות
להוסיף רשימה במנסה לייצור באקסל מילוי אוטומטי של ערכים כפולים.
חדר1
חדר1
חדר2
חדר2
וכו'
הוא לא ממשיך את הסדרה,
אלא חוזר עליה.
אודה לעזרתכם.
צפה בקובץ המצורף 843690
VLOOKUP ולהכניס TRUE בפרמטר הרביעי זה יעבוד על הטבלה (בהנחה שאתה יודע איך עובד VLOOKUP)אני רוצה שאם העסקה היא 100 או יותר יהיה כתוב א, ואם 200 או יותר יהיה כתוב ב' וכן הלאה.
איך עושים את זה.
אפשר כמה תנאים אחד על השני, והשאלה האם אפשר לסדר את זה עם טבלת עזר שכתוב עליה:
100 א
200 ב
300 ג
ואקסל יקח משם
=ifs(A1>=100,"א",A1>=200,"ב",A1>=300,"ג")
בפרמטר הרביעי "FALSE" עושה התאמה מדוייקת וTRUE עושה התאמה משוערת. עד כאן אני יודע.VLOOKUP ולהכניס TRUE בפרמטר הרביעי זה יעבוד על הטבלה (בהנחה שאתה יודע איך עובד VLOOKUP)
בVLOOKUP רק המספר או יותר.בפרמטר הרביעי "FALSE" עושה התאמה מדוייקת וTRUE עושה התאמה משוערת. עד כאן אני יודע.
מכאן אני רוצה לשאול האם אפשר לשחק עם ההתאמה המשוערת שלפעמים יהיה המספר הזה או יותר, ולפעמים יהיה המספר הזה או פחות.
לא מצליח לשלוח מייל לכתובת הזאת, בגימייל.@מאסטר באקסל
הציעו לי היום לעשות איזושהי עבודה באקסל, שלא התאימה לי בגלל התקופה
אם מעניין אותך תשלח לי לפרטי או במייל rivki7878
מנסה להבין:איך אני עושה סיכום על תנאי
פירושו
אני צריך שיהיה לי סה"כ בעמודה שלישית למטה אבל רק חלק מהשורות לפי עמודה ראשונה
זאת אומרת שיש לי כמה קבוצות ואני רוצה שיהיה לי למטה סה"כ של כל קבוצה אוטומטטי
אבל אני צריך שהעמודה השניה תישאר לפי הסדר שמופיע כאן
סיכום של כל שם A לפי C שלא ישתנה הסדר של Bמנסה להבין:
סיכום של כל שם (B),
סיכום של כל ירק (A),
או איכשהו גם וגם.
חסום לי בנטפרי יש מצב לצרף קובץ?![]()
דוגמא לבקשה.xlsx
drive.google.com
סליחהלא מצליח לשלוח מייל לכתובת הזאת, בגימייל.
וגם הודעה פרטית זה רק למקורבים ולמשלמים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים