כשאני יוצרת הפניה חיצונית לתא בחוברת עבודה אחרת
יש אפשרות למילוי אוטומטי של התאים?
אני רוצה להפנות את A1 ל A1,
A2 ל A2
B1 לB1
וכו'

כשאני יוצרת הפניה חיצונית לתא בחוברת עבודה אחרת
יש אפשרות למילוי אוטומטי של התאים?
אני רוצה להפנות את A1 ל A1,
A2 ל A2
B1 לB1
וכו'
תיצור את הגיליון בחוברת עבודה המקורית ואז תעשה העברה לחוברת חדשה
או שתעשה הדבק כקישור

תיצור את הגיליון בחוברת עבודה המקורית ואז תעשה העברה לחוברת חדשה
או שתעשה הדבק כקישור

למה חלק מהפעמים לא מופיעה האופציה של הדבקה כקישור?

---מצאתי את הסיבה---

נערך לאחרונה ב:
1621773028881.png

מה הסימן הכחול הזה ואיך מסירים אותו?

אני מחפש נוסחה שתיצור לי עמודה שבא יופיעו כל הנתונים מתא B4 מכל גליון וגליון,
אני יסביר: יש לי חוברת עבודה עם מס' רב של גליונות ואני רוצה לעשות גליון סיכום שהוא ימשוך את הנתון שרשום בתא ספציפי (B4 למשל) מכל הגליונות ואני לא מצליח לעשות את זה לפי דעתי זה פונקציה מאוד פשוטה ושימושית ועם כל מה שניסיתי עדיין לא הצלחתי

יש לציין שאני רוצה בהמשך להוסיף עוד גילינות כך שלא יעזור לי לסמן כל גיליון וגיליון
כי א"כ אני יצטרך כל הזמן לעדכן גם את הנוסחה

תודה רבה

לוחצים על שיפט ומסמנים את התא בגיליון הראשון והאחרון
את הגיליונות הבאים שתוסיף, תוסיף בין הגיליונות הקיימים ולא לפני או אחרי כולם

לוחצים על שיפט ומסמנים את התא בגיליון הראשון והאחרון
את הגיליונות הבאים שתוסיף, תוסיף בין הגיליונות הקיימים ולא לפני או אחרי כולם
תודה רבה אין מילים

אני לא ידעת אם השאלה נכנס כאן אבל יש לי שאלה באקסל
האם יש נוסחה כזו שיתן לי לחשבן צריפי אותיות לדוגמה

ב ח ר

תגובה..
בחר
ברח
חבר
חרב
רחב
רבח

בוורד אפשר לשלב טבלת אקסל.
האם באותה מידה בדוקס אפשר לשלב טבלת שיטס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה