לא הבנתי- אם אפשר להסביר יותר
בטבלה שממנה אתה שואב את הנתונים אתה מוסיף עמודה שמחברת את שני העמודות יחד כך
קוד:
=B2 & "-" & C2
וכן להמשך העמודה
ואז ב VLOOKUP אתה עושה כך
קוד:
=VLOOKUP(E2 & "-" & F2,A:D,4,FALSE)

הערכים לחיפוש וכן הנתונים שבטבלה נמצאים בשני עמודות נפרדות (ואני מעוניין שבטבלה הם יישארו בעמודות נפרדות),
ראה דוגמא בקובץ המצורף:

קבצים מצורפים

• פר.xlsx
    KB 11.3 · צפיות: 42
הערכים לחיפוש וכן הנתונים שבטבלה נמצאים בשני עמודות נפרדות (ואני מעוניין שבטבלה הם יישארו בעמודות נפרדות),
ראה דוגמא בקובץ המצורף:
מצורף
אתה יכול להסתיר את עמודת העזר

קבצים מצורפים

• פר.xlsx
    KB 10.9 · צפיות: 49
תודה רבה, זה מעולה :)
אבל נדמה לי שראיתי פעם פונקציה מיוחדת לצורך זה,
(כמו שיש SUMIF לסיכום לפי תנאי אחד, ויש SUMIFS לסיכום לפי 2 תנאים, ככה אמור להיות בחיפוש)
שוב תודה!!

תודה רבה, זה מעולה :)
אבל נדמה לי שראיתי פעם פונקציה מיוחדת לצורך זה,
(כמו שיש SUMIF לסיכום לפי תנאי אחד, ויש SUMIFS לסיכום לפי 2 תנאים, ככה אמור להיות בחיפוש)
שוב תודה!!
עד כמה שידוע לי אין

באקסל ניתן לעשות סיסמה לגיליון שמונעת עריכה או להסתיר ולעשות סיסמה למבנה החוברת (בסקירה)
בSHEETS ניתן לעשות הרשאות לפי מייל
קודם כל תודה.
ניסיתי גם באקסל וגם בSHEETS, באקסל ההגנה למבנה כל החוברת עבודה היא סיסמא אחת ובSHEETS ההגנה לפי מיילים מצאתי רק על עריכה ולא על צפיה.
שתיהם לא עוזרים לי כי אני רוצה קובץ שכל אחד ממלא בגליון שלו את הנתונים שלו, אין לו אפשרות לראות את הגליונות האחרים ואנחנו מקבלים בגליון סיכום אחד את כל הנתונים,
מישהו יודע לעזור לי?
תזכו למצוות

קודם כל תודה.
ניסיתי גם באקסל וגם בSHEETS, באקסל ההגנה למבנה כל החוברת עבודה היא סיסמא אחת ובSHEETS ההגנה לפי מיילים מצאתי רק על עריכה ולא על צפיה.
שתיהם לא עוזרים לי כי אני רוצה קובץ שכל אחד ממלא בגליון שלו את הנתונים שלו, אין לו אפשרות לראות את הגליונות האחרים ואנחנו מקבלים בגליון סיכום אחד את כל הנתונים,
מישהו יודע לעזור לי?
תזכו למצוות
אפשר להשתמש ב IMPORTRANGE ב SHEETS ולהביא קטע מחוברת אחרת של כל אחד לחוברת סיכום

כמו שיש SUMIF

עד כמה שידוע לי אין

בבקשה
דוגמה 1 מתאימה לגרסאות אופיס 365 באמצעות נוסחת xlookup
דוגמה 2 מתאימה גם לגרסאות קודמות באמצעות INDEX +MATCH בנוסחת מערך - ( control + shift + enter )

קבצים מצורפים

• פר.xlsx
    KB 11.3 · צפיות: 44
נערך לאחרונה ב:
יש לי מחשב חדש ובו אקסל לא נפתח בשום אופן בחלונות מרובים ונפרדים על שולחן העבודה
כל התוכנות כן ורק אקסל לא
גם בגרירה לפינה- מה שמציב את הקובץ על חצי מסך- לא עולה בחצי השני האפשרות, של בחירת קובץ אקסל פתוח נוסף

מכירה את כל האופיות שיש בכלים-תצוגה של פצל והצג לצד וכו'... לא מספק אותי

הנה בוורד לדוגמא:
1622762277070.png

בוקר טוב,
עשיתי מאקרו עם כפתור בסרגל הכלים, הבעיה שהמאקרו מופעל רק על המסמך איתו עבדתי דהיינו שהמסך עם אותו שם, איך ניתן לעשות שהכפתור יופעל בכל מסך ועם כל שם?

נראה לי בשמירת המקרו בוחרים "חוברת עבודה" או משהו כזה. לא זוכר בעל פה.

סליחה על הבורות... :eek:

יש מישהו שיכול לומר לי איך עושים כפל של שני תאים? איך קוראים לפונקציה הזו?

שאלה נוספת:

איך עושים ששורת הכותרת של הטבלה תהיה נעוצה תמיד בראש הטבלה ויראו אותה גם כשמגלגלים הרבה למטה?

מקווה שהסברתי נכון.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה