שאילת השאלות...
יש דרך מהירה יותר מחיפוש והחלפה
לסינכרון מידע של פרטים המתעדכן מדי שנה באתר חיצוני ממנו אני מורידה את הטבלה מדי שנה
מדובר בטבלאות של כ10 עמודות (קטגורויות) פחות או יותר
ואלפי פריטים(שורות)
תחזוקת הטבלה והשימוש בה היא על שירותי הענן של גוגל כמובן אך הבעיה היא
העדכון מדי שנה שלוקח כמה ימים טובים... (בשבילי הם פחות טובים..) אם תצליח לחסוך לי את שעות העבודה המעצבנות האלה אודה לך מאד
תבורך :)
ומי שעושה חסדים מצליח בעסקים... בדוק ומנוסה
זה נראה יותר מתאים למסד נתונים כמו אקסס
אולי יעבוד עם VLOOKUP תלוי במבנה הנתונים

(וטיפ לגבי המייל בחתימה תסתכלו על המייל בחתימה שלי איך ניתן לראות אותו - כי כרגע מה שמופיע לכם לא מביא תועלת)

זה בדיוק מה שהנוסחה עושה
כאמור היא עובדת רק בשיטס ובגירסאות העדכניות של אקסל

עריכה: הנוסחה נבנתה עבור תא C1 ולגרור כלפי מטה
אם אתה רוצה לשים בתא C2 תחליף את B1 ל B2
בדקתי בשיטס, הפלט הוא כל עמודה A, התנאי לא עוזר ולא משנה אם זה B1 או B2 (וזה רק אם הB מתאים למספר השורה, אם אני ירשום B2 בשורה 5 השורה תשאר ריקה).

בדקתי בשיטס, הפלט הוא כל עמודה A, התנאי לא עוזר ולא משנה אם זה B1 או B2 (וזה רק אם הB מתאים למספר השורה, אם אני ירשום B2 בשורה 5 השורה תשאר ריקה).
אז כנראה שהקומבינה של ה IF לא עובדת בשיטס למרות ש TEXTJOIN כן עובד
אולי תנסו באקסל אונליין כאן

אז כנראה שהקומבינה של ה IF לא עובדת בשיטס למרות ש TEXTJOIN כן עובד
אולי תנסו באקסל אונליין כאן
עובד :)
תודה רבה!!

אגב, מספיק לגרור את הנוסחה ולא צריך לשנות כלום (מענין שהB מתחלף לפי מספר השורה ולא צריך לפי מספר הקבוצה).

עובד :)
תודה רבה!!

אגב, מספיק לגרור את הנוסחה ולא צריך לשנות כלום (מעניין שהB מתחלף לפי מספר השורה ולא צריך לפי מספר הקבוצה).

תלוי היכן מדביקים אם הדבקת בשורה 1 זה מצוין ומתחלף
אבל אם היית מדביק בשורה 2 גם היה מתחלף אבל בדיליי (איחור) של שורה מ 2 ל1 מ3 ל2 וכו'

• תודה
Reactions: 2u2
יש לי ערכים שאני רוצה לעשות עליהם ווילוקאפ, אבל חלקם נוסף להם רווח מיותר (והחלף רווחים לא יעזור כי במקום שיש שני מילים זה יצמיד את המילים אחת לשניה ושוב לא יזוהה).
יש דרך להחליף רק את הרווח שבסוף/תחילת התא?

יש לי ערכים שאני רוצה לעשות עליהם ווילוקאפ, אבל חלקם נוסף להם רווח מיותר (והחלף רווחים לא יעזור כי במקום שיש שני מילים זה יצמיד את המילים אחת לשניה ושוב לא יזוהה).
יש דרך להחליף רק את הרווח שבסוף/תחילת התא?

יש לי רשימה של לקוחות, שהגיעו דרך כל אחד דרך פרסום אחר

אני רוצה נוסחא שתאתר לי מה המיקום של הלקוח שהגיע דרך פרסום ספציפי בחודש מסויים

לדוגמא כשאני יכניס לקוח שהגיע בתאריך - 14/07/2021 דרך עיתון חזק ,
הנוסחא תחזיר לי את המספר 4 (כלומר הוא הלקוח הרביעי שהגיע מעיתון חזק בחודש 7)

תודה מראש

יש לי רשימה של לקוחות, שהגיעו דרך כל אחד דרך פרסום אחר

אני רוצה נוסחא שתאתר לי מה המיקום של הלקוח שהגיע דרך פרסום ספציפי בחודש מסויים

לדוגמא כשאני יכניס לקוח שהגיע בתאריך - 14/07/2021 דרך עיתון חזק ,
הנוסחא תחזיר לי את המספר 4 (כלומר הוא הלקוח הרביעי שהגיע מעיתון חזק בחודש 7)

תודה מראש
תמספר עם COUNTIF
ותגיע לזה עם VLOOKUP

איך אני מסכם ס"ה שעות אבל שכל שעה זה 45 דק'...

מישהו מכיר האם יש קבוצה כמו זו לעזרה בוורד?

תודה!

איך מעבירים מאקסל טבלה להמשך עריכה בוורד? בהעתק הדבק הוא יוצא משובש האם יש עוד דרך?
אפשר להכניס בתוך וורד גיליון אקסל
1626345611691.png

בAPI
מדד מחירים לצרכן:
קוד:
=importxml("https://api.cbs.gov.il/index/data/price?id=120010&format=xml&download=false&last=1&coef=false","//value")
מדד תשומות בניה:
קוד:
=importxml("https://api.cbs.gov.il/index/data/price?id=200010&format=xml&download=false&last=1&coef=false","//value")
ואחרון חביב, API לריבית בנק ישראל.
אפשרי?

תודה רבה!

ואחרון חביב, API לריבית בנק ישראל.
אפשרי?

תודה רבה!
לא מצאתי API
אבל הצלחתי לשלוף מהדף הרגיל מקווה שלא ידפק בשינויים
קוד:
=IMPORTXML("https://www.boi.org.il/heb/pages/HomePage.aspx","//form/div/div/div/div/span")

איזה פונקציה מסירה שלמים ממספר עשרוני.
זאת אומרת להפוך 1.5 ל-0.5, או 45.234 ל-0.234
בתודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה