כשאני עובד עם שני אקסלים במקביל (או אקסל ותכנה אחרת)
כל פעם שאני נכנס לאקסל הוא לא קולט בלחיצה הראשונה רק בלחיצה השניה.
(זאת אומרת: הלחיצה הראשונה על חלון האקסל ולא משנה איפה - רק מחזירה את הפוקוס שלי לאקסל, ורק בלחיצה השניה אני יכול לבצע עריכה וכו'. וכמובן צריך רווח בין הלחיצות כי אחרת הוא מזהה את זה כלחיצה כפולה ומשגע אותי כפליים).

האם אפשר לעשות שהאקסל יגיב כבר מהלחיצה הראשונה?
אני מקווה שהובנתי כראוי.

כשאני עובד עם שני אקסלים במקביל (או אקסל ותכנה אחרת)
כל פעם שאני נכנס לאקסל הוא לא קולט בלחיצה הראשונה רק בלחיצה השניה.
(זאת אומרת: הלחיצה הראשונה על חלון האקסל ולא משנה איפה - רק מחזירה את הפוקוס שלי לאקסל, ורק בלחיצה השניה אני יכול לבצע עריכה וכו'. וכמובן צריך רווח בין הלחיצות כי אחרת הוא מזהה את זה כלחיצה כפולה ומשגע אותי כפליים).

האם אפשר לעשות שהאקסל יגיב כבר מהלחיצה הראשונה?
אני מקווה שהובנתי כראוי.
מובן
לא נראה לי

אני שונא מאקרו. הוא תוקע לי את האקסל. יתכן שיש לי איזה תקלה או לא יודע מה.
אני משתמש במקרו רק לעתים נדירות ורק בתוך חוברת העבודה (לא בחוברת מאקרו אישית).
גם אני כנ"ל באקסל וורד

יש לי גליון בשיטס שאני רוצה להפוך את הכיון של הגיליון לשמאל לימין אבל שהתוכן ישאר כמו שזה עכשיו
בגלל שבפירסום הגיליון אין גלילה אופקית אם הגליון זה מימין לשמאל
יש אפשרות?

יש לי גליון בשיטס שאני רוצה להפוך את הכיון של הגיליון לשמאל לימין אבל שהתוכן ישאר כמו שזה עכשיו
בגלל שבפירסום הגיליון אין גלילה אופקית אם הגליון זה מימין לשמאל
יש אפשרות?
אתה רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה?

אני צריך נוסחה שנותנת לי את השמות של כל הכרטיסיות
האם יש כזה דבר ?
ואם יש נוסחה שמחזירה רק את שם הכרטיסייה הנוכחית זה גם איך שהוא יעזרו לי (אולי נצליח לעשות איזה קומבינה ולצרף את השמות מכל הכרטיסיות יחד מכל הכרטיסיות יחד)

אני צריך נוסחה שנותנת לי את השמות של כל הכרטיסיות
האם יש כזה דבר ?
ואם יש נוסחה שמחזירה רק את שם הכרטיסייה הנוכחית זה גם איך שהוא יעזרו לי (אולי נצליח לעשות איזה קומבינה ולצרף את השמות מכל הכרטיסיות יחד מכל הכרטיסיות יחד)
מצורף דוגמא שתעבוד כמדומני רק ב 365 אולי גם ב 2019

קבצים מצורפים

• הדגמה.xlsx
    KB 14.2 · צפיות: 47
1630398133333.png

מידי כמה שורות יש לי קבוצה שיצאה מהשורה.
האם יש נוסחה להחזיר את כולם לתוך השורה? (חלק מהיוצאים הם עם מרווח קבוע וחלק בלי).
בתודה מראש

===================
עריכה: הסתדרתי.
הפתרון שלי:
קוד:
=if(E2="",B2,E2)

יש לי טבלה של שעות קבועות בימים קבועים כל חודש,אני צריכה שכל חודש התאריך יתעדכן ויתאים לימים ולשעות הקבועות. לדו' אם בחודש 7/21 החודש התחיל ביום חמישי ונגמר בשבת והטבלה סודרה לפי ימים אלו.
וחודש אוגוסט התחיל ביום ראשון, יש אופציה שהטבלה תעדכן את עצמה לבד?(מאין דוח נוכחות קבוע של ימים ושעות קבועים שרק התאריך משתנה ומשנה את הטבלה) לדעתי יש אופציה כזו רק אני לא מצליחה לבנות אותה

יש תשובה לשאלה שלי? או שזה מסובך מידי או פשוט מידי או שלא הובנתי, אולי בעצם אין אופציה כזו (לא נראה לי)
אין לי הבנה בנושא כלל.אשמח לעזרה.
מצרפת דוגמא מטבלה שמצאתי פה באשכול ניסיתי להזין בה שעות אבל שאני מעדכנת את החודש השעות לא תואמות לימים.

1630565352535.png

נערך לאחרונה ב:
יש תשובה לשאלה שלי? או שזה מסובך מידי או פשוט מידי או שלא הובנתי, אולי בעצם אין אופציה כזו (לא נראה לי)
אין לי הבנה בנושא כלל.אשמח לעזרה.
מצרפת דוגמא מטבלה שמצאתי פה באשכול ניסיתי להזין בה שעות אבל שאני מעדכנת את החודש השעות לא תואמות לימים.

צפה בקובץ המצורף 962268
אני למשל מאוד הייתי רוצה לנסות לעזור אבל לא הצלחתי להבין את הבעיה.
מה פירוש שעות תואמות לימים??
לא יכול להיות 9:15 ביום חמישי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה