אפשר עם פונקצית DGET.בקשת עזרה:
עשיתי טבלה עם מידות של מסך דהיינו: עמודה 1 גובה המסך, עמודה 2 רוחב,
עמודה 3 ואילך רשמתי כמה כבלי חשמל צריך לכזה גודל וכמה רשת וכו'
שאלה 1: איך אני עושה חיפוש עם vlookup שיחפש גם לפי הגובה וגם לפי הרוחב, (חיפוש משתי עמודות). (ניסיתי לעשות עמודת עזר שמשלבת את הגובה והרוחב כגון: 3 גובה*5 רוחב נהיה 53 ומובן שהשלש זה גובה וחמש זה רוחב אבל הvlookup לא עובד לי בזה)
שאלה 2: איך אפשר להוציא כמה נתונים בחיפוש דהיינו: כשאני יחפש מסך 3 גובה 2 רוחב הוא יביא לי את כל הנתונים כמה כבלי חשמל וכמה רשת וכו (האם יש אפשרות קצרה יותר מאשר לעשות את הנוסחא שוב על כל פרמטר)
מי שיכול לעזור בעניין אשמח מאד!! (אם משהו לא מובן אצרף קובץ)
תודה מראש
אמנם כבר לא רלוונטי כנראה, אבל בכללי אפשר 'לקפוץ' לתא מסוים ע"י קריאה מתיבת השם.שאלה:
מידי פעם שיטס עושים כל מיני בעיות בגליון מימין לשמאל ולוקח להם המון זמן לתקן את זה כי אין הרבה משתמשים בצורה הזו.
אז למשל עכשיו, כשהגליון מימין לשמאל: אין סמן גלילה. (שמאפשר לגרור אותו ולהגיע בקלות לסוף הגליון)
ולכן צריכים לגלול עם העכבר כמה דקות עד שמגיעים לתחתית הגליון וכואבת האצבע, או לעשות עם החיצים גם כן אחד אחד עד שמגיעים למטה.
איזה מעצבן
מה עושים עם זה
מה זה שווי ערך? אולי כל מה שצריך זה להגדיר את התא > המר למספרפשוט
שאני בוחר נתונים מתוך רשימה שנפתחת
אני רוצה לעשות רשימה עם העבודות המצויות להפוך אותם לשווי ערך ואז לכל אורך החישובים בכל הגיליונות אני בוחר את העבודות מתוך רשימה שנפתחת כשאתה לוחץ על המשבצת
זה דבר פשוט וקל
אני רק צריך להצליח להפוך אותם לשווי ערך
שאלה
לצורך טבלת סיכום
אני צריך דרך להפוך טקסט לשווה ערך
כלומר- נניח שהעבודה היא השכרה ומכירת רכבים (לא, זה לא אמיתי רק דוגמה)
ואני רוצה לדעת סוף חודש כמה כסף אני צריך לשלם לעובד ויש לו מחירון
על נתינת שרות להשכרה X כסף
שכנוע של מכירה Z כסף
על שטיפה לפני מכירה סכום אחר וכן על זו הדרך
אני בונה לו יומן חודשי שלוקח את הנתונים מרשימת גלילה אבל אני רוצה שאם בחרתי "מכירה" והגיליון אמור לחשב את סך כל התאים ביומן שידע שזה שווה סכום מסוים
מקווה שלא סיבכתי
אשמח למענה
[/QUOTE
אם רוצים לספור תאים המכילים טקסט, יש לבחור פונצקית COUNTA, אבל הוא סופר רק עד 250 תאים נראה לי.שאלה
לצורך טבלת סיכום
אני צריך דרך להפוך טקסט לשווה ערך
כלומר- נניח שהעבודה היא השכרה ומכירת רכבים (לא, זה לא אמיתי רק דוגמה)
ואני רוצה לדעת סוף חודש כמה כסף אני צריך לשלם לעובד ויש לו מחירון
על נתינת שרות להשכרה X כסף
שכנוע של מכירה Z כסף
על שטיפה לפני מכירה סכום אחר וכן על זו הדרך
אני בונה לו יומן חודשי שלוקח את הנתונים מרשימת גלילה אבל אני רוצה שאם בחרתי "מכירה" והגיליון אמור לחשב את סך כל התאים ביומן שידע שזה שווה סכום מסוים
מקווה שלא סיבכתי
אשמח למענה
חכמים, הבו נא עצה.שאלה בפייבוט אקסל -
טבלת פייבוט שיש בה מאות שורות, ובסה"כ 6 עמודות של ערכים,
חלק מהשורות ריקות ,כלומר אין בהם כלל ערכים, כיצד אפשר שהשורות הריקות לא יוצגו, יוצג רק שורה שיש בה ערך?
תודה גדולה מראש על עזרתכם.
תודה על התגובה, הסינון כאן לא משפיע היות שיש עוד עמודה ב"שורות", של שם לכל חדר.
מקפיצה שוב, אשמח להחכיםשאלה בפייבוט אקסל -
טבלת פייבוט שיש בה מאות שורות, ובסה"כ 6 עמודות של ערכים,
חלק מהשורות ריקות ,כלומר אין בהם כלל ערכים, כיצד אפשר שהשורות הריקות לא יוצגו, יוצג רק שורה שיש בה ערך?
תודה גדולה מראש על עזרתכם.
להוסיף לערך * בתחילה ובסוף אבל כמו שמוסיפים טקסט עם "" ועם &
כלומר "*"&ערך&"*"
מצורף דוגמא
צפה בקובץ המצורף 1012181
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים