יש לי 2016
אין שום אופציה??
לפני הכל לא נראה לי נכון שיהיו 7 גליונות עם אותם נתונים, עדיף למיין באותו גיליון או בגיליון אחד נוסף כל פעם לפי הצורך.
לגבי הפונקציה הנ"ל - היא קיימת גם בגוגל שיטס, וגם באקסל one drive (אפשר לפתוח חשבון חינמי ולהעלות אליו את הקובץ)
אפשר גם בשילוב קוד למיין בקליק כל פעם לפי העמודה הרצויה.

יש לי עוד שאלה
אני רוצה לעשות עיצוב מותנה שהתנאי יחול על עמודה אחת (למשל A) והעיצוב יחול על כל השורה שבא מתקיים התנאי
למשל אם בעמודה A יש לי תאריכים, ואני רוצה שכל השורה של התאריך של היום תהיה בצבע שונה.
יש אפשרות כזו?
לבחור את כל השורות>עיצוב מותנה> כלל חדש> השתמש בנוסחה...
להכניס בנוסחה בהנחה ששורות הנתונים מתחילות בשורה 2)
קוד:
=$A2=TODAY()
לבחור עיצוב > אישור.
חשוב סימן ה$ לפני הA
1638399543943.png

לבחור את כל השורות>עיצוב מותנה> כלל חדש> השתמש בנוסחה...
להכניס בנוסחה בהנחה ששורות הנתונים מתחילות בשורה 2)
קוד:
=$A2=TODAY()
לבחור עיצוב > אישור.
חשוב סימן ה$ לפני הA
תודה רבה! באמת מדגיש את כל השורה
אך משום מה הוא הולך 2 ימים אחורה :unsure:
אגב אצלי התאריך מתחיל בC3 ומטה
אז כתבתי כך
קוד:
=$C3=TODAY()

תודה רבה! באמת מדגיש את כל השורה
אך משום מה הוא הולך 2 ימים אחורה :unsure:
אגב אצלי התאריך מתחיל בC3 ומטה
אז כתבתי כך
קוד:
=$C3=TODAY()
לפני לחיצה על העיצוב מותנה לסמן את הטבלה החל משורה 3 ואחכ הנוסחה כמו שרשמת

שלום,
אשמח שתעיינו בקובץ המצורף.
איך אני יכול לעשות שבתאים שחסר להם ערכים לחישוב לא יראו את הסימון של השגיאה?
(לדוגמה תא B3 בטאב 'כסליו')

(חוץ מהאפשרות של למחוק מהם את הנוסחה ולהכניס אותה אחרי שיוזנו הערכים. אני צריך שהנוסחה תפעל מיד כשמוזנים הערכים - הקובץ הולך להיות אצל אחד שלא יודע להעתיק נוסחאות)

קבצים מצורפים

• תבנית (2).xlsx
    KB 94.4 · צפיות: 39
שלום,
אשמח שתעיינו בקובץ המצורף.
איך אני יכול לעשות שבתאים שחסר להם ערכים לחישוב לא יראו את הסימון של השגיאה?
(לדוגמה תא B3 בטאב 'כסליו')

(חוץ מהאפשרות של למחוק מהם את הנוסחה ולהכניס אותה אחרי שיוזנו הערכים. אני צריך שהנוסחה תפעל מיד כשמוזנים הערכים - הקובץ הולך להיות אצל אחד שלא יודע להעתיק נוסחאות)
לא הורדתי את הקובץ אבל בכדי לא לראות שגיאה בנוסחה צריך לעטוף אותה בנוסחת IFERROR.
(בפרמטר הראשון של נוסחת IFERROR להכניס את הנוסחה המקורית, ובשני מה רוצים שיופיע אם הנוסחה מחזירה שגיאה).

האם יש פונקציה באקסל שמפרקת היפר קישור?
זאת אומרת אני מדביק טקסט עם היפר קישור והוא יכתוב לי רק את הקישור בתא שלידו?

לא הורדתי את הקובץ אבל בכדי לא לראות שגיאה בנוסחה צריך לעטוף אותה בנוסחת IFERROR.
(בפרמטר הראשון של נוסחת IFERROR להכניס את הנוסחה המקורית, ובשני מה רוצים שיופיע אם הנוסחה מחזירה שגיאה).
אני לא יודע איך "לעטוף". אודה לעזרה.
הנוסחה שמחזירה שגיאה היא:
קוד:
=VLOOKUP(A6,'רשימת אברכים ופרטי חשבון'!A5:E204, 2, 0)
אני רוצה במקום השגיאה יהיה ריק.

תודה על העזרה!

אני לא יודע איך "לעטוף". אודה לעזרה.
הנוסחה שמחזירה שגיאה היא:
קוד:
=VLOOKUP(A6,'רשימת אברכים ופרטי חשבון'!A5:E204, 2, 0)
אני רוצה במקום השגיאה יהיה ריק.

תודה על העזרה!
ככה
קוד:
=IFERROR(VLOOKUP(A6,'רשימת אברכים ופרטי חשבון'!A5:E204,2,0),"")

איך מעתיקים מקובץ אקסל בגולגל דרייב לקובץ אקסל רגיל כולל נוסחאות?
(דרך קונטרול C קונטרול V זה מעתיק רק ערכים).
תודה מראש!

האם יש פונקציה באקסל שמפרקת היפר קישור?
זאת אומרת אני מדביק טקסט עם היפר קישור והוא יכתוב לי רק את הקישור בתא שלידו?
אוף אני מבין מהשתיקה שאין כזה דבר.
יש דרך מחוץ לאקסל להפוך היפר קישור לכתובת אתר?

חברים תקשיבו טוב,
אני, מאסטר באקסל, מאוד רוצה לעזור לכם,
ולכן כל שאלה שיש לכם באקסל תכניסו לפה,
אני לא הולך לשום מקום, ובעזרת השם אענה לכם על כל השאלות,
נוסחאות, תאים שמתמלאים אוטמטית, עיצובים וכל הנדרש
תנסו אותי...​
אני צריך נוסחה שתעתיק תא כמו INDEX אבל שתשמור 'עותק' במועתק כדי שאםם אמחק את התוכן בתא המועתק עדיין ישאר בתא הנעתק
מקווה שמספיק ברור
תודה

זה בדיוק.
מסובך לי לעבוד עם מקרו אבל אעשה את זה חד פעמי

איך עושים תנאי לפי חודש לועזי?
כלומר, אני רוצה לסכם רשימה לפי תאריך
אז תמיד אני מסכם באמצעות SUMIFS ומבקש שיתן לי מה שגדול מ 01/12/21 וקטן מ 31/12/21 - לדוגמא
אבל אני מחפש משהו שיסכם מה שמכיל דצמבר 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה