אקסס האשכול המרכזי לשאלות וטיפים באקסס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aaaaaaaa;2465696:
כל הכבוד מוישי על כל ההשקעה הענקית וברור שעזרת לאין ספור עמותת של כולל וכדו' בכל אופן מתי שהוא יוצר את הקובץ הוא יוצר אותו עם מקפים ונקודות שאינם מתקבלים בשידור למס"ב לא נורא כי פשוט צריך למחוק אבל עד כמה שזה כזה מושלם השאלה עם אפשר לשנות וכמו מתי שהוא מביא את התאריך החיוב הוא מביא ללא הנקודות גם בזמן היצירה
הקובץ אמור להיות תקין, אם הוא לא תקין עשיתם משהו לא נכון.

• הוסף לסימניות
שלום אני מלאתי נתונים בתוכנה שלך ולבסוף הוא אומר לי שחסר נתונים ואני לא רואה שחיסרתי משהו דבר שני למה זה מחשב לי עם מע''מ אני רוצנ שלא יוסף לי מע''מ

תודה

• הוסף לסימניות
@ambz
מלאת את פרטי המוסד?
אפשר עם מע"מ ואפשר בלי מע"מ לבחירתך.

• הוסף לסימניות
הודות לדיווח באג של בערי, מצורפת גירסה מתוקנת.

קבצים מצורפים

• מס'ב 32-64 ביט 19-03-17.rar
    KB 135.5 · צפיות: 195
  • הוסף לסימניות
תודה רבה

הקובץ ממש מעולה
אשמח אם לא קשה לך להעביר את הלחצן של בניית הקובץ לחלק העליון של החלון או לחילופין להקטין טיפה את החלון לאלו שנדרשים לעבוד עם רזולוציה נמוכה במסך כי יוצא שהלחצן יוצא נמוך מידי ואין יכולת ללחוץ עליו.

תודה בכל מקרה
זה עזר לי מאד מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י proper;2495702:
הקובץ ממש מעולה
אשמח אם לא קשה לך להעביר את הלחצן של בניית הקובץ לחלק העליון של החלון או לחילופין להקטין טיפה את החלון לאלו שנדרשים לעבוד עם רזולוציה נמוכה במסך כי יוצא שהלחצן יוצא נמוך מידי ואין יכולת ללחוץ עליו.

תודה בכל מקרה
זה עזר לי מאד מאד

..

קבצים מצורפים

• מס'ב 32-64 ביט 19-13-17.zip
    KB 189.2 · צפיות: 183
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי בפונקציית DLOOKUP משום מה אני לא מצליח לעשות אותה. אם מישהו יוכל לתת לי דוגמא אני יודה לו מאוד

• הוסף לסימניות
תפתח אשכול חדש.
האשכול הזה נועד למתן טיפים, לא לשאלות

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
מה המשמעות: מוסד שולח?

• הוסף לסימניות
זה מס' המוסד שמקבלים ממס"ב

• הוסף לסימניות
קובץ מס"ב שהכנתי, באיזו תוכנה אני רואה אותה?
ז"א הקובץ מוכן לי על השולחן עבודה, איך איני יכולה לפתוח אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה הענינים;n5060531:
קובץ מס"ב שהכנתי, באיזו תוכנה אני רואה אותה?
ז"א הקובץ מוכן לי על השולחן עבודה, איך איני יכולה לפתוח אותו.

מה המטרה בלפתוח אותו?

הוא נפתח בפנקס רשימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;n5060769:
מה המטרה בלפתוח אותו?

הוא נפתח בפנקס רשימות.

תודה.
לא מכירה, חשבתי שאם אפתח - אראה אם הכל תקין...

• הוסף לסימניות
רואים יש של מספרים ואותיות לועזיות...
כדי לדעת אם זה תקין נצרך תוכנת מס"ב לשידור קבצים, שם יש לחצן בדיקה אם הקובץ תקין.

• הוסף לסימניות
מוישי הצדיק...

מדוע לא מצליח להוריד נתונים מבנק ישראל? (מחובר בנטפרי)

שאלה כללית, ישיבה שעד היום הבנק גובה לה הוראות קבע, פשוט יכולה להכניס את הנתונים בתכונה הזאת, ולא לשלם את העמלות הגבהות של הבנק? או שצריך צד ג'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;n5061988:
מוישי הצדיק...

מדוע לא מצליח להוריד נתונים מבנק ישראל? (מחובר בנטפרי)

שאלה כללית, ישיבה שעד היום הבנק גובה לה הוראות קבע, פשוט יכולה להכניס את הנתונים בתכונה הזאת, ולא לשלם את העמלות הגבהות של הבנק? או שצריך צד ג'

צריך לקנות ממס"ב תוכנת שידור בעלות חד פעמית של 500 ש"ח + מע"מ
ומפסיקים לשלם לבנק עמלות גבוהות.
(נשאר רק עמלה שהבנק של הישיבה גובה עבור כל שורת חיוב - בין 0.3-1 דולר לשורה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;n5062389:
צריך לקנות ממס"ב תוכנת שידור בעלות חד פעמית של 500 ש"ח + מע"מ
ומפסיקים לשלם לבנק עמלות גבוהות.
(נשאר רק עמלה שהבנק של הישיבה גובה עבור כל שורת חיוב - בין 0.3-1 דולר לשורה)

מדובר על תוכנה?
נראה לי הכוונה לנטסטיק

• הוסף לסימניות
בחיובים זה תוכנה
בזיכויים זה מיניקי לא נטסטיק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;n5061435:
רואים יש של מספרים ואותיות לועזיות...
כדי לדעת אם זה תקין נצרך תוכנת מס"ב לשידור קבצים, שם יש לחצן בדיקה אם הקובץ תקין.

בקובץ האחרון שהעליתי יש אפשרות לבדיקת קבצי מסב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה