אקסס האשכול המרכזי לשאלות וטיפים באקסס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;n5061988:
מדוע לא מצליח להוריד נתונים מבנק ישראל? (מחובר בנטפרי)

בגלל שבנק ישראל שוב (!) שינו את מיקום הקובץ עם המידע.
במודול mdlGetBankInfo יש להחליף את הקישור הזה:
http://www.bankisrael.gov.il/he/Ban...tions/Lists/BoiBankBranchesDocs/snifim_he.xml
עם זה:
http://www.boi.org.il/he/BankingSup.../Lists/BoiBankBranchesDocs/snifim_dnld_he.xml

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moishy;n5066307:
בקובץ האחרון שהעליתי יש אפשרות לבדיקת קבצי מסב.

דבר ראשון, מגיע לך תודה ענקית מוישי, מאז שהעלת את הגרסה הראשונה של התוכנה הזו השתמשתי איתה מאות רבות של פעמים.
אז קבל את תודתי...

אם כבר הזכרת את הבדיקה:
ביום שישי האחרון קרתה לי טעות 'קטנה' שהחלפתי בין קוד המוסד לקוד שולח. (הכנסתי 8 ספרות במספר שולח ו5 ספרות במספר מוסד)
מה שגרם בלבול בכל השורות, כמובן.
הקובץ לא היה תקין בתוכנת מסב.
בדקתי את זה בבדיקה של התוכנה שלך (שלראשונה ניסיתי אותה)
והוא לא החזיר שום שגיאה כי הסכומים תאמו.

• הוסף לסימניות
קיבלתי ממס"ב קוד עבור זיכויים
את המספר הזה עלי לכתוב ב'מוסד שולח'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;n5066533:
דבר ראשון, מגיע לך תודה ענקית מוישי, מאז שהעלת את הגרסה הראשונה של התוכנה הזו השתמשתי איתה מאות רבות של פעמים.
אז קבל את תודתי...

אם כבר הזכרת את הבדיקה:
ביום שישי האחרון קרתה לי טעות 'קטנה' שהחלפתי בין קוד המוסד לקוד שולח. (הכנסתי 8 ספרות במספר שולח ו5 ספרות במספר מוסד)
מה שגרם בלבול בכל השורות, כמובן.
הקובץ לא היה תקין בתוכנת מסב.
בדקתי את זה בבדיקה של התוכנה שלך (שלראשונה ניסיתי אותה)
והוא לא החזיר שום שגיאה כי הסכומים תאמו.

יש לך מה לשפר ;)

• הוסף לסימניות
תודה רבה
עבדתי על הקבצים בתוכנה והממשק היה ידידותי מאד ונח
יישר כח גדול

• הוסף לסימניות
ראשית תודה רבה!
יש לי כמות גדולה של רשומות באקסל, יש אפשרות להעביר בבת אחת הכל לתוך הקובץ מסב שייצרת באקסס ??? איך עושים זאת ??

• הוסף לסימניות
העתק הדבק לא מועיל, כל המידע מודבק בתא אחד.

• הוסף לסימניות
בוחרים את השדה מבחוץ, לא עומדים בתוכו

מעצבים באקסל את סדר העמודות לפי מה שנדרש למלא בתוך האקסס.
מעתיקים,
בוחרים את השורה באקסס, שהתיבה שליד השדה הראשון יהיה כחול, ואז מדביקים.

• הוסף לסימניות
טיפ קטן שגיליתי תוך כדי עבודה.
לפעמים רוצים לערוך טופס והוא כבר פתוח בעיצוב כטופס משנה בטופס אחר. (העריכה כטופס משנה לא נוחה וגם לוקה בחסר של כמה תכונות שאי אפשר לשנות שם כמו למשל לחצני ניווט כן/לא וכדומה). לסגור את הטופס זה סיפור מהפטרה, שמירת שינויים הפסקת עבודה וכו'.
העצה: כנס לרגע אחד לsourceobject של הטופס משנה, תמחוק את הנתון וברגע אתה יכול לפתוח את הטופס לעיצוב כרגיל. לוקח שניה בדיוק למחוק ושניה אחר כך להחזיר (מתוך רשימה).
אולי תיהנו...

• הוסף לסימניות
ראשית, תודה על הקובץ היעיל
אם אני פותח את הקובץ שנוצר בפנקס רשימות, אני רואה את כל השמות בג'יבריש ורק שם המוסד מופיע בעברית תקנית.
גם כשניסיתי להעלות את הקובץ לאתר הבנק כזיכויים ברשימה, (לא באמצעות מסב) כל השמות מופיעים בגי'בריש.
האם יש דרך לתקן את זה

קבצים מצורפים

• Msv21-09-18.TXT
    648 ביטים · צפיות: 88
  • הוסף לסימניות
יישר כוחך!!
השתמשתי בה עבור כולל עם כ120 אברכים, ברוך ה' כבר חודשיים והכל מתקתק.
לענ"ד יש לך זכויות רבות בזמן שחסכת לאברכים בהפקדת הצ'קים.

• הוסף לסימניות
שמתי לב שכשעושים ייבוא של סניפי הבנקים הוא מביא את כל הסניפים, למרות שב XML ובאקסל רואים שחלק מהם נסגרו (תאריך סגירה וכן סניף ממזג) והוא לא מתחשב בזה.
יש איך לסנן לו שייבא רק את אלה שאין להם תאריך סגירה?

• הוסף לסימניות
שמתי לב שכשעושים ייבוא של סניפי הבנקים הוא מביא את כל הסניפים, למרות שב XML ובאקסל רואים שחלק מהם נסגרו (תאריך סגירה וכן סניף ממזג) והוא לא מתחשב בזה.
יש איך לסנן לו שייבא רק את אלה שאין להם תאריך סגירה?
לא.
את המניפולציה יש לעשות לאחר הייבוא.

• הוסף לסימניות
אבל כדאי להכניס את זה באותו קוד של הייבוא של ה XML לאקסס, לא?
חבל שאנשים יטעו בזה.
לפחות שיידעו שחלק מהסניפים סגורים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בס"ד
יכול להיות שההמרה מווינדוס לדוס עשתה לי בעיה?
כי כשהורדתי את החלק של ההמרה הזאת זה עבד מצויין.

• הוסף לסימניות
יש פה מישהו שיכול לעזור לי איך אני עושה ניהול מלאי באקסס
יש לי טבלה אחת של הספקה וטבלה אחת של יצוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה