אולי יהיה טוב בשבילך פשוט למחוק את כל המעברי מקטע.
כך:
בדיאלוג חיפוש והחלפה:
בחפש את הקלידי ^ ואח''כ b
ובהחלף ב השאירי ריק
לנקות את הסימון מ'השתמש בתוים כלליים'
וללחוץ על החלף הכל.

תעשי גיבוי לקובץ לפני שאתה עושה החלפות וכך אין שום סיכון, מקסימום אם תראי שהעיצוב או הפריסה השתבשו בצורה שקשה לסדר יש לך תמיד את הקובץ המקורי.

טוב, תודה על העזרה אבל זה הורס לי את כל העימוד... מה עוד אפשר לעשות??

אנא, עזרה!!!
עשיתי חיפוש והחלפה כעצתו של רחמים אבל כל העימוד התפרק.

בבקשה!!

בתחילת כל מקטע לסמן בכותרת "קשר לקודם"

איך מסמנים ואיפה בדיוק?
אשמח להכוונה מדויקת! בתודה רבה...

איזה וורד יש לך?

תשלחי לי....
מקוה שאוכל לעזור לך....
ואין לי וורד 2013...

לחיצה כפולה באזור הכותרת העליונה, ואז יופיע סרגל של כותרת עליונה יש שם לחצן של קישור למקטע קודם, אבל גם זה יכול לשבש את העיצוב והפריסה כיון שהמקטע הבא יקבל את העיצוב של המקטע הקודם ע''י הקישור הנ''ל.

להכנס לכותרת
לעבור לסרגל הכלים של עיצוב כותרת.
בקבוצה "ניווט" ללחוץ על "קשר לקודם".

על פעולה זו יש לחזור בכל מקטע חדש.

כמובן, שאם בכל מקטע דרוש כותרת אחרת אין לעשות זאת
ואז הפתרון, להכנס באותו הסרגל בקבוצה כותרת עליונה ללחצן "מספר עמוד", שם להכנס ל"עיצוב מספרי עמודים", ושם לבחור "המשך ממספר קודם".

ושוב לחזור על פעולה זו לכל מקטע.

בהצלחה.

יישר כוח!!!!!
העזרה היתה ממש מצוינת!
הבעיה נפתרה ב"ה. תזכו למצוות

שאלה נוספת- אם אפשר-
עלי לבטל כותרת עליונה בחלק מן העמודים. איך אפשר לבצע זאת?

לזה את צריכה שוב להוסיף מקטעים למסמך...
לפני ואחרי טווח העמודים שבהם לא צריכה להיות כותרת עליונה יש להוסיף מקטע 'רציף' או 'העמוד הבא'
לבטל את הקישור בין המקטעים השונים [בדומה למה שהוסבר לעיל], ואז למחוק את הכותרת העליונה במקטע הרצוי, וזה לא ישפיע על מקטעים אחרים.

וואו, יישר כוח! הסתדר.
האם אתם מתעסקים בהדפסת קונטרסים? אם כן אשמח לייעוץ- השתמשתי במסגרות בגווני אפור, האם זה אמור לצאת טוב בהדפסה?

ביטול רווחים כפולים: (אין בשום מקום ומקרה צורך בזה)
ctrl+h
לכתוב רווח רווח
להחליף ברווח אחד
החלף הכל

אני עושה את זה כל קובץ חדש שמגיע אלי

זה טוב לרוב הטעויות שחוזרות על עצמם

נכתב ע"י mizzan;1033794:
קבלתי טקסט כזה שכל מקום שיש גרשים יש רווח לפני ואחרי המילה, לדוגמא במקום "שבת קודש" כתוב " שבת קודש " איך אני מתקן דבר כזה אוטומטית כי הגרשיים דומים אחד לשני ובחיפוש והחלפה לא ניתן לזהות האם הגרשיים שייכים ללפני המילה או לאחרי המילה

תודה מראש
עושים החלפה ובתיבת חפש כותבים " שבת קודש " ובתיבת החלף כותבים "שבת קודש"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה