טיפ חשוב שאני יכול להמליץ עליו...
פעמים שהתוכנה לא מספיקה לצרכים שלנו או שיש אי אילו דברים שאי אפשר לעשות אותם בצורה מובנית.
באתר החדש שלי תוכלו למצוא המון תוספים לוורד ואינדזיין, שיכולים לעשות לכם את החיים להרבה יותר קלים. בעקרון התוספים מויעדים למעמדים, גרפיקאים, עורכי תוכן וסטודנטים, אך יכולים להתאים לכל אחד.
כנסו ל:

טיפ חשוב שאני יכול להמליץ עליו...
פעמים שהתוכנה לא מספיקה לצרכים שלנו או שיש אי אילו דברים שאי אפשר לעשות אותם בצורה מובנית.
באתר החדש שלי תוכלו למצוא המון תוספים לוורד ואינדזיין, שיכולים לעשות לכם את החיים להרבה יותר קלים. בעקרון התוספים מויעדים למעמדים, גרפיקאים, עורכי תוכן וסטודנטים, אך יכולים להתאים לכל אחד.
כנסו ל:
ולמי שאין גישה מה הוא יכול לעשות?
אפשר לרשום פה איזה תוספים יש שם - מהתוספים הטובים?

אני מצרף את הקובץ כדף אינטרנט יחיד. אפשר לראות את זה גם אוף לייון, ואפשר ליצור איתי קשר בפרטי. וכולם טובים.

קבצים מצורפים

• Extra-Word.rar
    KB 569.5 · צפיות: 70
תודה!
לא רואה כלום במה שנפתח.

אפשר לראות את רשימת המוצרים ששם?

אני מצרף את הקובץ כדף אינטרנט יחיד. אפשר לראות את זה גם אוף לייון, ואפשר ליצור איתי קשר בפרטי. וכולם טובים.
מצטרף, גם אני לא רואה כלום באתר/בקובץ ששלחת

מעינן. כנראה אין מנוס מלהכין משהו שירוץ אופליין כמו הקטלוג שלי לאינדיזיין. בעז"ה עוד חזון למועד בלי נדר.

הנה דפי האתר בקובץ PDF תשארו מעודכנים - ונא להעביר לכל מי שאופליין

קבצים מצורפים

• האתר כולו..pdf
    9.5 MB · צפיות: 85
הנה דפי האתר בקובץ PDF תשארו מעודכנים - ונא להעביר לכל מי שאופליין
ממליץ מאד!!!
סקריפטים יעילים ומהירים
אין לי את כל הסקריפטים אך השניים שהתנסיתי בהם מעידים על השאר

איך אפשר לשנות את ההגדרות - שכשאני עושה את הצירוף : ) (בלי רווח...) וורד הופך את זה אוטומטי לסמיילי מחייך. יש דרך?
תודה לעוזרים

איך אפשר לשנות את ההגדרות - שכשאני עושה את הצירוף : ) (בלי רווח...) וורד הופך את זה אוטומטי לסמיילי מחייך. יש דרך?
תודה לעוזרים
מיד לאחר שזה נהפך לסמיילי - לעמוד עם העכבר וללחוץ. יקפוץ תפריט, לבחור 'הפסק ביצוע תיקון שגיאות באופן אוטומטי עבור...'.
שורה למטה תיתן אפשרות להגיע ללוח הראשי, שם אפשר להגדיר הכל כלפי הצורך.

מצורף צילום מסך:
ביטול אוטומטי.png

בהצלחה!

תודה!
רק מצטערת שלא שאלתי קודם
חסכת לי הרבה זמן עבודה ועצבים...

ממליץ על סרגל ניקוד הזה
תוכנת נקדת
כולל סרגל חינמי, וניקוד אוטומטי לא חינמי
חיפוש פסוקים ניקודם ואפשרות לציון מקור, בינה מלאכותית, פתיחת ראשי תיבות, ניקוד על פי ספר, ועוד שלל תכונות מתקדמות
https://goo.gl/3BhvHY

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה