- הוסף לסימניות
- #1,681
זמין שוב עכשיו.בבוקר אני בבית הספר.
בינתיים אני מסתדרת בערך.
באמת מוזר.
אני עובדת כל הזמן עם וורד.
לא ראיתי דבר כזה.
אגב, אין לכם תמיכה טכנית מוסדית?
זמין שוב עכשיו.בבוקר אני בבית הספר.
בינתיים אני מסתדרת בערך.
באמת מוזר.
אני עובדת כל הזמן עם וורד.
לא ראיתי דבר כזה.
תודה רבה,ואם תשנה את התצוגה לאנכי ולא זה לצד זה? (לא נראה לי שזה אמור להיות משנה, אבל אולי...)
הוורד מעודכן?
הוורד חוקי?
הקובץ ישן?
ניתן לעריכה...אולי המסמך עצמו מוגן ולא ניתן לעריכה, למרות שלא נראה לי שזה קשור לשינוי גודל תצוגה
ראיתי עוד באג-
אין לי אפשרות לעצב את קו המתאר של הגופן (בכתיבה רגילה- לא תיבת טקסט)
אני רוצה לעשות מילוי צבעוני ומתאר שחור והיכולת הזו חסומה ג"כ:
![]()
סליחה על הבורות- איך בודקים זאת?הסיומת של הקובץ הוא doc או docx?
לא שיחקתי עם כלום-
יכול להיות ששיחקת עם ההגדרות? אפילו שינוי שנראה מניטורי...
תסתכל אם המסמך נשמר על מצב תאימותלא שיחקתי עם כלום-
המחשב חדש מלפני 10 ימים,
התקינו לי את התוכנות היכן שרכשתי ומאז כמעט ולא נגעתי בוורד...
כןתסתכל אם המסמך נשמר על מצב תאימות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים