מצאנו שנמחקה השפה מהתוכנה.
היתה אצלי תלמידה, הורידה מגוגל סרטון, עבדה לפי ההוראות. והחזירה את השפה.
והוורד עובד רגיל.
תודה רבה רבה!
באמת מעריכה את העזרה פה.
גם אחרי יומיים מתעניינים ומבקשים לעזור!!!

איך ניתן להכניס קוד/סימון לפני המילה הראשונה במסמך - שאין לפניה אנטר - ע"י חיפוש והחלפה.

אני אשמח לדעת דרך קלה ופשוטה, איך לחתום חתימה דיגיטלית על מסמך בוורד?

נערך לאחרונה ב:
איך אני יכול שהוורד יסנן לי וימחק אוטומטית כפילויות ושאר שטויות שאני לא רוצה
איך אני מוריד את כל הדברים
האלו וכן את הנכתב עי עד לחץ עמ להרחיב

נערך לאחרונה ב: 1/2/23

תודהדווח על תוכן שלילי

תודהשכוייח! Reactions:פסיק, Aארי, שנים ועוד 2 משתמשים

משתמש פעיל

מוזיקה ונגינה

עריכה תורנית

קבצים מצורפים

• שלום וברכה לעוסקים במלאכת הקודש.docx
    KB 42.9 · צפיות: 22
הפלוס והמינוס של שינוי גודל התצוגה- אפור (כלומר חסום לשינוי)
1735846449848.png

איך מסדרים את זה?

ואם תשנה את התצוגה לאנכי ולא זה לצד זה? (לא נראה לי שזה אמור להיות משנה, אבל אולי...)
הוורד מעודכן?
הוורד חוקי?
הקובץ ישן?

ואם תשנה את התצוגה לאנכי ולא זה לצד זה? (לא נראה לי שזה אמור להיות משנה, אבל אולי...)
הוורד מעודכן?
הוורד חוקי?
הקובץ ישן?
תודה רבה,
שיניתי כעצתך את התצוגה לאנכי ובאמת עובד.
הוורד מעודכן, חוקי והקובץ מעט ישן- שנתיים - שלוש.

ראיתי עוד באג-
אין לי אפשרות לעצב את קו המתאר של הגופן (בכתיבה רגילה- לא תיבת טקסט)
אני רוצה לעשות מילוי צבעוני ומתאר שחור והיכולת הזו חסומה ג"כ:
1735849041776.png

אולי המסמך עצמו מוגן ולא ניתן לעריכה, למרות שלא נראה לי שזה קשור לשינוי גודל תצוגה

אולי המסמך עצמו מוגן ולא ניתן לעריכה, למרות שלא נראה לי שזה קשור לשינוי גודל תצוגה
ניתן לעריכה...
והתצוגה הסתדרה, כעצת @ראובן ליבוביץ
אשמח לעזרה עם:
ראיתי עוד באג-
אין לי אפשרות לעצב את קו המתאר של הגופן (בכתיבה רגילה- לא תיבת טקסט)
אני רוצה לעשות מילוי צבעוני ומתאר שחור והיכולת הזו חסומה ג"כ:
1735849041776.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה