לא בדיוק הבנתי מה אני עושה באקסל -פתחתי ''חשבון" וזה מה שיצא מה אני עושה הלאה - כדי להחזיר לי את הוורד לפעולה?צפה בקובץ המצורף 2097359
התמונה חסומה לי בנטפרי
מה שאמורים לראות שם זה איזה גירסת אופיס יש
כאמור מה שאני הייתי עושה זה להתקין את האופיס מחדש

יש פה רשימה, במי לבחור? (לא ראיתי את הכיתוב Microsoft Office)
אגב, מכל תוכנות האופיס (פתחתי אחד אחד) רק וורד לא נפתח ונותן את ההודעה הנ''ל...
התוכנה שצריך לבחור היא: Microsoft 365 Apps for enterprise - en-us

איך בדיוק אני מתקינה את האופיס - יותר נכון הוורד מחדש? זה דחוף לי - אני חייבת לפתוח קבצים מסויימים בוורד ואין לי אפשרות!!!

איך בדיוק אני מתקינה את האופיס - יותר נכון הוורד מחדש? זה דחוף לי - אני חייבת לפתוח קבצים מסויימים בוורד ואין לי אפשרות!!!
כאן יש הסבר מפורט
אם זה מסובך אפשר לפנות אלי במייל zlalit111 בג'ימייל ואשתדל לעזור.

ניסיתם לעשות תיקון כמו שהצעתי?

@צל של עצמו בד"כ לפני התקנה מחדש יש אפשרויות איפוס לתוכנה. נשמע לי קצת מוזר שיצטרכו להתקין את כל האופיס מחדש. לא?

נערך לאחרונה ב:
מה זה איפוס?
התקנה מחדש.
וגם, כמה זמן לוקח להתקין את האופיס מחדש?
נכון, אבל ההבדל ברמת המורכבות... בעוד איפוס זה בד"כ כמה הקשות, התקנה מחדש+איקטוב זה דבר שעלול לסבך משתמשים שאינם מתעסקים עם זה בשוטף.
אך עכ"פ צדקת. מעולה.

1763403700986.png

אם יש מישהו שיודע מה עוושים יעזור מאד

מישהו יודע פתרון לקפיצת הפסיקים והנקודות בוורד - שמאלה?
דבר מצוי בוורד בפרט כשהועתק טקסט מאינטרנט, שהפסיקים והנקודות קופצים לשמאל, ונדבקים למילה הבאה. [לדוגמא ,אם אתה כותב משפט שלם .אז הנקודה נדבקה לאז ,במקום לשלם ,והפסיק נדבק לאם ,במקום ללדוגמא].

דבר מצוי בוורד בפרט כשהועתק טקסט מאינטרנט, שהפסיקים והנקודות קופצים לשמאל, ונדבקים למילה הבאה. [לדוגמא ,אם אתה כותב משפט שלם .אז הנקודה נדבקה לאז ,במקום לשלם ,והפסיק נדבק לאם ,במקום ללדוגמא].
צריך לבחור את כל הטקסט (ctrl +a) ובהגדרות פסקה לבחור באפשרות: כיוון טקסט מימין לשמאל.

אחרי הדבקט טקסט מופיע בסוף האזור שהודבק אייקון של אפשרויות הדבקה.
1763642827865.png

צריך ללחוץ עליו ולבחור באפשרויות הדבקה > שמירה על טקסט בלבד.
1763642627995.png

תוודאו בסקירה ⭠ שפה ⭠ הגדרת שפת הגהה
שזה מסומן על עברית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה