נכתב ע"י אלחנן אריאל;740878:
ר' אליעזר, נראה לי שכוונת ר' ישראל לזהhttp://www.prog.co.il/showpost.php?p=199730&postcount=4

תודה רבה! אכן חידוש עצום. אנסה להפעילו. נראה אם אצליח.
זה דבר מפליא, שהרי אלו לא אותם קודים.
האם לאחר שאפעיל את הספריה הנ"ל יוחלפו התווים הכללים שח וטרד באלו של אינדזין?

עדכון:
הפעלתי הספריה הנ"ל, אך לא עזר כלל. כנראה צריך לעשות משהו נוסף או שזה פשוט לא נכון.
(חפשתי: (^.)
וענה וורד ואמר: התו^ אינו חוקי או אינו נתמך בעת שתווים כלליים מבסומנים)

אינני יודע מה וכיצד ניסיתם לחפש, אבל תנסו את הקוד הזה עם הספריה הנ"ל פעילה (כמו שהביא ר' אלחנן).
קוד:
Sub GREP_in_Word()
On Error Resume Next
Application.VBE.ActiveVBProject.References.AddFromFile "C:\WINDOWS\system32\vbscript.dll\3"

Set re = New RegExp
With re
.Pattern = "^[א-ת]+[\.\:]$"
.MultiLine = True
.Global = True
.IgnoreCase = False
End With

Set oMatches = re.Execute(ActiveDocument.Range)
If oMatches.Count <> 0 Then
ActiveDocument.Range(Start:=oMatches.Item(0).FirstIndex, End:=oMatches.Item(0).FirstIndex + oMatches.Item(0).Length).Select
Else
MsgBox "No Matches."
End If
End Sub

תודה על העזרה.
כנראה איני מביו בזה די, כי צצה לי הודעת שגיאה.
האם יואיל משהו לפרט לבורים גמורים בVBA
איך ניתן להפעיל קודי גרפ בוורד.
שלב שלב?

תודה רבה!

נכתב ע"י eliezer;741988:
תודה על העזרה.
כנראה איני מביו בזה די, כי צצה לי הודעת שגיאה.
האם יואיל משהו לפרט לבורים גמורים בVBA
איך ניתן להפעיל קודי גרפ בוורד.
שלב שלב?

תודה רבה!

אם מסומן V כמצויין כאן, לכאורה זה אמור לעבוד בלי שום בעיה. תבדוק שוב שמסומן V על הספריה הרצויה, ואם עדיין זה עושה לך בעיה תעלה לכאן את הודעת השגיאה וננסה להבין.

צ"ע שלא תמיד הוא עובד ולעיתים מציג הפרש של למעלה מ-700 נקודות.

מספיק ללחוץ על איסקייפ (ESC) זה מפסיק את העתקת העיצוב.

שימוש חביב לתיקון שגיאות אוטומטי: אם יש להקליד חומר שבו מילים ארוכות או מסובכות חוזרות הרבה, למשל: רשימת כתובות שבהן מופיע מספר פעמים ארלוזורוב, ז'בוטינסקי, וכדו', אפשר להכין קיצור זמני בעזרת תיקון שגיאות אוטומטי "אר במקום ארלוזורוב, "טי" במקום ז'בוטינסקי וכדו'. זה מקל על העבודה מאד, אך צריך לזכור למחוק את הקיצור הנ"ל בסיום העבודה.

נכתב ע"י בת מלך;768646:
שימוש חביב לתיקון שגיאות אוטומטי: אם יש להקליד חומר שבו מילים ארוכות או מסובכות חוזרות הרבה, למשל: רשימת כתובות שבהן מופיע מספר פעמים ארלוזורוב, ז'בוטינסקי, וכדו', אפשר להכין קיצור זמני בעזרת תיקון שגיאות אוטומטי "אר במקום ארלוזורוב, "טי" במקום ז'בוטינסקי וכדו'. זה מקל על העבודה מאד, אך צריך לזכור למחוק את הקיצור הנ"ל בסיום העבודה.
לא קל יותר להשתמש בטקסט אוטומטי?

&quot;חפש את הבא&quot;

"חפש את הבא"
חיפשתם מילה, ואתם רוצים לחפש את הבא.
סגרו את חלון החיפוש בכלל,
ולחצו על המשולש הכחול שמתחת לפס הגלילה האנכי.
לחיצה על החץ הכחול למטה - הבא.
החץ הכחול למעלה - הקודם

נכתב ע"י בת מלך;768646:

ב-word 2003- כלים-הציגו את הסרגל טקסט אוטומטי.
בחרו את המילה/הטקסט הרצוי, וקליק על 'חדש' בסרגל טקסט אוטומטי.
הקלידו בשם את הקיצור שהינכם רוצים להקליד, כדי שיכתב הטקסט ולחצו על אישור. לדוג': בחרתם את המילים רחוב ארלוזורוב, בשם הקלידו אר.

ב-word 2007: הוסיפו בסרגל הכלים המהירה את הלחצן 'טקסט אוטומטי', בחרו את המילה/הטקסט הרצוי, לחצו על הלחצן שהוספתם 'טקסט אוטומטי', 'שמור על הקטע הנבחר בגלריית הטקסט האוטומטי', בחרו את השם אר, כדוגמה הנ"ל.
כעת, כאשר אתם רוצים שיכתב המילים רחוב ארלוזורוב כתבו 'אר' ולחצו על המקש f3.

אם הבנתי נכון, עלי להקיש F3 אחרי כל קיצור?
בתיקון שגיאות אוטומטי השינוי מתבצע תוך כדי הקלדה. המלצתי למחוק את הקיצורים בסיום העבודה מכיון שלפעמים צירוף המקשים יכול להופיע בעבודה אחרת ולהחליף את הטקסט שלא ברצוננו. כגון: הקלדת אר"י תגרום, בדוגמה שהבאתי, ל: ארלוזורוב"י

נכתב ע"י בת מלך;772964:
אם הבנתי נכון, עלי להקיש F3 אחרי כל קיצור?
בתיקון שגיאות אוטומטי השינוי מתבצע תוך כדי הקלדה. המלצתי למחוק את הקיצורים בסיום העבודה מכיון שלפעמים צירוף המקשים יכול להופיע בעבודה אחרת ולהחליף את הטקסט שלא ברצוננו. כגון: הקלדת אר"י תגרום, בדוגמה שהבאתי, ל: ארלוזורוב"י
אכן, יש להקיש f3 לאחר כל קיצור, ואם כל זה, אני חושב שקל יותר להשתמש עם זה, כי אם במסמך שאתם עובדים יש גם את צירוף המקשים, זה יחליף גם מה שאינכם רוצים, ובזמן הקלדה אינכם רוצים לעצור כל רגע ללחוץ על delete לעומת זה, בטקסט אוטומטי, אפשר בזמן ההגהה לעבור ללחוץ f3, ליד הקיצורים.

נכתב ע"י משה שמעון;597308:
תנסו את אותו הדבר ב:
###(סולמית)
---(קו)
===(שווה)
___(קו תחתי)
ותראו מה קורה...

וכן טילדה ~~~

שלום

ברצוני לדעת איך מדגישים בוורד כל תחילת מקע בצורה אוטומאטי.
היה לי פעם קוד כל שהוא שאני שם ועושה חיפוש ואז החלף וזה אוטומאטית מדגיש לי את כל תחילת המקטעים,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את הקוד הזה, וא כל דרך אחרת
תודה רבה

תחילת כל מקטע
דהיינו כל אות ראשונה במקטע שתהיה מודגשת

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה