מסתבר שהביאור לכך פשוט למדי. כיון שבגירסא האחרונה נעשה שימוש ב-selection המאקרו ימצא את הטקסט האדום רק מהבחירה ואילך. ולא שמתי ליבי לזה בתחילה.

נכתב ע"י moishy;803168:
מסתבר שהביאור לכך פשוט למדי. כיון שבגירסא האחרונה נעשה שימוש ב-selection המאקרו ימצא את הטקסט האדום רק מהבחירה ואילך. ולא שמתי ליבי לזה בתחילה.

אכן כן.

למעשה שבתי וראיתי שאין צורך להשתמש במערך, ואפשר להשתמש במשתנה אחד, לכאורה אמור להיות יותר מהיר.

קוד:
Set MyRange = ActiveDocument.Range
MyRange.Find.ClearFormatting: MyRange.Find.Font.ColorIndexBi = wdRed
a:
  If MyRange.Find.Execute(FindText:="") Then
    m = m & MyRange & " -" & MyRange.Information(wdActiveEndPageNumber) & vbCr
    GoTo a
  End If

Documents.Add
ActiveDocument.Range = m
והפעם בלי selection... ;)

ד"א, אני חייב לציין שהתפעלתי מהמקוריות של הקוד שכתבת, ז"א מרעיון ה"הפוך על הפוך" למחוק את כל מה שכן ב-Auto Color...

וצירפתי גרסה שלי לדרך שלך...

קוד:
Documents.Add ActiveDocument.FullName
With Selection
    Selection.EndKey wdStory
    .Find.Font.ColorIndexBi = wdAuto
a:    If .Find.Execute(FindText:="", Forward:=False) Then
        If Selection.Range.start = ActiveDocument.Range.start Then .Delete Else .Text = " -" & .Information(wdActiveEndPageNumber) & vbCr
      GoTo a: End If
End With
  For Each para In ActiveDocument.Paragraphs
    If para.Range.Characters(1) < Chr(224) Then para.Range.Delete
  Next

כמובן שכל זה רק ל"הגדיל תורה ולהאדירה"...

ר' ישראל, חילך לאורייתא, קוד נפלא.

נכתב ע"י דודו10;805422:
מילה ראשונה

חפש כפי מה שכתבתי לפני כמה הודעות. או כפי שכבר הציעו לשנות מ> לרווח.

שלום
אתה יכול בבקשה לכתוב לי את הקוד המדוייק (פשוט יש פפה כבר כמה אופציות ואני קצת מתבלבל)

תודה רבה

אם כבר אז כבר...
בשביל לקבל את כל הקיצורי דרך שיש באופיס, פשוט להניח את העכבר על הפעולה שרוצים לבצע, ויפתח חלון בו ישנו קיצור דרך לאותה הפעולה [לפעם הבאה...].
בהצלחה.

ב"משלים לוורד" פתרו את זה, וכיון שכך אפשרי לעשות זאת בוורד. כי הם מצהירים שאת כל הפקודות בתוכנה אפשר לעשות לבד בוורד.
אז אולי מי מהמומחים יודע...

כן, העתקתי את התתשצ"ג לקובץ שלי, והוא כתב לי באמת את המספר עמוד אבל הוא כתב לי באותה נשימה גם 'שגיאה! סימניה לא מוגדרת'.

אם תיתן הורדה של העמוד המדובר אולי יהיה אפשר לעזור...

האם כתוב 'שגיאה! סימניה לא מוגדרת' או "הסגנון לא מוגדר"?

להעברת התאריך לסוף השורה.

באינדיזיין זה שיפט + טאב
בוורד?

הקפצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה