- הוסף לסימניות
חמוד ביותר, אהבתי
נכתב ע"י אברהם;119229:אם משתמשים בגופנים מסויימים בתדירות גבוהה, אפשר ליצור להם לחצנים בסרגלי הכלים בקלות.
עושים זאת כך:
כלים|התאמה אישית
כרטיסיה פקודות|קטגוריות
בוחרים "גופנים"
וב"פקודות" בוחרים בגופן הרצוי
גוררים לסרגלי כלים וסיימנו.
אם גם רוצים עיצוב מסויים - פשוט עושים מאקרו
נכתב ע"י משה שמעון;520725:אתה רוצה להדפיס עמוד אחד פעמים בדף או ארבע פעמים בדף?
או שעדיין לא החלטת מה יהיה הגודל הסופי?
הדרך הטובה ביותר זה לעשות דף אחד בלבד בגודל A4 רגיל.
כשמדפיסים בוחרים בתיבה "עמודים לגליון" (בצד שמאלך למטה) בוחרים 2 או 4 או 8 וכו'
במספרי העמודים כותבים: 1,1,1,1 לפי מספר הפעמים שרוצים להדפיס, והמחשב מדפיס את אותו עמוד מספר פעמים.
הבנתם? אם לא שלחו תגובה.
הרעיון כאן שבמקום להעתיק בword את אותו העמוד כמה פעמים, שפעמים רבות יוצר סיבוכים מיותרים, פשוט עושים אותו פעם אחת ומכפילים תוך כדי הדפסה.
נ. ב. ברעיון הזה של כתיבת מספר עמוד מסוים כמה פעמים אפשר להשתמש בצורות רבות ומגוונות.
רוצים דוגמאות נוספות? שלחו תגובה.
תנסו את אותו הדבר ב:נכתב ע"י piku;252467:להוספת קו גבול באמצע מסמך:
ומתוסף לכם קו גבול מנוקד.
- רדו שורה
- כתבו שלוש כוכביות
- לחצו אנטר
תהנו...
"%homedrive%\%homepath%\Application Data\Microsoft\Word\STARTUP"
נכתב ע"י assulineran;621865:שלום. אני מעצב ספר כעת בוורד וברצוני לשנות מספר דברים בהערות שוליים ואיני יודע איך.
ראשית, אני רוצה שהמספור לא יהיה בכתב עילי ואני אבחר לו את הגופן והעיצוב. שנית, איך אפשר כמו כן לעשות שכל ההערות יוצגו בצורה אופקית ובשני טורים. וכן, כיצד עורכים את הכותרת להערות שבמקום קו תהיה כותרת מיוחדת להערות.
אם אפשר לפרט כי אני חדש בתחום (הבנתי שיש אפשרות של "חיפוש והחלפה" אך איני מתמצה בזה) תודה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים