האם יש דרך לעצב מסמך כאשר כל כותרת מסגנון כותרת 1 תהיה ממקומת בתוך עיטור?. (שמתחת לכל כותרת תהיה תמונה כלשהיא) ? @מ. בלוי
אפשר להוסיף תמונה קבועה בצד ימין של הכותרת על ידי הוספת תבליטים, ושם לבחור תמונה ממאגר תמונות אישי

סורי על ההקפצה, אבל אני צריך עזרה דחופה.
יש לי מסמך ארוך מאוד, שאני רוצה לעצב כל שורה שמתחילה בתו: % שתהיה בסגנון כותרת.
לחפש תו בראש שורה אני יודע, אבל איך אני מגדיר ב'החלף ב' שיחליף את כל השורה שלפניו?
תודה רבה!

אם זה עיטור שהוא גופן, אפשר על ידי חיפוש והחלפה (חפש בפרוג קודים לחיפוש והחלפה בוורד). ואם מדובר בתמונה.
אז הדרך שאני ביצעתי את זה.
זה פשוט לעשות חיפוש - סגנון - כותרת 1. ואז לחיצה על HOME למעבר לראש השורה ואז להדביק את התמונה הרצויה (לאחר שהתאמנו את מידותיה וגלישותיה...).
ואז ללחוץ על CTRL + PAGEDOWN למעבר לתוצאת החיפוש הבאה, ואז שוב CTRL+V להדבקה.
וכמובן שאפשר להקליט את זה במאקרו כך שפעולה כזו במידה והיא צריכה לחזור על עצמה הרבה פעמים תעשה בלחיצת כפתור אחת.
במקרה שלא הובנתי - לפרט ואצרף אי"ה מדריך יותר מפורט עם תמונות כמנהגי.
בהצלחה[/USER]

איך מחפשים תו בתחילת שורה? אשמח מאד לדעת! ובמילים אחרות איך אפשר לחפש מעבר שורה אוטמטי בוורד? הרי אין לזה סימן מיוחד כמו בתג, אלא רווח רגיל!
תודה רבה

איך מחפשים תו בתחילת שורה? אשמח מאד לדעת! ובמילים אחרות איך אפשר לחפש מעבר שורה אוטמטי בוורד? הרי אין לזה סימן מיוחד כמו בתג, אלא רווח רגיל!
תודה רבה

אשמח לתשובה מסודרת
כדי להדגיש מילה ראשונה בתחילת כל מקטע
בקובץ וורד
וכן אשמח לדעתי איך עושים הכנסת שורה שניה אבל שכל השורות הבאות יהיו בחוץ
מקווה שהובנתי תודה רבה!!!

כותב לעצמי סיכומים

איך עושים שבצד של פיסקה יהיו כמה מילים שמתמצתות אותה לדוג'
שיטת הרמב"ם xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxx

יש לך כאן תוסף חינמי.
תודה
יש אפשרות להעביר את זה למחשב עם דיסק און קי ?
יש לי מחשב עם אינטרנט בלי וורד
ומחשב בלי אינטרנט (עם תוכנת אאוט נט והוציאו לו את הווי פי) עם וורד
איך אפשר להעביר את התוכנה למחשב בלי האינטרנט

תגיד תודה ל @pcinfogmach

כל הכתוב לחיים באשכול זה, זה לגבי מחיקת ניקוד מקבצי טקסט אבל מה אפשר לעשות במקרה שיש לי מאות קבצים בתיקיה, שחלקם, השמות של הקבצים מנוקדים, והיות וזה מפריע לחיפוש, כי גם הניקוד זה תו שצריך לכתוב בחיפוש, אני מעוניין למחוק את כל הניקוד משמות הקבצים שיש בתיקיה, אשמח לעזרתכם.

אני לא יודע אם כתבו את זה
להגדיל או להקטין אובייקט במהירות
כשיחס גובה רוחב נעול
לחיצה על שיפט + חץ עליון/חץ ימני מגדיל את האוביקט
לחיצה על שיפט + חץ תחתון/חץ שמאלי מקטין את האוביקט
כשיחס גובה רוחב אינו נעול
לחיצה על שיפט + חץ עליון/חץ ימני מגדיל את האוביקט לגובה/לרוחב בהתאמה
לחיצה על שיפט + חץ תחתון/חץ שמאלי מקטין את האוביקט לגובה/לרוחב בהתאמה

יש לי קובץ שכל המלל שבו מוגדר ככותרת, זאת אומרת שבחלונית בצד ימין אני רואה את כל המלל כאילו שזה כותרת.
הדרך לשנות זאת בדרך כלל זה לזמן את הקטע ובחלונית פיסקה לשנות אותו ל'גוף הטקסט'.
אבל כאן כל המלל מוגגדר ככה ואי אפשר לשנות, היכן שאמורים לשנות לגוף הטקטס הוא בצבע אפור ואי אפשר ללחוץ עליו.

איך אפשר לסדר זאת

מה זה 'גוף הטקסט'? בחלונית סגנונות לשנות סגנון לכל סגנון שאינו כותרת.
היכן שכתוב רמה 2 אני אמור לסמן שיהיה כתוב גוף הטקסט
1711014893239.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה