- הוסף לסימניות
- #1,621
האם "השתמש בכללים כלליים מסומן ב V ?
זה משחק לי עם השמע של המחשב לא עושה כלוםתלחצו F2
שיניתי כמה פעמים ולא עשה לי כלום...למה שינית לו את השם?
זה נראה שזה הפך ליישום.
מה הוא כותב לך בסוג קובץ:שיניתי כמה פעמים ולא עשה לי כלום...
אז תבחרו את הקובץ, לחצן ימני בעכבר>שנה שםזה משחק לי עם השמע של המחשב לא עושה כלום
קיצור דרך לאינטרנט (זה היה שמור בענן ששינתי את השם)מה הוא כותב לך בסוג קובץ:
קליק ימני
מאפיינים
סוג קובץ
לא נותן אופציה של שינוי שם (גם באפשרויות נוספות)אז תבחרו את הקובץ, לחצן ימני בעכבר>שנה שם
ומשם הלאה
ומה הגודל שלו?קיצור דרך לאינטרנט (זה היה שמור בענן ששינתי את השם)
95 בתיםומה הגודל שלו?
אולי תנסו פתח באמצעות -> wordלא נותן אופציה של שינוי שם (גם באפשרויות נוספות)
נשמע לא טובגודל בדיסק 0 בתים
לא נותן אופציה כזאת..אולי תנסו פתח באמצעות -> word
שינתי את השם ולא עזראז תבחרו את הקובץ, לחצן ימני בעכבר>שנה שם
ומשם הלאה
אולי כי זה קיצור דרך.לא נותן אופציה כזאת..
כרגע הוא לא בענן ....אולי כי זה קיצור דרך.
הקובץ אמור להיות על המחשב א על הענן?
רוצה אני אנסה להשתלט לך על המחשב?מה אז הלך לי![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים