4 זה מה שהרוב לוקחים אולם יש גם קלדניות שלוקחות 3.5 או אפילו 2 ומשהו

אל תצחקו, אבל שמעתי על מישהו שלוקח 20 ש"ח לאלף תווים, לאור האמור פה, זה שפוי??:confused:
ראוי לומר שמדובר בעבודות של 1500 תווים בערך לפי דבריו..
חשוב לציין אני שואלת ממש לתועלת!

אני שואלת ברצינות.. זה לא מקובל בשום מקום?

האם שילוב תמונות זה תשלום נפרד או שזה נכלל בתוים? אם זה לא נכלל כמה לוקחים על זה?

נכתב ע"י אפכא מסתברא;861404:
את שואלת על הקלדה או על עימוד?
הכנתי פרשת השבוע לת"ת בצורת חוברת עם מס' עמודים והכנסתי גם תמונות, אני שואלת אם במקרה שהוספתי תמונות ועושה סקירה הם נכללים בתוים או שאפשר לדרוש עליהם תוספת תשלום.

אפשר לדרוש עליהם תוספת תשלום, כי אין פה הקלדה נטו אלא גם עימוד.

נכתב ע"י מיכל101;861502:
אפשר לדרוש עליהם תוספת תשלום, כי אין פה הקלדה נטו אלא גם עימוד.
כמה מקובל לדרוש? ואיך דורשים לפי מס' תמונות?

נכתב ע"י חנון;861504:
כמה מקובל לדרוש? ואיך דורשים לפי מס' תמונות?

אני גומרת להקליד את כל הטקטס, סופרות מילים, ורק אחר כך מתחילה עם התמונות, הגהות, עימוד וכו' ומחשבת לפי שעת עבודה.

נכתב ע"י מוריה שפר;861096:
אל תצחקו, אבל שמעתי על מישהו שלוקח 20 ש"ח לאלף תווים, /QUOTE]

יתכן שזה מה שהיה עם העבודה הזאת, יכול להיות שהיה שם רק אלף תווים אבל גם עבודת עימוד ועיצוב. לי זה קורה הרבה עם לקוחות, הם שואלים כמה אני לוקחת לדף הקלדה פשוט ואז אני אומרת את המחיר לאלף מקשים, ואפילו מעריכה להם כבר בערך זה אלף מקשים, ובסוף מתברר שמבחינתה הגהה, פיסוק, עימוד, כותרות, כותרות משניות, מסגרת ואיזה ציור או תמונה שיעשה את זה חביב גם נכלל בהקלדה הפשוטה הזאת, כי בינינו, מה זה להוסיף עוד קצת פה ושם זה הרי לוקח לא יותר משתי שניות.

אני מאד מודה לכולכם על האינפורמציה החשובה
איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק!!!
גמר חתימה טובה!!!​

אנצל אשכול זה להשיח את צערי בענין הנידון
אני מקבל לעתים קרובות טקסטים שהוקלדו על ידי קלדנים / קלדניות שככל הנראה אין להם את החוש המתאים לענין טקסטורה וחושבים שדי בידיעה איך מקישים על מקלדת כדי להפוך פתאום לקלדן/נית, ההקלדה מזעזעת, חסרים רווחים, ועוד לפעמים גרוע מזה ישנם רווחים מיותרים הגורמים לעגמת נפש מרובה לאלו שצריכים לערוך או לעמד את הטקסט, ויותר מזה לקוראים התמימים.
אלו נקודות שאנשים רבים כלל לא שמים לב אליהם, אך אנשים רבים [לא רק אלו העוסקים בתחום] שמים לב אליהם, גם אם לא תמיד הם מצליחים להצביע על הבעיה, הם ירגישו שלא בנוח בקריאת הטקסטס.

ולשם הדגמה, אתגר!
כמה שגיאות טקסט יש בפיסקה הבאה?
"יום אחד [ יום שני] הלכתי עם אמי ,לקנות בחנות " בגדי -ילדים" כמה בגדים לתינוקת החדשה שלנו.אח"כ הלכנו (במהירות ) לסבא..................."

זה אולי קצת מצחיק, אבל לאלו שנתקלים בזה ומסתבכים עם זה בעבודתם מידי יום, זה ממש עצוב [יש פטנטים איך לסדר את השגיאות האלו ע"י החלפה, אך לא מתאים להכל].
היה מקום לחשוב שהפערים במחירים עליהם דובר כאן, נובע משינוי המקצועיות בין הקלדניות, אך לצערי הרב לעתים זה ממש להיפך ואכמ"ל...

לדעתי זה ענין של אופי, אני חדשה במחשב אך אלרגית לטעויות ושגיאות כתיב, את התרגילים הלימודיים ביצעתי צבעוני, עם עיטורים וכו'
מזדהה איתך ביותר שקשה לעמד/לקרוא טקסט כמו שהראת כאן, לדעתי להקליד בצורה כזו זה חוסר אינטלגנציה

נכתב ע"י מוריה שפר;861096:
אל תצחקו, אבל שמעתי על מישהו שלוקח 20 ש"ח לאלף תווים, לאור האמור פה, זה שפוי??:confused:
ראוי לומר שמדובר בעבודות של 1500 תווים בערך לפי דבריו..
חשוב לציין אני שואלת ממש לתועלת!

הגיוני בהחלט שבן-אדם לא יפתח את המחשב בשביל 4 ש"ח, ולכן המינימום שהוא מוכן לעבוד בשבילו הוא 20 ש"ח.

אני רוצה לסובב טקסט שיהיה אנכי – כמו שכותבים קרדיט.
איך ניתן לעשות זאת בוורד?
אשמח לקבל תשובה מהירה,
זה דחוף עוד הלילה
תודה

את לא צריכה לסובב את התיבה. תחפשי את "כוון טקסט" ותשני את כוון הטקסט בתוך התיבה. (אם את בוורד 2007 אז כשאת על תיבת הטקסט, תכנסי ללשונית עיצוב אובייקט, ושם בצד ימין יש כוון טקסט)
בהצלחה!

כיוון הטקסט הופך אותו שיכתב כמו סינית.
אני רוצה שכל השורה תסתובב יחד 90%

לא, אצלי הוא כותב מצויין. כל השורה הפוכה ב-90 מעלות.

התכוונת כך?

קבצים מצורפים

• תמונה ללא שם.png
    KB 97.5 · צפיות: 73
כן, וואו, עכשיו אני מבינה למה זה לא עבד...
פשוט התיבה היתה קטנה ולכן זה עשה כל אות בשורה נפרדת...
תודה על העזרה!

תודה על הרעיון. האם יש אפשרות גם להפוך את הטקסט ב- 180 מעלות? באופציות של כיוון טקסט הוא התהפך לי רק ימינה ושמאלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה