- הוסף לסימניות
- #1,781
א-נ-י ל-א מ-א-מ-י-ןבסוף הרשימה שנפתחת,
יש לך אפשרות מספר מתוך מספר
א-נ-י ל-א מ-א-מ-י-ןבסוף הרשימה שנפתחת,
יש לך אפשרות מספר מתוך מספר
אנא נסה גירסה זו - אמור להופיע בלשונית בית לחצן חדש בשם כלי קודשהתקנתי ולא מופיע בוורד
לא עוזר, אפילו לא מצליחה לבחור את זה בקונטרול Aשינוי של גופן, אולי?
איך פתרת את זה?אם מישהו צריך- קרה אצל לקוח שלי ופתרתי בצורה אחרת.
כנראה אכן קשור לעדכונים. שמעתי מעוד שקרה להם.
אשמח לדעת איך פתרת את זה (גם לי זה קרה).אם מישהו צריך- קרה אצל לקוח שלי ופתרתי בצורה אחרת.
כנראה אכן קשור לעדכונים. שמעתי מעוד שקרה להם.
נטפרי, נכון?מה אפשר לעשות?
הייתי מקליטה והוא מקליד.
פתאום הוא הפסיק לעבד.
איך אפשר להחזיר זאת?
GPTשלום לכולם,
נתקלתי בבעיה מתסכלת – יש לי מסמכי Word בעברית שאני מנסה לתרגם לאנגלית. ניסיתי את התרגום המובנה של Word (Review > Translate), אבל זה פשוט לא עובד
מה שניסיתי עד עכשיו:
המסמך הוא בטקסט רגיל, לא סרוק, וניתן לסימון והעתקה. ניסיתי גם לפצל אותו לחלקים – אבל זה לא עוזר.
- תרגום מתוך Word (Review → Translate → Document)
- פתיחה ב־Google Docs ותרגום משם
- שמירה בפורמטים שונים
- העתקת טקסט לקובץ חדש ונקי
האם מישהו כאן נתקל בזה בעבר? יש למישהו פתרון שעובד בפועל?
יש לו שגיאה שהקובץ נפתח: לא ניתן למצוא את המאקרו או שהוא אינו זמין בשל הגדרות אבטחת מאקרו (הסרתי את ההבטחה בהגדרות יחסי אימון של הקובץ - הפכתי את כל פקודות המאקרו לזמינות)
אם יש כלי (בתשלום או חינמי) שאתם ממליצים עליו לתרגום חוזים/מסמכים מעברית לאנגלית — אשמח לדעת!
תודה רבה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים