- הוסף לסימניות
- #1,801
ניסית בTranslate?
זה הפתרון היחיד ? אין פתרון אוטומטי ?תיבת טקסט
איך? לי זה כבר תקופה, ממש מעצבן, לא מצליחה לסדר את זה.הסתדר ברוך ד'
כי צריך ללחוץ פעמיים על הרווח שיש בין העמודיםאיך? לי זה כבר תקופה, ממש מעצבן, לא מצליחה לסדר את זה.
מה ניתן לעשות אני בנטפרי איך גורמים לתרגום בוורד לעבוד אני ממש חייב זאתאני מצליחה לתרגם מסמכים בוורד, אבל לא במחשב עם החסימה. במחשב עם חסימה זה לא עובד.
הסיבה היא שבתרגום דרך וורד הוא משמתמש באתר תרגום.
והתרגום של וורד הוא אחד הטובים שאני מכירה, השתמשתי בו למאמרים מסובכים באנגלית עם המון מושגים מדעיים, והיחיד שעזר לי לתרגם בצורה טובה (מתוך כלי התרגום שניסיתי) היה התרגום של וורד.
אז יש מה לנסות להתעקש לתרגם דרכו.
(זו גם הסיבה שהתאמצתי לשלוח את הקבצים למחשב אחר ולעבוד משם וכו'... )
מה שכן, לפעמים הוא נתקע ומתרגם רק חצי קובץ, אז צריך להזין לו כל פעם חלק... צריך לשחק עם זה ולהתגמש איתו לפי שגעונותיו....
בהצלחה!
תשאלו את נטפרי זה קשור אליהם.מה ניתן לעשות אני בנטפרי איך גורמים לתרגום בוורד לעבוד אני ממש חייב זאת
מה ניתן לעשות אני בנטפרי איך גורמים לתרגום בוורד לעבוד אני ממש חייב זאת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים