שלום וברכה
יש לי חבר שהיה באמצע תהליך של חיבור טקטסט מכמה קבצים לקובץ אחד בוורד (הוספה >אובייקט> טקסט מתוך קובץ) ובטעות לחץ על כונטרול Z ובו ברגע נעלמו כל הקבצים מהם לקח את הקבצים.
הוא ניסה לחפש את הקבצים במקומות אחרים במחשב ללא הצלחה, לחפש בתוכנה של שחזור קבצים שנמחקו - גם כן ללא הצלחה, פשוט נעלמו עקבותיהן
הקבצים היו שמורים ובכל זאת (אם נמחקו) אינם בסל מחזור.
רק שנכנסים לוורד לרשימת קבצים שהיו בשימוש רואים שם את השמות של אותם קבצים אבל שבאים לפתוח אותם יש הודעה שהקובץ לא נמצא או השתנה...
האם מישהו נתקל פעם?

התקנתי ואין באוצרניק שום ספר
עבר זמן ואולי הסתדרת, אבל אם לא אתה צריך להכנס בתוך האוצרניק להגדרות, ושם בהגדרה הראשונה להגדיר את התיקיה של אוצריא שאצלך במחשב והכל על מקומו יבא בשלום

לא נותן לי להשתמש בוורד יש למשהו מושג איך אפשר לסדר את זה?
1756748387039.png

שנים עבד מצויין
פתאום עכשיו עושה שגיאות..

שלום וברכה
יש לי חבר שהיה באמצע תהליך של חיבור טקטסט מכמה קבצים לקובץ אחד בוורד (הוספה >אובייקט> טקסט מתוך קובץ) ובטעות לחץ על כונטרול Z ובו ברגע נעלמו כל הקבצים מהם לקח את הקבצים.
הוא ניסה לחפש את הקבצים במקומות אחרים במחשב ללא הצלחה, לחפש בתוכנה של שחזור קבצים שנמחקו - גם כן ללא הצלחה, פשוט נעלמו עקבותיהן
הקבצים היו שמורים ובכל זאת (אם נמחקו) אינם בסל מחזור.
רק שנכנסים לוורד לרשימת קבצים שהיו בשימוש רואים שם את השמות של אותם קבצים אבל שבאים לפתוח אותם יש הודעה שהקובץ לא נמצא או השתנה...
האם מישהו נתקל פעם?
אפשר לפנות אלי במייל egozkokus1 בג'ימייל

@מתכנת חובב
נתקלתי פעם במקרה דומה
אם יש לך ידע אשתח שתעדכן

@איתי- רק קבצי הוורד הספציפיים האלו נעלמו?
אין לי ידיעה יש לי השערה
כשוורד משנה קבצים או כשפותחים קובץ הוא יוצר קובץ זמני מוסתר לגיבוי ואולי במקרה הזה הם היו אמורים להפוך לקובץ המקורי בסוף התהליך
אולי כאן פקודת ה ctrl Z ביטלה את שינוי השם של הקבצים האלו מהשם הזמני למעודכן והם נשארו מוסתרים אבל המקורי לא חזר
השערה בלבד ואם כן זה די קל לפתור את זה

אין לי ידיעה יש לי השערה
כשוורד משנה קבצים או כשפותחים קובץ הוא יוצר קובץ זמני מוסתר לגיבוי ואולי במקרה הזה הם היו אמורים להפוך לקובץ המקורי בסוף התהליך
אולי כאן פקודת ה ctrl Z ביטלה את שינוי השם של הקבצים האלו מהשם הזמני למעודכן והם נשארו מוסתרים אבל המקורי לא חזר
השערה בלבד ואם כן זה די קל לפתור את זה
בדקתי גם את הקבצים הזמניים והמוסתרים ולא מצאתי.

מה זה צאט GPT
כי גם לי לא עוזר הסרה והתקנה מחדש
התקלה נמשכת..

אולי באמת כדאי לנסות פריצה של הרישיון
איזה אופיס זה, 365?

לתועלת הציבור
איזה בעיה?
אצלי זה היה בעיה שהתקנה של תוכנה אחרת פגעה בגרסת הויזואל C++ ובגלל זה האופיס לא הצליח לעלות בכלל.
והGPT שלח אותי להוריד רכיב ספציפי מהאתר של מיקרוסופט ולהתקין אותו והבעיה נפתרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה