הכי הכי טוב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,841
יש לי תמונה ואני רוצה להוסיף עליו טקסט ולעעצב אותו יפה עם איזה תוכנה הכי טוב להשתמש ואשמח להרכה קצוה איך לעשות זאת טוב
לפי מה אתה רוצה לבחור איזה פסקאות להפוך ואיזה לא ?שלום וברכה
בקובץ שכולו בנוי משני טורים, איך ניתן לחפש ולהחליף אוטומטית פסקאות שיהפכו לטור אחד אני מדבר על פסקה של מינימום שתי שורות ומעלה , לא כותרות
אם הבנתי נכוןשלום וברכה
בקובץ שכולו בנוי משני טורים, איך ניתן לחפש ולהחליף אוטומטית פסקאות שיהפכו לטור אחד אני מדבר על פסקה של מינימום שתי שורות ומעלה , לא כותרות
היה נשמע מהשאלה, שהוא רוצה להפוך פסקאות מרובות על ידי איזה תנאי מסוים לטור אחד.אם הבנתי נכון
תופסים את השורות שרוצים להפוך לטור אחד וב'פריסה' נכנסים ל'טורים' ומחליפים לטור אחד
ולהחליף אוטומטית פסקאות שיהפכו לטור אחד
ברור שהכוונה להחלפה של פסקאות מרובות על ידי תנאי מסוייםהיה נשמע מהשאלה, שהוא רוצה להפוך פסקאות מרובות על ידי איזה תנאי מסוים לטור אחד.
{שאם הפיסקה הוא כך וכך - הוא יהפוך לטור אחד. ככה משתמע מזה:
@mizzan אני צודק ?
או שהתשובה של @זיי גיזונט מספקת אותך ?
אני לא מתכוון להדפיס את זה. רק לשלוח לבית הדפוס. זה חייב להיות בקובץ PDF.יש כמה אפשרויות לשמירה ב PDF.
אפשר לשמור בשמירה כפי די אף, ואפשר להדפיס כפי די אף.
כל אפשרות נותנת תוצאות שונות.
גם בהדפסה ל פי די אף, כל מדפסת פי די אף נותנת תוצאות שונות.
לכן נסה כמה עד שתצליח.
בהצלחה!
מחילה על הבורות אבל נראה לי שאנחנו לא על אותו הגל....ברור שאתה לא מתכוין להדפיס על דף,
אבל בבחירה בהדפסה,
אתה מקבל גם מדפסות שלא מדפיסות על דפים אלא לקובץ PDF.
תבדוק ברשימת המדפסות שלך
ניסיתי את השיטה עם התמונה, וזה יצא לי אותו דבר. הוא פשוט לא שומר את הפורמט הנכון.יש אפשרות לייצא לPDF דרך ההדפסה ולפעמים השמירה שם טובה יותר ושומרת על העיצוב, לזה הכוונה..
אפשרות נוספת להפוך את הכתב לתמונה וכך זה ישמר, -העתקה והדבקה ולבחור בפורמט של תמונה
לי הצליחניסיתי את השיטה עם התמונה, וזה יצא לי אותו דבר. הוא פשוט לא שומר את הפורמט הנכון.
אני עכשיו ינסה לעשות דרך ההדפסה, נקווה שנצליח...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים