תלמידים,

מעניין מהיכן קיבלת את הקובץ ההוא, אני כתבתי אותו, ומסתבר שמאז עדכנתי בו הרבה דברים :)

נכתב ע"י moishy;1260534:
תלמידים,

מעניין מהיכן קיבלת את הקובץ ההוא, אני כתבתי אותו, ומסתבר שמאז עדכנתי בו הרבה דברים :)

שולח באישי...

ניסיתי להתקין את עזרים לוורד [יש לי אופיס 2013] ואינו מתקין ההודעה היא שאינו מוצא את המקום שצויין וכו'
האם אינו מתאים לאופיס זה?

מתאים ל2013

(אע''פ שהתוסף הוא לא שלי...)

ניסיתי להתקין את עזרים לוורד [יש לי אופיס 2013] ואינו מתקין ההודעה היא שאינו מוצא את המקום שצויין וכו'
האם אינו מתאים לאופיס זה?

אולי שכחת לחלץ לפני ההתקנה את כל הקבצים?

חילצתי הכל
הוא מודיע שאינו מוצא את המיקום שאליו להתקין כפי הנראה
דרך אגב אני אינני צריך אלא אך את הפקודה להגדלת מרווח בין מילים שהוא שימושי אצלי מאוד, אם תוכל להציג את המאקרו הפרטי הזה אודה לך מאוד

אני מעלה את הודעת השגיאה אולי יש פיתרון?
האם זה אומר שהסיבה היא מאחר שמותקן רק אופיס 2013

קבצים מצורפים

• צילום הודעת השגיאה.JPG
    KB 26.8 · צפיות: 57
בקשר להודעה ששלחת לי בפרטי, אין דרך להתקין בצורה שציינת. בכל אופן, ההחלפה שאתה צריך פשוטה מאוד לביצוע כפקודת החלפה של וורד, עליך להחליף רווח לבן ברווח רגיל. (לא הצלחתי לשלוח לך בפרטי)

תודה.
האם יש פיתרון לשגיאה הנל המופיעה אצלי.

ישנה פקודה בוורד הקטן גופן בנקודה, ברצוני להשתמש בה, אולם לא לכל המסמך, אלא רק לאותיות וסימנים מסויימים כמו מרכאות ועוד, וגם זה רק בחלק מהפיסקאות, ניסיתי לבצע דרך הקלטת מאקרו שיפעל פקודה זו רק עבור אות מסוים כמו מרכאות, וגם רק על פיסקה הנבחרת, ואולם אינו נותן לבצע זאת דרך הקלטת מאקרו, אודה מאוד למסייע למצוא את אופן עשיית המאקרו לכגון זה עבור מרכאות. בתודה ובברכה מקרב לב [הנני זקוק לזה מאוד לעת זאת בעבודתי על קובץ גדול מאוד].

הפקודה היא :Selection.Font.SizeBi = Selection.Font.SizeBi + 1
שאלתי ובקשתי מה צריך להוסיף בכדי שפקודה זו תחול רק על פיסקה או טקסט נבחר, וגם רק על תו מסוים [מרכאות]. בתודה וברכה לכל המסייע בזה.

תחליף את כל התוים הנ"ל לסגנון חדש שתיצור, ושלוט שמה על כולם.
פספסתי משהו?

(להחלפת כמה תוים לסגנון, אפשר תווים כללים ובחפש את כתבו את התוים עליהם רותים את השינוי בתוך סוגריים מרובעות למשל: [":,] ו"בהחלף ב" לבחור עיצוב>סגנון ולבחור סגנון שנוצר לשם כך).

אם הרעיון של הסגנון לא עוזר, הנה הדרך שביקשת, אבל אני סבור שזה יהיה איטי במסמך גדול.

קוד:
Sub YourMacro()
    For Each c In Selection.Characters
        If c = """" Or c = ":" Or c = "," Or c = "/" Then
            c.Font.SizeBi = c.Font.SizeBi + 1
        End If
    Next
End Sub

המאקרו מראה הודעת שגיאה

עוד דרך קלה:
לעשות סימון על כל מה שרוצים להגדיל, ואח"כ לעשות חיפוש על כל מה שסומן, ולבחור ב"חפש במסמך" (זה בוחר הכל ביחד), ואח"כ להגדיל הכל ע"י "CTRL ["

מקווה שהובנתי

עמוד אחד: בקלות ממש.
הרבה עמודים: או באמצעות תוכנה או ידני [במדוייק ומרווח בין פיסקאות וכו'] או עם מאקרו.

נ.ב. וורד 2010 מעולה מוורד 2013

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה