נכתב ע"י מר נחמיאס;1295710:במרווח בין שורות מדויק כלשהו - רציף
והורדת הסימון מבקרת שורות מיותמות
תביא לטורים ישרים
נכתב ע"י pr;1368991:שלום וברכה
יש לי WORD 2010 כך שאני לא יכול לכתוב מאקרו, וVISUAL BASIC הוא בשבילי יפנית.
הרבה פעמים כשאני כותב מתבלבלות לי שתי אותיות, כך שבמקום 'אב' אני כותב 'בא'.
הייתי מאד רוצה פקודה שתשנה את זה חזרה, ותפעל כשאני שם את הסמן באמצע. (לאי-הבנתי אפשר לעשות גזירה של הימנית ולהדביק משמאל, לא?)
מישהו יוכל לעשות לי את זה? כמה יעלה?
תודה-רבה!
יחיאל כהן
הקלטת מאקרו יש גם בוורד 2010 גש לקובץ, אפשרויות, התאמה אישית של רצועת הכלים, וסמן וי בסרגל מפתחים וכך הוא יוצג, בסרגל זה יש לחצן להקלטת מאקרו.נכתב ע"י pr;1368991:שלום וברכה
יש לי WORD 2010 כך שאני לא יכול לכתוב מאקרו, וVISUAL BASIC הוא בשבילי יפנית.
הרבה פעמים כשאני כותב מתבלבלות לי שתי אותיות, כך שבמקום 'אב' אני כותב 'בא'.
הייתי מאד רוצה פקודה שתשנה את זה חזרה, ותפעל כשאני שם את הסמן באמצע. (לאי-הבנתי אפשר לעשות גזירה של הימנית ולהדביק משמאל, לא?)
מישהו יוכל לעשות לי את זה? כמה יעלה?
תודה-רבה!
יחיאל כהן
נכתב ע"י eliezer;1369318:משום מה הפקודה הדבק חדלה לפעול אצלי בפרוג..
בכל מקרה חפשי בגוגל תיקון אוטומטי office
כך בדיוק בערך בתוצאה ה
אוי אי אפשר למחוק השורה ...
צ"ל:
ונכנסתי לתוצאה הראשונה
וואי לא ידעתי. תודה-רבה. הקלטתי וזה עובד.נכתב ע"י Rרחמים;1369265:הקלטת מאקרו יש גם בוורד 2010 גש לקובץ, אפשרויות, התאמה אישית של רצועת הכלים, וסמן וי בסרגל מפתחים וכך הוא יוצג, בסרגל זה יש לחצן להקלטת מאקרו.
כמו כן בשורת המצב יש לחצן להקלטת מאקרו.
נכתב ע"י pr;1370369:לא מצאתי, ובעזרה של OFFICE היה כתוב שאין תמיכה ב2010 לפקודת מאקרו.
לא יודע מה הם התכוונו, העזרה שלהם באופן קבוע היא מזוויעה.
נכתב ע"י שמח לעזור;1370809:העזרה של מיקרוספט היא בסגנון מאוד רשמי (וזה חיסרון אך גם מעלה), אבל אם מכירים אותה היא יעילה מאוד.
נכתב ע"י נפוליאון;1371096:בויזואל סטודיו (למתכנתים) מיקרוסופט הגדירו לזה קיצור מקשים
זו בעיה ידועה לכל המתכנתים Ctrl+T
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים