גם אצלי זה עובד בVS 2010

מעניין. לי יש VS2013 לא עושה כלום Ctrl+T.
מאידך אצלי, Ctrl+Shift+T = מחליף מילים! "אני ואתה" הופך להיות "ואתה אני".

מתכנתים כ"כ דיסלקטים? :)

נכתב ע"י שמח לעזור;1371336:
מעניין. לי יש VS2013 לא עושה כלום Ctrl+T.
מאידך אצלי, Ctrl+Shift+T = מחליף מילים! "אני ואתה" הופך להיות "ואתה אני".

מתכנתים כ"כ דיסלקטים? :)

אצלי עובד בvs express 2013

נכתב ע"י שמח לעזור;1370809:
העזרה של מיקרוספט היא בסגנון מאוד רשמי (וזה חיסרון אך גם מעלה), אבל אם מכירים אותה היא יעילה מאוד.

מה המעלה?
[זה תמיד מתמיה אותי שזה מה שהצליח לייצר גוף בסדר גודל של מיקרוסופט].

נכתב ע"י pr;1372011:
מה המעלה?
[זה תמיד מתמיה אותי שזה מה שהצליח לייצר גוף בסדר גודל של מיקרוסופט].

הסדר, העקביות ועוד.
באמת ממש לא כל הפונקציות של כל גירסה מתועדות, אבל זה בגלל ריבוי הגירסאות והשפות. למשל באנגלית יש על מאקרו לוורד 2010: http://office.microsoft.com/en-001/word-help/record-or-run-a-macro-HA102895174.aspx?CTT=1

אם אתה חסום ולאיכול להוריד את המדריך שלח לי אי מייל, תכתוב לי שאתה חסום ורוצה את המדריך של וורד ואשלח לך את הקובץ לשימושך הפרטי בלבד <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

החלפה מרובה, איך ?

בס''ד

אני צריך להחליף בקובץ ארוך מאוד את אפשרות ציון המראי מקומות, כגון כדלהלן ;

חגיגה יט, ב להחליף ל; חגיגה י"ט,ב'

תודה מראש לעוזרים !

נכתב ע"י נח;1531336:
בס''ד

אני צריך להחליף בקובץ ארוך מאוד את אפשרות ציון המראי מקומות, כדלהלן ;

חגיגה יט, ב להחליף ל; חגיגה י"ט,ב'

תודה מראש לעוזרים !
לא יודע על דרך קצרה לבצע את ההחלפה הזו
אך לענ"ד ולדעת רבים - עדיפה הצורה הראשונה על פני הצורה שאליה אתה רוצה להחליף
וכדאי מאד שתשכנע את מחבר הספר שרוב המכונים התורניים והעורכים התורניים, וכן רוב הלומדים - מעדיפים את הצורה הראשונה ללא המירכאות והגרשיים

נכתב ע"י אברהם;1531357:
לא יודע על דרך קצרה לבצע את ההחלפה הזו
אך לענ"ד ולדעת רבים - עדיפה הצורה הראשונה על פני הצורה שאליה אתה רוצה להחליף
וכדאי מאד שתשכנע את מחבר הספר שרוב המכונים התורניים והעורכים התורניים, וכן רוב הלומדים - מעדיפים את הצורה הראשונה ללא המירכאות והגרשיים

זה כבר ניסיתי, והמכון מסכים עקרונית עם הטיעון שלך,

אלא שזה מכון מחו''ל ושם נהוג לציין כך.

ושוב, מי עוזר לי

אם המראי מקומות נמצאים בתוך סוגריים, או בסגנון מסוים, ואין שתי אותיות בין שני רווחים שהם לא ציון הדף, זה לא אמור להיות מסובך.

חיפוש שלהלן ימצא את המבוקש אבל צריך לעבור על כל המסמך עם 'חפש את הבא'

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 89.8 · צפיות: 52
רחמים, וקרש

הפעולה הצליחה, אכן כל החלפה אני לא עושה ''החלף הכל'' אלא ע''י חפש את הבא, ותמיד אני רואה שזה נכון, אבל זה מקצר בהמון את הפעולה.

מכיון שהציונים בקובץ לא היו אחידים לגמרי, נצרכתי לאפשרויות השונות שהצעתם.

יישר כח , תזכו למצוות !

עזרתם לי מאוד !

לפי מיטב הבנתי בפתרון של קרש אפשר לעשות החלף הכל, כי אפי' אם יש באמצע הטקסט את המילים קל לא מופיע מס' עמ'

האם יש אפשרות לעשות הערות שוליים בטור אחד בוורד כשהתוכן עצמו בשני טורים?
תודה מראש

אכן בתקופת וורד 2007-2010 הפצנו תוסף כזה שהיה מכניס את הטקסט לתוך תיבות טקסט וכך היה אפשר לעצב שני טורים למעלה וטור אחד למטה ולהיפך, וכן שני טורים למעלה ולמטה כאשר שני הטורים בהערות מתחילים בשווה.
מאז שיצא וורד 2013 האפשרויות הנ"ל מובנות בוורד בצורה פשוטה ללא צורך בתיבות טקסט
מצורף מסמך לדוגמא

קבצים מצורפים

• דוגמה לעימוד בוורד.pdf
    KB 305.6 · צפיות: 215
נכתב ע"י Rרחמים;1569138:
מאז שיצא וורד 2013 האפשרויות הנ"ל מובנות בוורד בצורה פשוטה ללא צורך בתיבות טקסט
מצורף מסמך לדוגמא

איך עושים את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה