כן אבל אם אני רוצה שזה יהיה באמצע למשל אז לכן צריך סימון מים
בדוגמה שהבאת - זה באמצע העמוד, וכתבתי לך שמה שהבאת זה בכותרת העליונה כמו שכתבתי - מה זה אומר?
שאפשר לעשות בכותרת עליונה שזה יהיה באמצע העמוד!

טוב - חבל על הזמן העיקר לעזור - והסתדרת! - מה זה משנה איך?

בחזרה לנושא הקודם (שליפת תמונה מוורד):

לא מבין למה אתם מתאמצים להעביר לתוכנות אחרים וכו'
פעולה פשוטה מאוד:

הקישו על התמונה בוורד,
לינק ימני על התמונה
'שמירה כתמונה'

שומר את התמונה בדיוק באיכות המקורית של התמונה!

בקובץ וורד עם הרבה תמונות לשליפה
1 לשנות את הסיומת של הקובץ מ docx ל zip או rar
2 לפתוח את הקובץ להיכנס לתיקיית מדיה
3. לחלץ את כל הקבצי תמונה

יש מצב לעשות הערות שוליים רצופות בוורד כמקובל בספרי קודש? אולי יש איזה מאקרו?

יש תוכנות בתשלום שהם בעצם מאקרואים, שעושים עבודה זו.
או אפשר לעשות עבודה ידנית מפרכת. דהיינו, לעשות תיבת טקסט בכל תחתית העמוד, ולהוסיף הערות ידנית.

אני הפכתי את כל ההערות להערות סוף מסמך, כך שהקישורים נשארו,
והעתקתי את כל ההערות לקובץ אחר, הוספתי ידנית מספור במקום המספור הקיים (ע"י קומבינה), ומחקתי את המעברי שורה.
ושמתי בתחתית העמוד בתיבות טקסט, כאשר עשיתי תיבות טקסט משורשרים, וכך קל לשלוט בכמות החומר ובקלות זה עובר לעמוד הבא ע"י הקטנה של התיבה.
ולבסוף בהדפסה לPDF מחקתי את העמודים האחרונים עם ההערות סוף מסמך.

אבל כאמור זה הרבה עבודה, ומצריך מעט ידע, ולא מתאים לקובץ גדול.

מה אתה צריך?
בוורד כל הערה בפסקה בפני עצמה כזה
upload_2019-6-4_13-22-58.png

אני רוצה לעשות הערות ברצף כזה
upload_2019-6-4_13-24-50.png

יש את כל הפתרונות הנ"ל, אבל כמו שכתב tkh זה הרבה עבודה, ולא מתאים לקובץ גדול.
מעניין איך זה עובד במשלים זה ממיר את הערות לתיבת טקסט בסוף, או שהערות נקלטים לתיבה ישר?

מקודם מחלץ ההערות לקובץ אחר, אח"כ יוצר תיבות טקסט בכל עמוד, אח"כ מכניס ההערות (עם קישור לפנים הטקסט) למקום המתאים.
זהו בגדול.

את זה אני יודע, ב"א תודה לכולם.

אני הפכתי את כל ההערות להערות סוף מסמך, כך שהקישורים נשארו,
והעתקתי את כל ההערות לקובץ אחר, הוספתי ידנית מספור במקום המספור הקיים (ע"י קומבינה), ומחקתי את המעברי שורה.
ושמתי בתחתית העמוד בתיבות טקסט, כאשר עשיתי תיבות טקסט משורשרים, וכך קל לשלוט בכמות החומר ובקלות זה עובר לעמוד הבא ע"י הקטנה של התיבה.
ולבסוף בהדפסה לPDF מחקתי את העמודים האחרונים עם ההערות סוף מסמך.

אבל כאמור זה הרבה עבודה, ומצריך מעט ידע, ולא מתאים לקובץ גדול.

גם אני עשיתי בדומה לזה ב100 עמודים.
העתקתי את כל ההערות לקובץ טקסט, זה מוריד את כל העיצוב והמיספור אבל משאיר שורה תחת שורה. אח"כ העתקתי משם לאקסל, ועשיתי מיספור רץ. ואחכ העתקה לוורד ומחיקת מעברי שורה.
אני לא עשיתי תיבות טקסט משורשרות כי העימוד היה רב טקסט (בתוך טבלאות) והכל קפץ ורקד, אז הייתי צריך עמוד עמוד..

בקיצור יש לך הרבה סבלנות/זמן.......

ככה זה כשאתה מתלבט אם להוציא ספר, אז אתה עושה הכל לבד..

קונטרול+שיפט+ ץ או ת
להגדיל או להקטין את הטקסט המסומן
:)

בשביל לנקד, צריך לעשות קאפס לוק - CAPSLK ואח"כ שיפט ביחד עם המספרים. לדוגמָא שיפט ו8 זה קמץ. וכן על זה הדרך. ולא לשכוח אחרי זה לשחרר את הקאפס לוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה