יש לך תקלה? אינך יודעת כיצד לפתרה? לחצי על מקש PRTSC, הדביקי על דף בוורד ושמרי.
כעת שלחי במייל לבקשת עזרה...

shift+entr בסוף שורה מותח את השורה עד הסוף, ובתחילת שורה מנתק מהשורה הקודמת ומאפשר לעשות רוח

לאחרונה החלפנו מחשב במשרד, ומאז ברוב ההדפסות של דף WORD עם לוגו של המשרד (נמצא בטבלה - כותרת עליונה ותחתונה) הלוגו יוצא ענק וכמובן חתוך

אשמח לעזרה מהמומחים

תודות!

אם יש לי מאמר ארוך עם כותרות ותת כותרות, ואני רוצה להדפיס לעצמי את המאמר ב'ראשי פרקים', כדי שאוכל להעבירו לתלמידים למטרת חזרה מהירה, או שאוכל להרצות את הדברים מתוך דף קטן בראשי פרקים, איך אני יכול לעשותו?
יוצרים מפתח ענינים מבוסס על כל הכותרות ותת כותרות (לפי הענין והצורך) > בדו שיח של ה'תוכן ענינים' מוחקים הסימון ב'הצג מספרי עמודים', וב'ישר מספרי עמודים לשמאל' וב'היפר-קישור במקום מספרי עמודים > מעתיקים אותו לדף נפרד >מדפיסים לפי גודל הרצוי (לדוגמה על רבע דף).
הוראות להדפסה ראשי פרקים.png

בדקתי טוב טוב את הגדרות הדפסה?
אולי אם תעלה קובץ ריק עם הלוגו, יוכל מישהו לעזור לך.

העניין הוא שכשאני פותחת את אותו הקובץ בדיוק במחשב שלי הוא מדפיס נהדר
ורק במחשב אחד במשרד זה יוצא משובש.

בדקתי הגדרות הדפסה ככל שהבנתי, ברור לי שיש הגדרה שפיספסתי רק לא זיהיתי מה היא
יעזור להעלות כאן?

כתבתי פעם אחד, שאם תעלה יש סיכויים שיוכלו לעזור לך. לא מתחייב.

כתבתי פעם אחד, שאם תעלה יש סיכויים שיוכלו לעזור לך. לא מתחייב. יותר מזה לא יודע מה להגיד לך.

שלום וברכה.
1. האם יש למישהו מושג איך עושים מיזוג דואר בחוברת? כי בהדפסה הוא מדפיס לי את כל ארבעים החוברות כחוברת אחת. כלומר הוא לא יודע אחר כך לחלק בין חוברת לחוברת.
תודה מראש

שלום וברכה.
1. האם יש למישהו מושג איך עושים מיזוג דואר בחוברת? כי בהדפסה הוא מדפיס לי את כל ארבעים החוברות כחוברת אחת. כלומר הוא לא יודע אחר כך לחלק בין חוברת לחוברת.
תודה מראש
אם אתה עושה חוברת באמצעות הגדרת עמוד, 'ריבוי עמודים: קפל ספר', יש מתחת הגדרה: גליונות בחוברת, שלכאורה אמורה לפתור לך את הבעיה. (אם אתה בוחר 8 לדוגמה, הוא מדפיס לך כל 8 עמודים כחוברת נפרדת).

לא כ"כ הבנתי בכל אופן יש לי מכונה קוניקה מינולטה שההגדרות שלה במחשב, הם באנגלית.
ובכל אופן תודה

22365d74ee1c7a771.gif

לא כ"כ הבנתי בכל אופן יש לי מכונה קוניקה מינולטה שההגדרות שלה במחשב, הם באנגלית.
ובכל אופן תודה
דיברתי על ההגדרות בוורד.
אם אתה עושה הדפסת חוברת בהגדרות של המדפסת אז כל מדפסת יש לה פונקציות שונות..
אבל יש אפשרות להגדיר חוברת בוורד, בהגדרות עמוד לבחור קפל ספר. רק תקחו בחשבון שזה משנה את העימוד של הטקסט.
ואם תעשו את זה תוכלו לבחור את מספר הגליונות לחוברת, וכך הוא יפצל את המסמך למספר החוברות הרצוי.

@יש שדה

העלתי כאן בעבר מאקרו לזה.

הקוד שם התבלבל מהחלפת האתר.
הנה הוא מסודר:
קוד:
Sub הדפסת_רשומות()

End Sub
Dim i As Integer
i = 1

With ActiveDocument.MailMerge.DataSource
    .ActiveRecord = wdFirstRecord

Do
        Application.PrintOut
        If .ActiveRecord <> .RecordCount Then
            .ActiveRecord = wdNextRecord
        End If
        i = i + 1
    Loop Until .ActiveRecord = .RecordCount
End With

Application.PrintOut

MsgBox "הדפסת בהצלחה " & i & " רשומות"
End Sub

נ.ב. להבא, פותחים אשכול חדש על הנושא.
לא נהוג להקפיץ אשכולות ישנים, בפרט שזה דבר אחר לגמרי.

1. אני משתמש טרי טרי, כך שאיני יודע כ"כ כללים. ואשמח לדעת מה הבעיה להקפיץ אשכולות ישנים.
2. תודה ענקית על העזרה.
3. יש לי בעיה בקישור, שהוא לא נותן להיכנס למדריך של הפעלת מקרו. יש אפשרות לקישור אחר למדריך?
תודה מראש

@יש שדה

העלתי כאן בעבר מאקרו לזה.

הקוד שם התבלבל מהחלפת האתר.
הנה הוא מסודר:
קוד:
Sub הדפסת_רשומות()

End Sub
Dim i As Integer
i = 1

With ActiveDocument.MailMerge.DataSource
    .ActiveRecord = wdFirstRecord

Do
        Application.PrintOut
        If .ActiveRecord <> .RecordCount Then
            .ActiveRecord = wdNextRecord
        End If
        i = i + 1
    Loop Until .ActiveRecord = .RecordCount
End With

Application.PrintOut

MsgBox "הדפסת בהצלחה " & i & " רשומות"
End Sub

נ.ב. להבא, פותחים אשכול חדש על הנושא.
לא נהוג להקפיץ אשכולות ישנים, בפרט שזה דבר אחר לגמרי.
לאחר שיצרתי את פקודת המקרו, ועשיתי מיזוג דואר, מה השלב הבא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה